Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer Home page...Mono toy !! grrrrrr

MAFIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα rojan horse, virus ή spyware. Το πιο πιθανό είναι να την έκανες μόνος σου, χωρίς να προσέξεις τι ρυθμίσεις σε κάποιο tweak εργαλείο ή σε κάποιο popup stopper, firewall. Ψάξε πρώτα σ΄αυτά και μετά δοκιμασε regedit. Τώρα σ’ οτι αφορα τους browsers, όλοι είναι γεμάτοι bugs και μάλιστα περισσότερα από τον IE6, απλά όσοι κατασκευάζουν trojan και άλλες τέτοιες m@l@kies τα φτιάχνουν για ΙΕ6 επειδή όλοι αυτόν χρησιμοποιούμε

Δημοσ.
Δεν είναι απαραίτητα rojan horse, virus ή spyware. Το πιο πιθανό είναι να την έκανες μόνος σου, χωρίς να προσέξεις τι ρυθμίσεις σε κάποιο tweak εργαλείο ή σε κάποιο popup stopper, firewall. Ψάξε πρώτα σ΄αυτά και μετά δοκιμασε regedit. Τώρα σʼ οτι αφορα τους browsers, όλοι είναι γεμάτοι bugs και μάλιστα περισσότερα από τον IE6, απλά όσοι κατασκευάζουν trojan και άλλες τέτοιες m@l@kies τα φτιάχνουν για ΙΕ6 επειδή όλοι αυτόν χρησιμοποιούμε

An isxiei auto pou les (oloi xrisimopoioun IE) giati den xrisimopoieis kati allo gia na vreis in isixeia sou?

Δημοσ.

Παιδιά relax δε κάνουμε διαγωνισμό ποιος έχει τον καλύτερο browser.. :roll:

Εναλλακτικές δίνουμε μιας και εμάς μας βολεύουνε, _μήπως_ βολέψουν κι εσάς! :)

Δημοσ.

[neted]

An isxiei auto pou les (oloi xrisimopoioun IE) giati den xrisimopoieis kati allo gia na vreis in isixeia sou?

Εχεις δίκαιο δεν είναι το 100% των χρηστών, οι έρευνες λένε μόνο το 91% χρησιμοποιεί τον ΙΕ. Προσωπικά δοκίμασα opera και έχω πάντα και mozilla στο σύστημα μου. Τον πρώτο καιρό σέρφαρα μ΄αυτούς για να τους δοκιμάσω. Τώρα δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην χρησιμοποιώ ΙΕ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας αρέσει να ψαχνόμαστε γενικώς και ανακαλύπτουμε την Αμερική ξανά

Δημοσ.

Dokimastika eixa xrisimopoiisei ton IE prin ligo kairo kai mou mpikan 2-3 bares xoris na to katalavo.... Antitheta me ton mozilla den exo tetoia provlima , exo kai to tabbed browsing pou o IE tha ipostirizei apo tin epomeni ekdosi....

einai thema sinitheias......

Gia na kanoume kai diafimisi....

Which is the greatest distance?? :D :D :D :D :D

Δημοσ.

Ego xrisimopoio IE6 k den exo kanena apolytos provlima ;)

Tora an kapioi episkeptontai diafora sites k thn patane me spyware epidi de 3eroun ti tous ginetai den ef8inetai kanenas IE' date=' as valoun alon browser :mrgreen: .

Isos oi aloi browsers na parexoun kapies evkolies ala opos ma8ei kaneis.

cya.![/quote']

Εγώ που χρησιμοποιώ mozilla και άλλαξε το homepage στον explorer απο μόνο του πως το εξηγείς; ;)

Το ίδιο πρόβλημα έχω με τον φίλο μας. Μάλλον πρέπει να κατεβάσω το spybot

Δημοσ.

Paidia gia ayto to problima poly kalo programma gia na katharisete genikotera ton ypologisti sas einai to "system mechanic"(etsi prepei na legetai)Eixa kai egw prin apo 15 meres to idio problima me tin homepage kai eixa dokimasei ta panta kai mono me ayto to programma eixa diorthwseis to problima...Ri3te mia matia kai edw gia aytous pou exoun to idio problima:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=369255

Δημοσ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα στον Internet Explorer, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται.

Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run).

Πληκτρολογήστε regsvr32 urlmon.dll και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Όταν εμφανιστεί το μήνυμα "Το DllRegisterServer στο urlmon.dll ολοκληρώθηκε με επιτυχία", κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Εάν η ενέργεια αυτή δεν επιλύσει το ζήτημα, επαναλάβετε τα βήματα 2 έως 4 για καθένα από τα παρακάτω αρχεία (στο βήμα 3, αντικαταστήστε το όνομα αρχείου Urlmon.dll με καθένα από τα παρακάτω ονόματα αρχείων):

Shdocvw.dll

Msjava.dll

Actxprxy.dll

Oleaut32.dll

Mshtml.dll

Browseui.dll

Shell32.dll (μόνο στα Windows XP και στα Windows 2000)

Ειχα καποτε προβλημα με την αρχικη.Αν δε κανεισ τιποτα με τοSP&D(που ειναι δυνατο εργαλειο)δοκιμασε τα παραπανω σε safe mode

Δημοσ.

καλη χρονια καταρχας.λοιπον mafia εαν δεν εχεις βρει λυση στο προβλημα σου να η απαντηση:

λοιπον πηγαινε στο site http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/cwshredder.zip και κατεβασε το προγραμματακι που λεει.

μετα τρεξε το προγραμμα και πατηστε fix .

μετα πανε εδω http://mjc1.com/mirror/hjt/ και κατεβασε το προγραμματακι κανε scan αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ MHN πατησεις το fix.,απλα κανε save log και κανε copy to log kai paste στο thread που θα εχεις ανοιξει στο forum.

τα παιδια εκει μετα θα σε βοηθησουν να απαλλαγεις απο αυτο!.

στην συνεχεια πανε εδω : http://forums.spywareinfo.com/index.php?act=idx

κανε register και γραψε για το προβλημα σουστο pc troubleshooting (εκει μπορεις να βρεις και σαν υποδειγμα την δικη μου ερωτηση).

εγω παντως απαλλαχτηκα τελειως

για οποια βοηθεια θα ειμαι προθυμος να απαντησω

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ !! Θέλω να πω οτι δοκίμασα όλα όσα μου προτείνατε και τελικά ο explorer ήρθε πάλι στα ίσα του με το cwshredder το προγραμματάκι που πρότεινε ο akismei

Thxxx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...