Προς το περιεχόμενο

Μπαζάρ προϊόντων της Ηλεκτρονικής Αθηνών


peg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 30 Ιανουαρίου πραγματοποιείται ο πρώτος πλειστηριασμός μέρους των προϊόντων της αλυσίδας. Μπαζάρ προϊόντων ανοιχτό προς το κοινό στις 21, 25 και 28 Ιανουαρίου. Τα επόμενα στάδια για ακίνητα και εμπορεύματα.

 

Στην παρούσα φάση και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να εκποιηθούν 15.000 τεμάχια ηλεκτρικών συσκευών, αξίας που υπολογίζεται σε 550.000 ευρώ περίπου.

 

Η διαδικασία πλειστηριασμού μάλιστα ανοίγει προς το ευρύ κοινό, καθώς αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί ιδιόκτητο ακίνητο της Ηλεκτρονικής Αθηνών, το οποίο θα λειτουργήσει ως έκθεση εμπορευμάτων. Συγκεκριμένα στο κατάστημα της Γλυφάδας (Λεωφ. Βουλιαγμένης 117), στις 21, 25 και 28 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή πρώην εργαζομένων της εταιρίας, θα πραγματοποιηθεί μπαζάρ εκποίησης της εν λόγω ποσότητας προϊόντων.

 

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1510570/reystopoioyntai-emporeymata-ths-hlektronikhs-athhn.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Δεν γνωριζω αν θα υπαρχει καποια προσφορα. Αν κρινω απο αντιστοιχη κινηση της, ελαχιστες μερες πριν κλεισει, αμφιβαλλω μιας και δεν ειχε κατι σε τιμη που αξιζε. Εδινε τα εκθεσιακα κομματια απο τα ραφια σε τιμη καποιες φορες ακομα και πιο πανω απο οσο ειχαν αλλου σφραγισμενα/κανονικα.

 

 

Ας μεινει για ενημερωση απλα, κλειδωμενο και αν καποιος βρει κατι που πραγματι αξιζει και δεν ειναι εκθεσιακα, μου στελνει πμ.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...