hakunamatata Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 παιδια καλησπερα, συγνωμη για το θρεντ αλλα δε βρηκα καποιο αλλο σχετικο με αμαζον κατ αρχην δεν εχω ξαναγορασει απο αμαζον ποτε βρηκα ενα λαπτοπ σε φοβερη τιμη καινουριο με ολα τα παρελκομενα και ο πωλητης ελεγε στο προφιλ του να στειλουμε μηνυμα πριν αγορασουμε του στελνω email και μου ειπε να του στειλω τα στοιχεια της αγορας τιμη αγορας διευθυνση που μενω και οτι θα μου στειλει το amazon invoice εχει καλη αξιολογιση απ οτι ειδα, υπαρχει κατι περιεργο ? θα εχω καποιο προβλημα?
TheAccountant Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δωσε λινκ του προιοντος-πωλητη. Τετοια παρε δωσε με mail πρωτη φορα τα ακουω, και ψωνιζω πολλααααα χρονια απο Amazon.
basilis5 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 μην ασχοληθεις καν. Ειχα βρει ετσι μια φορα ενα macbook 12' στα 400 ευρω, και επαιξε το ιδιο παραμυθι. Χωρις να ξερω βαζω στοιχημα, πως ειχε καποια διευθυνση τυπου otinanai (@) steile.gr και δεν επικοινωνησες μαζι του απο το contact form του amazon ε; Κατι μου λεει πως το λινκ που θα σου στειλει με εμαιλ, θα μοιαζει με ενα τελειο αμαζον λινκ, που απλα θα σου παρει τα λεφτα και δεν θα σου στειλει τπτ. 1
hakunamatata Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ειχε ενα ελαφρως περιεργο mail, αλλα δε μου ζητησε ουτε λογαριασμο ουτε τιποτα, μου ειπε οτι θα μου στειλει invoice το αμαζον οποτε δε ξερω κατα ποσο μπορει να γινει κατι...επισης εχει και αξιολογισεις αλλα με αυτα τα περιεργα δε ξερω τι παιζει
LF21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Απατεώνας είναι, μην ασχοληθείς. Είναι γνωστή τακτική που εφαρμόζουν και πάντα οι τιμές αυτών των πωλητών είναι πολύ χαμηλότερες ώστε να μοιάζουν με πολύ καλές προσφορές. Φυσικά το κάνουν αυτό ώστε να προσελκύσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, όλο και κάποιος θα την πατήσει έτσι
hakunamatata Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ok παιδια υπαρχει κανενας οδηγος εδω σχετικος με αμαζον να ξεστραβωθουμε λιγο εμεις οι αοματοι?
zmaskos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά προσέχω τα προιοντα να έχουν την ένδηξη Ships from and sold by Amazon ή fullfiled by Amazon για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
black66.gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητήσει να πληρώσεις το ποσόν,(η αγορά θα γίνει εκτός amazon) και μετά δεν θα σου στέλνει το προϊόν και θα σου ζητάει και άλλα χρήματα.Απάτη βρωμάει η υπόθεση.
gbouros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Αν η αγορά γίνει εκτός amazon δεν έχεις την προστασία του οπότε χάνεις και τα χρήματα σου. Μάλιστα κάποιοι ζητούν να αγοράσεις amazon gift card και να τους δώσεις τον κωδικό.
loukis7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Λοιπόν @gbouros συμμετείχα σε κάτι διαγωνισμους ξέρεις giveaway αλλά μου έστειλε από ένα προφίλ ένας και μου λέει ότι κέρδισα το iPhone 11 pro και μου λέει για να γίνει η πιστοποίηση πρέπει να αγοράσω μια amazon gift card και να του στείλω φωτογραφία είναι απάτη;; Μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας;
thanospetr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, loukis7 είπε Λοιπόν @gbouros συμμετείχα σε κάτι διαγωνισμους ξέρεις giveaway αλλά μου έστειλε από ένα προφίλ ένας και μου λέει ότι κέρδισα το iPhone 11 pro και μου λέει για να γίνει η πιστοποίηση πρέπει να αγοράσω μια amazon gift card και να του στείλω φωτογραφία είναι απάτη;; Μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας; Ψηφίζεις? Edit: Πέρα απ' την πλάκα, προχώρα άφοβα. Είναι συνηθισμένη τακτική να γίνεται έτσι η πιστοποίηση ή με κάποια φωτογραφία των στοιχείων πιστωτικής κάρτας, απόλυτα ασφαλές και λογικό. Καλορίζικο! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από thanospetr
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, loukis7 είπε Λοιπόν @gbouros συμμετείχα σε κάτι διαγωνισμους ξέρεις giveaway αλλά μου έστειλε από ένα προφίλ ένας και μου λέει ότι κέρδισα το iPhone 11 pro και μου λέει για να γίνει η πιστοποίηση πρέπει να αγοράσω μια amazon gift card και να του στείλω φωτογραφία είναι απάτη;; Μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας; Ναι.Θελει να σου φαει την καρτα ,δεν το καταλαβαίνεις;Μου αρέσει που ρωτάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις