Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα αγρυπνα αλανια μου!
θελω να αγορασω μια φθηνη τηλεοραση  , για να τη χρησιμοποιησω σε παγκο εργασιας υπολογιστων,αλλα ισως να χρειαστει και σαν τηλεοραση στην κουζινα ας πουμε,για  αυτο και ψαχνω τηλεοραση και οχι οθονη.

βλεπω στο stockhouse του κιτρινομαγαζου 3 ιδιες arrieli και αναρωτιεμαι τι παιζει.

ειχα παρει μια καφετιερα καποτε για δοκιμη απο εκει,και ειχε ενα θεματακι,οποτε την εστειλα απο εκει που ηρθε. το κακο δεν ηταν αυτο,ηταν οτι μου την εστειλαν πισω την πρωτη φορα,λεγοντας μου κλασσικα οτι δεν εχει κανενα προβλημα,ενω το προβλημα ηταν ξεκαθαρο.

ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι που φθανουν τα προιοντα στο stockhouse,και συγκεκριμενα αυτες οι 3 arrieli?

αξιζει πιστευετε η αγορα απο stockhouse?

Δημοσ.

Έχω αγοράσει διαφορά από εκεί χωρίς θέμα (μητρική, μνήμη, πολυεργαλείο κλπ) χωρίς θέμα. Απλά να προσέχεις τι λένε για εγγύηση Και αν υπάρχουν παρελκόμενα που δεν υπάρχουν στην συσκευασία.

Φίλος πήρε την http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.157618&oem=0BX83HDHA01364 και δεν είχε θέμα κανένα, σε τιμή πολύ καλή για αυτό που είναι (από το να πάρει πχ arielli καινούρια στα ίδια λεφτά, περίπου 220-230). Αν δεν είχε τους 22 μήνες εγγύηση δεν θα την έπαιρνε προφανώς, αλλά είναι σαν καινούρια με 2 μήνες λιγότερη εγγύηση.

Δημοσ.

δυστυχως αυτες που εχει τωρα στο stock εχουν 6 μηνες εγγυηση,για αυτο μασαω λιγο.

ειχε μια samsung 24ρα με καμποσους μηνες εγγυηση,την σταμπαρα το βραδυ και ηθελα να την παραγγειλω το πρωι εαν δε μου ειχε απαντησει κανεις στην αγγελια ζητησης που ειχα βαλει εδω,αλλα το πρωι την ειχαν παρει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...