jason97 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Και τι σχέση έχει το ένα (site banning) με το άλλο (πάροχος) και με ...mac address ? Αφού μου λες πως μου έχει δώσει ban ο παροχος
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εγώ σου είπα κάτι τέτοιο ; Που ; Πότε ; Πως;
jason97 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Γιατί υποψιάζεσε πως ο πάροχος σου, σου κάνει "κάποιο" ban , και μάλιστα μέσω της mac address που βλέπει ....? Πιστεύεις δλδ και επιπλέον ότι μπορείς να τον ξεγελάσεις και σαν συνδομητής του...με μια απλή αλλαγή mac address ?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Για διάβασε μερικές φορές ακόμη αυτές τις 2 προτάσεις. Ακόμη δλδ και από γραμματικής απόψεως είναι 2 ερωτήσεις.
jason97 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 οχι δεν εχω φαει ban απο τον παροχο για ποιο λογο γιατι μπορει να σου δωσει?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι δουλειά του πάροχου να κάνει ban κάποιον συνδομητή του αποτρέποντας του την πρόσβαση κάπου στο internet.Αν είμασταν βεβαια στην Σ.Αραβία ή στην Κίνα ή στην Τουρκία θα μπορούσε να κόβει την πρόσβαση σε sites/υπηρεσίες στο internet με την διαφορά πως το κάνει όχι για έναν συνδρομητή αλλά για όλους. Μπορεί όμως πχ όπως συμβαίνει σε άλλες "δημοκρατικες" χώρες να δώσει τα στοιχεία σου, την ipv4 /ipv6 διεύθυνση σου κλπ αν ζητηθεί απο κάποιον εισαγγελέα (πχ λόγω παράνομου download, κακόβουλης χρήσης κλπ), πχ νόμος των τριών χτυπημάτων σε Γαλλία.
jason97 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 εμεις πχ που εχουμε προγραμματα για να αλλαξουμε ip επειδη εχουμε φαει ban ειμαστε παρανομοι?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δεν είμαι νομικός για να σου απαντήσω το πως τεκμηριώνεται-ορίζεται ο όρος "παράνομος", μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ευρωπαικές οδηγίες και ελληνικό δίκαιο σχετικά (και) με το διαδύκτιο.
InfernoN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα! Θελω να αλλαξω και να κρυψω την ip μου και δεν θελω γενικα να φαινομαι πουθενα. Οχι δεν θελω να μπω στο deep web,ουτε να γινω τρομοκρατικος χακερ,απλα θελω να γινω ο επομενος snowden χαχαχα.... Υπαρχει καποια μεθοδος να κανω ολα τα παραπανω χωρις προγραμματα? Μπορει να μου πειτε καποιους μεθοδους και σε linux και για windows? Επισης υπαρχει καποιος browser σαν το tor? Απλα δεν θελω να κατεβασω το tor γιατι φοβαμαι μηπως πατησω πουθενα και μπλεξω. θελεις να εισαι ανωνυμοζ χωρις προγραμματα θες κατι σαν το tor που ειναι παρανομο που να μην ειναι παρανομο αλλα να ειναι σαν το tor, οτι ντε και καλα το tor ειναι παρανομο επειδη σου δινει προσβαση στο dw, δλδ καποιος που θελει να δει τσοντες bdsm και να μην το δει ο isp του ειναι παρανομος και αυτος θες μεθοδους σε windows χωρις προγραμματα και χωρις tor που ειναι το χειροτερο λειτουργικο για αυτο το θεμα και θες να γινεις και ο επομενος snowden
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Έχεις φάει ban από ένα site. Άλλαξε τον γαμημένο τον browser κάνε κι ένα restart τον router να πάρεις καινούργια IP και λύθηκε το πρόβλημα σου. Τι μας ζαλίζεις πέντε σελίδες τώρα ρωτώντας το ένα άσχετο πράγμα μετά το άλλο;
jason97 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Browser τη σχέση έχει αφού το σβήνω το ιστορικό? Έκανα reset αλλά τίποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Γιατί μπορεί να κάνουν browser fingerprinting. Μην αρχίσεις να ρωτάς τώρα τι είναι αυτό. Απλά κάντο.
jason97 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Να αλλάξω και στο κινητό? Γιατί μόνο εγώ έχω αυτόν τον φυλλομετρητη?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ναι, μόνο εσύ έχεις αυτόν τον browser με αυτές τις ρυθμίσεις. Όπως κι εγώ, κι ο καθένας εκεί έξω.
jason97 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Και πως ξέρουν αυτοί τη ρυθμίσεις έχω εγώ αφού μόνο εγώ τις βλέπω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις