Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι σχέση έχει το ένα (site banning) με το άλλο (πάροχος) και με ...mac address ?

Αφού μου λες πως μου έχει δώσει ban ο παροχος

Δημοσ.

Εγώ σου είπα κάτι τέτοιο ; Που ; Πότε ; Πως;

Δημοσ.

Γιατί υποψιάζεσε πως ο πάροχος σου, σου κάνει "κάποιο" ban , και μάλιστα μέσω της mac address που βλέπει ....? Πιστεύεις δλδ και επιπλέον ότι μπορείς να τον ξεγελάσεις και σαν συνδομητής του...με μια απλή αλλαγή mac address ?

Δημοσ.

Για διάβασε μερικές φορές ακόμη αυτές τις 2 προτάσεις. Ακόμη δλδ και από γραμματικής απόψεως είναι 2 ερωτήσεις.

Δημοσ.

Δεν είναι δουλειά του πάροχου να κάνει ban κάποιον συνδομητή του αποτρέποντας του την πρόσβαση κάπου στο internet.Αν είμασταν βεβαια στην Σ.Αραβία ή στην Κίνα ή στην Τουρκία θα μπορούσε να κόβει την πρόσβαση σε sites/υπηρεσίες στο internet με την διαφορά πως το κάνει όχι για έναν συνδρομητή αλλά για όλους.

Μπορεί όμως πχ όπως συμβαίνει σε άλλες "δημοκρατικες" χώρες να δώσει τα στοιχεία σου, την ipv4 /ipv6 διεύθυνση σου κλπ αν ζητηθεί απο κάποιον εισαγγελέα (πχ λόγω παράνομου download, κακόβουλης χρήσης κλπ), πχ νόμος των τριών χτυπημάτων σε Γαλλία.

Δημοσ.

Δεν είμαι νομικός για να σου απαντήσω το πως τεκμηριώνεται-ορίζεται ο όρος "παράνομος", μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ευρωπαικές οδηγίες και ελληνικό δίκαιο σχετικά (και) με το διαδύκτιο.

Δημοσ.

Καλησπερα!

Θελω να αλλαξω και να κρυψω την ip μου και δεν θελω γενικα να φαινομαι πουθενα.

Οχι δεν θελω να μπω στο deep web,ουτε να γινω τρομοκρατικος χακερ,απλα θελω να γινω ο επομενος snowden χαχαχα....

Υπαρχει καποια μεθοδος να κανω ολα τα παραπανω χωρις προγραμματα?

Μπορει να μου πειτε καποιους μεθοδους και σε linux και για windows?

Επισης υπαρχει καποιος browser σαν το tor?

Απλα δεν θελω να κατεβασω το tor γιατι φοβαμαι μηπως πατησω πουθενα και μπλεξω.

θελεις να εισαι ανωνυμοζ χωρις προγραμματα

θες κατι σαν το tor που ειναι παρανομο που να μην ειναι παρανομο αλλα να ειναι σαν το tor, οτι ντε και καλα το tor ειναι παρανομο επειδη σου δινει προσβαση στο dw, δλδ καποιος που θελει να δει τσοντες bdsm και να μην το δει ο isp του ειναι παρανομος και αυτος

θες μεθοδους σε windows χωρις προγραμματα και χωρις tor που ειναι το χειροτερο λειτουργικο για αυτο το θεμα

και θες να γινεις και ο επομενος snowden

zxl58Pv.jpg?1

Δημοσ.

Έχεις φάει ban από ένα site. Άλλαξε τον γαμημένο τον browser κάνε κι ένα restart τον router να πάρεις καινούργια IP και λύθηκε το πρόβλημα σου. Τι μας ζαλίζεις πέντε σελίδες τώρα ρωτώντας το ένα άσχετο πράγμα μετά το άλλο;

Δημοσ.

Γιατί μπορεί να κάνουν browser fingerprinting. Μην αρχίσεις να ρωτάς τώρα τι είναι αυτό. Απλά κάντο.

Δημοσ.

Ναι, μόνο εσύ έχεις αυτόν τον browser με αυτές τις ρυθμίσεις. Όπως κι εγώ, κι ο καθένας εκεί έξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...