Προς το περιεχόμενο

ASUS PG27UQ 4K 144Hz HDR G-Sync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fps παιχνιδια ομως με controller απλα δεν... Τι να το κανεις το input lag και το response time οταν μονο και μονο το controller ειναι το μεγαλυτερο εμποδιο ολων?

Αυτα τα monitor προοριζονται καθαρα για pc gaming αγαπητε,δεν ειναι για κονσολες.

Σε κονσολες κοιτας σε τηλεορασεις και στα χρηματα αυτα φυσικα σε Oled.

Δημοσ.

Fps παιχνιδια ομως με controller απλα δεν... Τι να το κανεις το input lag και το response time οταν μονο και μονο το controller ειναι το μεγαλυτερο εμποδιο ολων?

Αυτα τα monitor προοριζονται καθαρα για pc gaming αγαπητε,δεν ειναι για κονσολες.

Σε κονσολες κοιτας σε τηλεορασεις και στα χρηματα αυτα φυσικα σε Oled.

Κανείς λάθος φίλε μου!Το controller του ps4pro το εχω συνδεδεμένο με καλώδιο για πιο άμεση απόκριση,αλλά ξεχνάς κάτι σημαντικό.. εγώ που εχω συνδεδεμένη κονσόλα επάνω παίζω αντίπαλος με άλλους που έχουν κονσόλα σωστά;οπότε και οι υπόλοιποι παίζουν με controller και μαλιστα οι περισσότεροι οπως λρς παίζουν σε τηλεόραση οπότε έχουν περισσότερο input lag όπως και να έχει!Όσοι είναι σαν και εμένα ελάχιστοι που παίζουν σε μόνιτορ έχουν στην καλύτερη περίπτωση το ίδιο lag!Oled εχω αλλά πιστεψε με δεν κάνουν για gaming γιατί έχουν ίδια θέματα με plasma(burn in) εκτός ότι όταν έπαιζα σε oled πριν πάρω το μόνιτορ στης στατικές εικόνες μου έριχνε τον φωτισμό για να μην πάθει burn in!Φαντάσου ότι έπαιζα call of duty που έχει αρκετές στατικές εικόνες και έβλεπα όλο σκαμπανεβάσματα στον φωτισμό των στατικών εικόνων!Δεν μπορείς να φανταστείς τι σπαστικό ήταν αυτό!Δεν λέω τρέλα χρωματα-αντιθεση-μαυρο αλλά για gaming NO!
Δημοσ.

Κανείς λάθος φίλε μου!Το controller του ps4pro το εχω συνδεδεμένο με καλώδιο για πιο άμεση απόκριση,αλλά ξεχνάς κάτι σημαντικό.. εγώ που εχω συνδεδεμένη κονσόλα επάνω παίζω αντίπαλος με άλλους που έχουν κονσόλα σωστά;οπότε και οι υπόλοιποι παίζουν με controller και μαλιστα οι περισσότεροι οπως λρς παίζουν σε τηλεόραση οπότε έχουν περισσότερο input lag όπως και να έχει!Όσοι είναι σαν και εμένα ελάχιστοι που παίζουν σε μόνιτορ έχουν στην καλύτερη περίπτωση το ίδιο lag!Oled εχω αλλά πιστεψε με δεν κάνουν για gaming γιατί έχουν ίδια θέματα με plasma(burn in) εκτός ότι όταν έπαιζα σε oled πριν πάρω το μόνιτορ στης στατικές εικόνες μου έριχνε τον φωτισμό για να μην πάθει burn in!Φαντάσου ότι έπαιζα call of duty που έχει αρκετές στατικές εικόνες και έβλεπα όλο σκαμπανεβάσματα στον φωτισμό των στατικών εικόνων!Δεν μπορείς να φανταστείς τι σπαστικό ήταν αυτό!Δεν λέω τρέλα χρωματα-αντιθεση-μαυρο αλλά για gaming NO!

Το οτι ο χειρισμος του pc(mouse και keyboard)ειναι ο καλυτερος οσον αφορα ακριβεια και ταχυτητα ειναι δεδομενο/γεγονος,δεν ειναι θεμα του αν συμφωνει καποιος ή διαφωνει καποιος αλλος.

Στα περι monitor,σε competitive παιχνιδια οπως λες τον μεγαλυτερο ρολο δεν τον παιζει τοσο το monitor ή η τηλεοραση οσο η γραμμη που εχεις. 

