fotodv7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει πωλητής με το όνομα superdry store. Γνωρίζει κάποιος αν είναι επίσημο store της superdry; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι στο Google. Έχω ετοιμασει μια παραγγελία αλλά έχω τις αμφιβολίες μου. Τι λέτε;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 και γιατι δεν βαζεις το λινκ του πωλητη??
shodan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Η δουλειά έχει ως εξής: -Το κατάστημα είναι online εδώ και 10 χρόνια. -Έχει ενα εκατομμύριο αγοραπωλησίες και γενικά οι κριτικές (αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι κάποιοι αφήσανε αρνητική γιατί δεν τους έκανε το νούμερο!!! ή γιατί καθυστέρησε η παραλαβή) είναι θετικές. -Τόσο τα στοιχεία επικοινωνίας όσο και το ΑΦΜ που αναγράφουν στο τέλος αντιστοιχούν στον όμιλο Soupergroup όπου και ανήκει η φίρμα superdry. Θεωρώ πως αν ήταν μαϊμού κάποιος θα τους είχε κάνει αναφορά.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Λεει "We are the only authorised seller of Superdry on ebay" οποτε ειναι οκ
lezentano13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 υπάρχει και το σαιτ που στελνει στην ελλαδα δωρεαν
Parolos4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. υποτίθεται το site έχει sales.. αλλά όταν μπαίνεις έχει μόνο αρχικές τιμές.. Θυμάμαι πέρσυ είχε κανονικά αρχική-τελική.. Ξέρετε τί παίζει? Τους εστειλα και μήνυμα αλλά δε μου απάντησαν ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα