cobracharged Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εχω δυο προγραμματα το mkvmerge και το mkv2vob ! Εχει κανεις ps3? εχει καταφερει να βλεπει ταινιες απο usb? και αν ναι πως το εκανε αυτο μπορει να μου πει τα βηματα με τη σειρα το ξερω οτι θελει χρονο αλλα ειναι και λιγο δυσκολο για μενα Το USB ειναι διαμορφωμενο σε NTFS και ειναι 64 giga Ξερετε τι αυτα τα προγραμματακια κανανε δουλεια για να αναγνωριζει το ps3 απο το usb το ειδος του video πχ mp4,mkv, avi κλπ και να βλεπω ταινιες με ενσωματωμενους υποτιτλους αλλα καποιες ταινιες δεν τις γραφει ειδικα το δευτερο προγραμμα δεν ξερω γιατι κατι φταει η στο προγραμμα η στην ταινια γιατι καποιες τις κανει transcoding κανονικα το mkv2vob ! τι κανω? τις ταινιες τις κατεβαζω..1, μετα ενσωματωνω τους υποτιτλους 2 και , 3 τις κανω αναγνωρισιμες απο το ps3 Ευχαριστω....
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχω ps3 αλλά απ' ότι διαβάζω η καλύτερη λύση είναι να στήσεις έναν απλό media server (π.χ. http://www.universalmediaserver.com/ ή plex) σε ένα pc και να στριμάρεις τις ταινίες στο ps3. Δοκίμασε και αυτό -> https://www.fonepaw.com/tutorials/play-mkv-on-ps3.html Σε ένα guide που διάβασα έλεγαν ότι πρέπει το usb να είναι fat32 γιατί το ps3 δεν διαβάζει ntfs στικάκια και δίσκους.
cobracharged Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 αυτο με το streaming απο οτι καταλαβα θελει internet? απο ps3?
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Θέλει το ps3 να είναι συνδεμένο στο τοπικό δίκτυο τουλάχιστον. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 1) Κανεις format το φλασακι σε Fat32 2) Φτιαχνεις εναν φακελο "VIDEO" στο φλασακι (υποχρεωτικα με κεφαλαια και να μην ειναι μεσα σε αλλον φακελο) 3) Εκει μεσα πετας οτι βιντεο θες. Θα πρεπει να ειναι στην καταλληλη μορφη και το βιντεο και ο ηχος του βιντεο. Μπορεις να δοκιμασεις καποιο προγραμμα που εχει ετοιμα presets για το PS3 (το Format Factory εχει επιλογη για PS3) 4) Μολις περασεις στο USB τις ταινιες, συνδεσε το φλασακι στο PS3, πηγαινε στην επιλογη "Video" και πατα το πληκτρο τρίγωνο, και απο τις επιλογες που θα εμφανιστουν πατα "Display All". Θα εμφανιστουν τα βιντεο που περασες στο φλασακι. Απο εκει τα αναπαραγεις / αντιγραφεις στον σκληρο δισκο του PS3. 1
cobracharged Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Eξυπνη ιδεα αυτη με το internet αλλα μου κολλαει στο streaming εχω ταχυτητες 800 kbits/sec περιπου αλλα κολλαει στο shareing .. θα δοκιμασω αυτο με το format factory ευχαριστω για τις απαντησεις
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι Internet η σύνδεση αλλά τοπικό δίκτυο lan 100Mbps (εκτός αν έχεις gigabit οπότε θα είναι 1000Mbps). Δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει σε τέτοιο bandwidth, ούτε καν τα 4k.
cobracharged Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 xaerialtwistx Ερωτηση μπορω να φορτωνω και υποτιτλους σε αυτο το προγραμμα to factor factory μαζι με το αρχειο? Δεν βρισκω αυτο για το ps3 Που μου ειπες με τα mp4 εβγαλα ακρη με τα mkv μεινανε τα mkv δεν τα αναγνωριζει το ps3 εκτος αν εχει καποιο μυστικο το προγραμματακι που μου λες με το ps3 to φλασακι ειναι πλεον fat 32
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν αναγνωρίζει mkv το ps3. http://manuals.playstation.net/document/gr/ps3/current/video/filetypes.html Η μετατροπή των mkv σε mp4 είναι απλή και γρήγορη υπόθεση χωρίς re-encoding του βίντεο, εκτός κι αν επιλέξεις να ενσωματώσεις υπότιτλους με την μέθοδο του hard subbing (μόνιμοι υπότιτλοι).
arrows Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 To ps3 σαν media player είναι αισχρό όσο το είχα μέχρι που το χάρισα........ Αν στήσεις κάποιο home media server και να έχεις και το pc ανοικτό και όλα αυτά για μία ταινία, οκ γούστα είναι αυτά έγω πάντως το βρίσκω τουλάχιστον δύσχρηστο. Το μόνο που έκανα ήταν να κάνω χρήση του freemake video converter και απο εκεί απλούστατα κάνεις μετατροπή τς ταινίας σε μορφή που υποστηρίζει το ps3 και σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις hardcoded subs πάνω στο βίντεο καθώς το ps3 απο μόνο του ούτε υποτιτλους υποστηρίζει.....τουλάχιστον εγώ δεν είμαι διατεθιμένος να κάνω μάθημα αγγλικών για να δώ μια ταινία ούτε είναι μητρική μου γλώσσα για να τα εξασκώ, ταινία βλέπω για να περάσει η ώρα μου απλά Δεν είναι η πιο βολική λύση του κόσμου αλλά τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα, φυσικά το rendering με το freemake εξαρτάται απο την ισχύ του επεξεργαστή την ανάλυση της ταινίας οπότε ο χρόνος επεξεργασίας είναι σχετικός. Η λύση με τον media server δεν είναι λάθος αλλά καθόλου βολική και εξηγούμαι, εγώ συνήθως βλέπω ταινίες όταν ξαπλώνω, αν είχα το ps3 και το pc ανοικτό θα έπρεπε να υποστώ και τον θόρυβο απο το pc που είναι ενοχλητικός και τα φώτα απο την ledοταινία που είναι σαν πορτατίφ τουλάχιστον, και μετά πες το γυρίζω στην τηλεόραση και κάνει shutdown το pc αν αποφασίσω να συνεχίσω την ταινία που έβλεπα αργότερα, πάλι να περιμένω το pc να έχω και το ποντίκι μαζί, αντε γειά δηλαδή..... Α και το σημαντικότερο στο ps3 είναι ότι πολλές ταινίες απο torrent κλπ έκεί που τις βλέπεις ξαφνικά κλείνει ο ήχος και πετάει μύνημα cinavia copy protection και κάθεσαι στο παγωτο...απλά τραγικό
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Α και το σημαντικότερο στο ps3 είναι ότι πολλές ταινίες απο torrent κλπ έκεί που τις βλέπεις ξαφνικά κλείνει ο ήχος και πετάει μύνημα cinavia copy protection και κάθεσαι στο παγωτο...απλά τραγικό Εγώ θα έλεγα... "απλά sony"! Και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για τις cinavia protected ταινίες. Το μόνο που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι να κατεβάσεις την ίδια ταινία και σε hdcam μορφή και να βάλεις τον ήχο από την cam στην bdrip και να φας καμιά ώρα για να τα συγχρονίσεις ή να κατεβάζεις μόνο webrips και ρώσικα ή κορεάτικα rips. TRAGIC! 1
arrows Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για αυτο εφυγε απο την κατοχη μου και ειναι το μοναδικο hardware που το σιχαθηκα εντελως αν και ζημιωθηκα δεν το πουλησα κυριολεκτικα το πεταξα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα