Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα σε ένα μπρίκι ζεσταίνεις το γάλα, λίωνεις ένα κομμάτι κουβερτούρας (εγώ το κόβω σε κομμάτια για να λιώσει πιο εύκολα). Μπορείς να βάλεις και κακάο σκόνη μέσα ή και λίγη κανέλα.

 

Βάζεις και ζάχαρη αναλόγως με τα γούστα σου (εγώ δεν βάζω).

Αν το θέλεις πιο πηχτό βάζεις και κορν φλάουρ.

 

Εναλλακτικά, αντί για κουβερτούρα, βάζεις σκέτο κακάο. Αναλόγως πόσο πηχτό θέλεις να είναι βάζεις περισσότερο κακάο 2-4 κουταλιές.

Με λίγες δοκιμές θα καταλήξεις την αναλογία που σου αρέσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...