Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα !

Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα που θα δείτε στο video. Μετά απ' τα τελευταία updates όταν βάζω τον δείκτη του ποντικιού πάνω σε "ανοιγμένες" φωτογραφίες δεν κάνει άμεση εναλλαγή και θα πρέπει να πατήσω κλικ για να αλλάξει η εικόνα. Πατώντας όμως κλικ φεύγεις απ' τα εικονίδια και δεν μπορείς να συγκρίνεις ακαριαία τις φωτογραφίες. Αυτό μου το κάνει με όλα τα προγράμματα που χρησιμοποίησα. Φαίνεται μικρό το πρόβλημα αλλά είναι μεγάλο για σύγκριση φωτογραφιών. Όποιος μπορεί να βοηθήσει (στις ρυθμίσεις; στα update; ) να γλυτώσω το format, θα τον ευχαριστούσα ΠΟΛΥ.

Δημοσ.

Για δοκίμασε να πας: computer->δεξί κλικ->properties->Advanced system settings->Στο advanced που σου λέει στο performance πάτα settings->και κλίκαρε το enable aero peek.Πατα ΟΚ και πες μας αν εγινε κατι ^^ 

Δημοσ.

Φίλε μου, αδερφέ μου, μ' έσωσες. Έφτιαξε ! Δεν ξέρεις από τι εκνευρισμό, κόπο και έξοδα με έσωσες. Μακάρι να μπορούσα να σε κεράσω τα έξοδα του format σε μπύρες. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ !

Γιώργος

Δημοσ.

Φίλε μου, αδερφέ μου, μ' έσωσες. Έφτιαξε ! Δεν ξέρεις από τι εκνευρισμό, κόπο και έξοδα με έσωσες. Μακάρι να μπορούσα να σε κεράσω τα έξοδα του format σε μπύρες. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ !

Γιώργος

Με κανεις να κοκκινιζω σταματα!Χαιρομαι που βοηθησα Γιωργο,καλη συνεχεια ^^

Χρηστος 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...