Προς το περιεχόμενο

Mpeg Video stream repair

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν ένα κάρο εφαρμογές για να διορθώσει κανείς *.avi (DivX κλπ)

Ξέρει κανείς κάτι αντίστοιχο για *.mpg;

Δημοσ.

Το έχω ήδη, αλλά δεν βοήθησε. Ίσως υπάρχει κάτι στο Files->Mpeg Tools για repair (αν είσαι expert ξαναποστάρισε με λεπτομέρειες).

Ορισμένες χαρακτηριστικά:

Αρχείο mpeg>=100 MB το οποίο αναπαράγεται μόνο κατα ένα μικρό ποσοστό, (σε όσους players το δοκίμασα, ακομα και στο VirtualdubMod) χωρις όμως μηνύματα λάθους κλπ

Δημοσ.

Εξπέρ είναι ΜΟΝΟ ο Θεός.

Το TMPGEnc φτιάχνει τα γνωστά header.Δες.

Κάνε ένα "Multiplex".Θα διορθώσει ότι ατέλεια έχει το mpg σου.

Αλλοιώς:http://www.pixeltools.com/MpegRepair.html. 1k$.Βοήθειά σου.

Δημοσ.

Marios1957, αν είναι αυτό που νομίζω (ένα σκέτο executable, πολύ μικρό) το δοκίμασα και είχε τα χειρότερα αποτελέσματα (μετά το repair δεν άνοιγε kan) :(

Oops! Μόλις μπήκα στο site. Άλλο είναι, θα το τσεκάρω

Δημοσ.

Μάριε, απ' ότι είδα στο site που πρότεινες, τα πάντα απευθύνονται σε αμιγώς επαγγελματίες του είδους. Δεν έχει καν μία trial version να κατεβάσω (ή κάνω λάθος :?: )

Από όσα utilities/apps έχω εγώ (και είναι πολλά...) μόνο το NunDub (bundled στο GordianKnot) καταφέρνει να δει το σωστό time length του mpg & δυστυχώς crashάρει αν προσπαθήσεις να κάνεις convert σε άλλο format :(

Το TMPGEnc (όπως επίσης και τα υπόλοιπα) "βλέπουν" μόνο τα πρώτα xx frames. Πάντως στον MediaPlayerClassic αν κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μετακινήσεις μπροστά το slider, παίζει κανονικά. Αν δεν είναι improper join (σύνηθες αλλά το VirtualDubMod το αναγνωρίζει), τι μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Frameserving.Αν το πας το γράμμα,Avisynth,αλλοιώς VFAPIconv...

VDmod,open file,video full mode,audio το ίδιο,file ξανά,start frameserver,το vdr δώστο σαν πηγή εικόνας+ήχου στον αγαπημένο σου encoder(που να δέχεται frameserving,έτσι;).... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...