Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δουλευει πολύ. Σχεδον μισή ώρα περιμένεις στην ουρά μεχρι να φτάσεις στο ταμείο (αν επιλέξεις να πας απο εκει). Δεν μου άρεσε που όσοι παραλαμβαναν τηλεοράσεις, τους τις ανοιγαν εκεί επί τόπου, τις έστηναν στα γρήγορα και τις αναβαν για να δουν αν ειναι οκ. Εγω ειμαι περίεργος με αυτά μιας και το unboxing είναι μέρος της ιεροτελεστίας στο σπίτι... Φαντάζομαι αυτό επιβεβαιώνει και το γεγονος πως τονίζουν παντού πως ο πελάτης οφείλει να τα τσεκάρει κατά την παραλαβή γιατι μετά ...ουδέν λάθος αναγνωριζεται. 1
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δουλευει πολύ. Σχεδον μισή ώρα περιμένεις στην ουρά μεχρι να φτάσεις στο ταμείο (αν επιλέξεις να πας απο εκει). Δεν μου άρεσε που όσοι παραλαμβαναν τηλεοράσεις, τους τις ανοιγαν εκεί επί τόπου, τις έστηναν στα γρήγορα και τις αναβαν για να δουν αν ειναι οκ. Εγω ειμαι περίεργος με αυτά μιας και το unboxing είναι μέρος της ιεροτελεστίας στο σπίτι... Φαντάζομαι αυτό επιβεβαιώνει και το γεγονος πως τονίζουν παντού πως ο πελάτης οφείλει να τα τσεκάρει κατά την παραλαβή γιατι μετά ...ουδέν λάθος αναγνωριζεται. Το είπες μόνος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα