Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση μητρική amd triple core phenom 8650 2.3 ghz


johnmegarythmos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο θείος μου έχει την μητρική παραπάνω, και ραμ 2 GB και του βγάζει ότι αναγνώριζει 1.75 GB είναι δυνατή η χρήση . Έχει θέματα με τον υπολογιστή ενώ έχει σύνδεση στο ίντερνετ δεν δουλεύει . Δηλαδή όταν ανοίγει κάποιον browser γράφει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ! Και όταν ανοίγει το ίντερνετ explorer γράφει ότι έχει κάτι με τους dns μετά από επαναφορά συστήματος δουλεύει κανονικά είναι η δεύτερη φορά που το κάνω όμως. Ένα άλλο κουλό ήτανε ότι του είχα περάσει το avg antivirus και πάλι του το ξανά έκανε. Το διαγράψαμε και περάσαμε avast και τίποτα δεν άλλαξε ( μου έκανε εντύπωση που στο έλεγχο δικτύου του avast έβγαλε ότι το ρούτερ της wind δεν είναι ασφαλές ούτε και ό κωδικός πρόσβασης μάλιστα αναγνώρισε και την μάρκα του ρούτερ μόνο του ) . Μετά από επαναφορά συστήματος επανήλθε! Επίσης επειδή έχει και Wi-Fi κεραία του είπα να βάλει εκείνη να συνδεθεί ασύρματα τίποτα στις συνδέσεις δεν την εμφάνιζε ούτε απενεργοποιημένη όπως την είχε! Μετά από επαναφορά το εμφάνισε αλλά την χάνει δεν δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει ! Επίσης σκεφτόμασταν να το αναβάθμισουμε έστω να βάλουμε ραμ έως 4 GB τι ram παίρνει τέτοιος επεξεργαστής; ddr3 ; ή 2 γνωρίζει κανένας; επίσης άμα δεν καταφέρω λόγω οικονομικών να αγοράσουμε ραμ άμα του κάνω φόρματ και περάσω τα windows 10 θα πηγαίνει καλύτερα; η όχι; ξέρω ότι είναι βαριά τα 10 . Εκείνος είχε μέχρι τώρα τα windows 7 .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ddr2 ειναι οι μνημες αλλα για περισσοτερες πληροφοριες πρεπει να μας πεις ποια μητρικη εχεις και ποιες μνημες ακριβως εχει.

Επισης απο που προκυπτει  οτι τα  windows 10 ειναι πιο βαρια?

Δεν ξερω πιο λειτουργικο εχεις τωρα αλλα το καλυτερο ειναι να εχεις συνολο 4 gb ram και windows 7 32-bit pro.

Επισης ΜΗΝ περνας τετοιου ειδους antivirus  βαρια σε τετοιο μηχανημα.

Οταν θα προσθεσεις ραμ και περασεις τα windows που σου ειπα κατεβασε αυτο το antimalware που εχει και ενσωματωμενο  το bitdifender

που θεωρειται το καλυτερο και βραβευμενο τα τελευταια χρονια.   http://download.cnet.com/IObit-Malware-Fighter/3001-8022_4-10967594.html

Oταν τα κανεις ολα αυτα και περασεις και το Malware-Fighter Στειλε ενα μηνυμα να σου δωσω και κωδικο να εχεις την pro εκδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρέπει να πω του θείο μου να ψάξει την μητρική! Μπορούμε να βρούμε πληροφορίες με κάποια εφαρμογή ή πρόγραμμα; επειδή εκείνος δεν ξέρει και πολλά; εγώ δεν μπορώ να πάω. Σπίτι του να την δω. Όσο για τα windows 10 διάβασα ότι είναι πιο βαριά για αυτό. Αλλά εκείνος θέλει να τα περάσει, είχε ήδη windows 7 και θέλει να τα αλλάξει. Όσο για το antimalware είναι antivirus; ή internet security ; επίσης για πόσο καιρό ισχύει; εγώ τα ήξερα αυτά τα δύο antivirus για αυτό και τα προτείνει στον θείο μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατεβασε το speecy  να δεις την μητρικη σου.

Ειναι πιο συνετο για το harware του να βαλει 7αρια. Αν θελει 10αρια οκ. Νο problem,απλα να βαλει 32bit..

To antimalware  ειναι δυο πραγματα, antimalware (οπως λεει και η ονομασια του) και οταν το ενεργοποιησεις, ενεργοποιειται και το bitdefender  (antivirus) που εχει μαζι, δυο σε ενα δηλαδη. Ειναι ελαφρυ,το χρησιμοποιω και εγω και ειμαι υπερευχαριστημενος.

Θα σου δωσω κωδικο να το κανεις pro. Δεν ληγει,απλως μετα απο κανα χρονο που θα εχει βγει η νεα εκδοση ,οταν και αν το ενημερωσεις θα χρειαστεις νεο κωδικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...