MAFIA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 To problhma einai ston internet explorer bazw home page blank alla opote kleinw to pc h kanw restart mou bazei apo mono tou kati homepages alla ..... dokimasa delete cookies,files, ebala to ad-aware alla tipota...mporei kapoios na me boh8hsei ?
NeTeD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν explorer? Mα ο κόσμος έχει γεμίσει από νέα, ανανεωμένα, δελεαστικά και αντάξια του explorer (για την ακρίβεια πολύ ανώτερα) φρούτα! Διάλεξε και πάρε! Mozilla Firebird: http://www.mozilla.org/products/firebird/ Opera: http://www.opera.com/ ΜyIE2: http://www.myie2.com/ Αλλά εντάξει περί ορέξεως.... (μα έχει δοκιμάσει κι απ'τα άλλα φρούτα?? ) Anyway! Ποιες homepages ακριβώς σου βάζει? Για κοίταξε στο startup (start->run->msconfig->startup) τι περίεργο θα μπορούσε να φορτώνει που στην αλλάζει.
MAFIA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Exw suni8isei ton i.e. kai m'aresei polu perissotero apo autous gi'auto kai den ton allazw. twra gia to startup oti eixa panta....den exei mpei tipota ekei pou na to epeireazei
wert Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 To myie2 είναι σχεδόν ίδιο με τον ιντερνετ εξπλόρερ. Δεν θα σε δυσκολέψει απεναντίας τη ζωή σου ποιό εύκολη και απλή θα κάνεις. Απ'ότι είδα προσπάθησες με το ad aware και τα άλλα κόλπα αλλα δεν τα κατάφερες. Δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω εκτός από αλλαγή του browser. Δες και το άλλο. Είδες κανέναν που δεν χρησιμοποιεί τον IE να κάνει παράπονα τέτοιου είδους; Δεν σας βάνει σε σκέψεις αυτό; ************************************************************ ************************************************************ ************************************************************
dimitris74 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 file mou kane ena scan sto pc sou gia ena trojan pou legetai bookmarker aftos allazei homepage kai katharizei diskola
IGITIHI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν explorer? Πάντως κι εγώ που χρησιμοποιώ MyIE2 έχω το ίδιο πρόβλημα.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Και επίσης εγώ που χρησιμοποιώ συνεχώς ΙΕ δεν είχα ποτέ μου τέτοιο πρόβλημα . Τι μου θυμίσατε.... Κόντεψα να χάσω μάθημα πριν 2 χρόνια επειδή είπα σε αντι-MSικό καθηγητή μου ότι ο Netscape που μας πίεζε να χρησιμοποιούμε, "...κάνει να ανοίξει περισσότερο κι απ'το Photoshop!".
skiabox Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 I teleytea version tou opera pados pou exo balei einai provlimatiki.vgazei arketa sixna to gnosto minima :'this program has generated errors..bla bla bla' kai meta kleinei.thelei douleia akoma mou fenetai.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν, μετά το προηγούμενο post μου και για να έχω πιο ολοληρωμένη άποψη, κατέβασα τον Mozilla Firebird 0.7. Τον Opera τον είχα δει παλιότερα και δεν μου άρεσε ενώ για τον ΜyIE2 δεν είχα ακούσει πολλά. Εντυπώσεις, όσο το δυνατόν αντικειμενικότερα και πάντα για το πακέτο που κατέβασα, χωρίς extras και παρελκόμενα: - πρώτο θετικό το μικρό download (~7ΜΒ) - είναι αρκετά πιο γρήγορος από τον ΙΕ6. - αρκετά επιπλέον χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ΙΕ6 (με αυτόν και μόνο συγκρίνω), όπως: - ωραίος αλλά λίγο δύσχρηστος Favourites manager που απ'την μία δεν έχει importing/exporting, αλλά απ' την άλλη "διάβασε" μόνος του τα favourites από τον ΙΕ (τουλάχιστον αυτό υποθέτω ότι έκανε). - δεν βρήκα κάποιον τρόπο να κάνω cookie importing... - απ'την άλλη όμως υπάρχει ένας ωραίος cookie handler ενσωματωμένος, που μπορεί να ρωτάει για την αποδοχή ή μη των εκάστοτε νέων cookies, αν αυτά δεν διευκρινίζονται σε άλλο σημείο ως επιτρεπόμενα ή μη. - υπάρχει pop-up blocker, αλλά δεν είναι προφανές το αν ζητάει το domain ή το ακριβές link της σελίδας που θα εξαιρείται από το blocking. - παρα πολύ βολικό σύστημα με πολλάπλα tabs για πολλες pages μέσα στο ίδιο παράθυρο (μου διαφευγει η ορολογία...) - με την προϋπόθεση πως δεν θα κάνει κάποιος την μαλ@κία να κλείσει καταλάθος το main window και να χάσει όλες τις σελίδες. - υπάρχει δυνατότητα για αυτόματη συμπλήρωση φορμών. - καλοδεχούμενος ενσωματωμένος download handler (δεν τον ονομάζω manager σκοπιμα), αλλά... - πολύ αργό και όπως το είδα εγώ προβληματικό "πιάσιμο" των download links. Δοκίμασα ένα .exe (άργησε αλλά το έπιασε), ένα .zip (το έπιασε μάλλον κανονικά) και ένα .rar (το "άνοιξε" ώς αρχείο κειμένου σε άλλη σελίδα). - και το ενοχλητικότερο κατ'εμέ πρόβλημα (μιας και για κατέβασμα έχουμε έτσι κι αλλιώς το FlashGet , το οποίο σημειωτέον δεν κάνει integrate...), το πολύ αργό scrolling. Αν χρησιμοποιήσω τα defaults, το scrolling είναι γρήγορο αλλά με έντονα σπασίματα. Αν ενεργοποιήσω το smooth scrolling, το σπάσιμο μειώνεται λίγο αλλά η κίνηση του είναι αργή. - και κάτι ακόμα: σε σελίδα με scriptάκι χιόνι να πέφτει είχα 100%util. Μετά από αυτήν την μικρή παράθεση διαπιστώσεων, καταλήγω στο εξής: ο συγκεκριμένος browser που προτάθηκε πρώτος-πρώτος από άλλο διακεκριμενο μέλος του forum , έχει πολλά θετικά στοιχεία σε σχέση με τον ΙΕ, αλλά πάσχει λίγο στον τομέα της υλοποίησης. Το κύριο πρόβλημα που θα με οδηγήσει στο να συνεχίσω να σερφάρω με τον ΙΕ, είναι αυτό του κακού scrolling, και δευτερευόντως του download handler. Πάντως κέρδισε δικαιωματικά μια επανεξέταση της υπόθεσής του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Σημειώνω πως ως χρήστης δεν είχα σκοπό να του διαθέσω πάνω από μία ώρα δοκιμαστικής χρήσης, οπότε δεν θα ήθελα να ακούσω πραγματάκια του στύλ "...ναι αλλά δεν ανέφερες αυτό..." ή "...με την χρήση του τάδε extension...".
madsc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Και αν δεν θέλεις να ξεφύγουμε από το θέμα "Spybot S&D". Freeware, κάνε ένα scan (update πρώτα) στο pc σου, και μετά αν θες και ένα immunize. sc
NeTeD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μετά από αυτήν την μικρή παράθεση διαπιστώσεων, καταλήγω στο εξής: ο συγκεκριμένος browser που προτάθηκε πρώτος-πρώτος από άλλο διακεκριμενο μέλος του forum Ανταποδίδω Κάποιες διευκρινίσεις! - ωραίος αλλά λίγο δύσχρηστος Favourites manager που απ'την μία δεν έχει importing/exporting Χμμμ, άμα πας Bookmarks->Manage Bookmars->File->Import? - και το ενοχλητικότερο κατ'εμέ πρόβλημα (μιας και για κατέβασμα έχουμε έτσι κι αλλιώς το FlashGet , το οποίο σημειωτέον δεν κάνει integrate...) Κάνει πως δε κάνει! http://www.amazesoft.com/download.htm (Download FlashGet Opera Plug-In Version 1.1: http://www.amazesoft.com/npfg11.exe) Παίζει και στον firebird απλά αν θυμάμαι πρέπει να παίξεις λίγο με Tools->Options->Downloads->Plugins. Δεν είμαι και σίγουρος όμως. Exe, zip, rar τα πετάει στο Flashget! - και κάτι ακόμα: σε σελίδα με scriptάκι χιόνι να πέφτει είχα 100%util. Κλσικό αυτό νομίζω, τουλάχιστον εγώ με οποιονδήποτε browser 100% cpu util. έχω. Χμμ, μάλλον ξεφύγαμε :roll:
icem4n Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 file mou kane ena scan sto pc sou gia ena trojan pou legetai bookmarker aftos allazei homepage kai katharizei diskola αυτο ειναι το προβλημα που εχεις, ενα trojan που καθε φορα που κανεις restart, εχει εντολη να βαζει bookmark page. δεν χρειαζεται να αλλαξεις browser
madsc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Αν βρείς ποιό @!#%^@^% είναι, μπορείς να το βγάλεις κ χειροκίνητα από msconfig/services.msc ή να ψάξεις την registry σου (regedit) για καταχωρήσεις του, και να τις σβήσεις. sc
Dvs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 ston firebird exakolouthei na iparxei to klassiko bug pou exei kai o mozilla.... http://www.insomnia.gr --> psifiste --> molis sas xanavgalei stin arxiki to aristero palisio exei lathos diastaseis.... http://www.mozilla.org/projects/tech-evangelism/users.html Na tin pesoume omadika ston HAL9000
kernel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Neted NAI yparxoun akoma AN8ROPOI pou xrisimopoioun IE To myie2 είναι σχεδόν ίδιο με τον ιντερνετ εξπλόρερ. Δεν θα σε δυσκολέψει απεναντίας τη ζωή σου ποιό εύκολη και απλή θα κάνεις. Απ'ότι είδα προσπάθησες με το ad aware και τα άλλα κόλπα αλλα δεν τα κατάφερες. Δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω εκτός από αλλαγή του browser. Δες και το άλλο. Είδες κανέναν που δεν χρησιμοποιεί τον IE να κάνει παράπονα τέτοιου είδους; Δεν σας βάνει σε σκέψεις αυτό; ************************************************************ ************************************************************ ************************************************************ Ego xrisimopoio IE6 k den exo kanena apolytos provlima Tora an kapioi episkeptontai diafora sites k thn patane me spyware epidi de 3eroun ti tous ginetai den ef8inetai kanenas IE, as valoun alon browser . Isos oi aloi browsers na parexoun kapies evkolies ala opos ma8ei kaneis. cya.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.