Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,σημερα πηγα να κανω Εγγραφή σκαιπ και δεν μ ζητησε αριθμο η email ενω παλια βαζαμε σκαιπ name

Γτ?

Πως μπορω να γραψω σκαιπ ναμε κ κωδικο κ να συνθεθω ετσι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

offtopic

Καλησπέρα σας,σημερα πηγα να κανω Εγγραφή σκαιπ και δεν μ ζητησε αριθμο η email ενω παλια βαζαμε σκαιπ name
Γτ?
Πως μπορω να γραψω σκαιπ ναμε κ κωδικο κ να συνθεθω ετσι?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νομιζω οτι αρχιζω να γερναω πολύ. Επρεπε να το διαβασω δυο φορές για να βγαλω νόημα.

Δημοσ.

Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστα!

Όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό σκαιπ,παλιά μας ζητούσε name Skype μετά βαζαμε κωδικό και έτοιμο!

Χτες που προσπάθησα να δημιουργήσω λογαριασμό μου ζητούσε ένα αριθμό τηλέφωνου η email!

Και οταν θα θες να συνδεθεις θα βάζεις ενα απο τα δυο που έχεις επιλέξει! Γτ δεν εχει επιλογη name Skype??

Δημοσ.

Επειδη πλεον δεν δημιουργεις λογαριασμο στο skype αλλα λογαριασμο στην ms τον οποιο χρησιμοποεις στο skype, μιας και ειναι υπηρεσια της ms. Αν εχεις ηδη καποιο email στην ms, πχ σε hotmail.com, μπορεις να βαλεις αυτο στο skype

https://community.skype.com/t5/Account-Setup-Maintenance/Changes-to-creating-a-new-Skype-account/td-p/4467466

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα Jim, και οταν μου ζητανε το skype μου για να με προσθέσουν εγώ τι θα τους δίνω? Για να με βρουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...