Τελος δεν χρειαζεται να βαζεις σε καθε προταση θαυμαστικο.

Δημοσ.

Δεν αμφισβήτησα ότι το mouse και το keyboard έχει μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα,άλλο πράγμα σου είπα εγώ αλλά κανεις πως δεν το βλέπεις!και εννοείται πως όλα παίζουν ρόλο σε ένα παιχνίδι.

Δεν παίζει ρόλο θες να μου πεις εάν κάποιος έχει τηλεόραση με input lag 40ms που μέχρι πέρσυ ήταν ο μέσος όρος των 4κ τηλεόρασεων και ένας άλλος με monitor 9-10ms!Όσο για την γραμμή και αυτή εννοείται παίζει ρόλο,όχι τόσο η ταχύτατητα αλλά τα ping της γραμμής!Εγώ για παράδειγμα εχω vds50 και πιάνω και τα 50 γιατί είναι δίπλα στο κουτί του ΟΤΕ με ping 6ms

Όσο αφορά το σχολιο σου περί θαυμαστικόυ,δεν έχω να πω κάτι θα μπορούσες να μην ήσουν τόσο ειρωνικός το ότι δεν παίζουμε όλοι όσοι έχουμε μόνιτορ σε pc και έχουμε βάλει πάνω κονσόλα δεν είναι τόσο καλό για να μου την λες,δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι μαζί σου!!!!!!!! Πάρε και μερικά θαυμαστικά έτσι για να έχεις

Δημοσ.

Τι κείμενο να διάβασω ρε παιδιά μου λέτε!Εγώ θέλω αποκλειστικά και μόνο για gaming σε κονσόλα,τώρα παίζω σε ps4pro(εντάξει δεν βγάζει πραγματικό 4κ) αργότερα θα βάλω πάνω Scorpio και στο μέλλον ps5!Εντάξει ξέρω τι θα μου πείτε δεν αξίζει να παίζεις κονσόλα σε monitor κτλ!Επειδή προέρχομαι από μια γεματη 6ετια που εχω αλλάξει τηλεοράσεις και τηλεοράσεις εχω τσακωθεί πάρα πολλές φορές με την γυναίκα,είναι γνώστης των τηλεοράσεων και των προβλημάτων τους!Κατέληξα σε monitor γιατί παίζω πολύ fps παιχνίδια και γενικά πιστεύω ένα καλό μόνιτορ είναι καλύτερο για gaming από μια τηλεόραση!εδώ και κάποιους μήνες εχω την Asus mx27uq και είναι πολύ ευχαριστημένος σε ΌΛΑ.εχει πάρα πολύ καλό μαύρο για ips panel καλό reposponce time 5ms και input lag 9.3ms!Ο λόγος κυρίως που ήθελα αυτη την Asus pg27uq είναι για το HDR και για της 384 ζώνες backlight,αλλά 2000 ευρώ ούτε με σφαίρες...

Ξέρουμε η αντίστοιχη της Acer εάν υπολείπεται σε κάτι από την Asus και σε τι τιμή περίπου θα κειμενεται;

Πανω κατω ιδια τιμη θα εχουν....αντε 200 ευρω πιο κατω...

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρητικά πάντα θα βγούν και Freesync μοντέλα με το ίδιο panel (και FALD) αλλα κάτω από χιλιάρικο πολύ δύσκολα. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα αυτό το monitor να είναι 32 ίντσες, γιατί στις 27 πιθανό να πέσεις σε θέματα με scaling και στα windows αλλα και στα games.

• Like 2
Δημοσ.

Οτι και να πει το review απο τους κυριους,η εν λογω τιμη ειναι τελειως απαγορευτικη.

Φυσικα θα γραφτει το κλασσικο''αγοραζω με 700ευρω την 27αρα 1440p asus rog και με 1300ευρω φτιαχνω τουμπανο pc'' και δεν θα εχουν και αδικο.

Ενταξυ δεν περιμενα να ακουσω τιμη κατω απο 1000ευρω pc αλλα και πανω απο 1300ευρω την βρισκω απιστευτα overpriced,ειδικα απο την στιγμη που υποστηριξη σε hdr ειναι ψιλο ανυπαρκτη προς το παρον.

Δημοσ.

Οτι και να πει το review απο τους κυριους,η εν λογω τιμη ειναι τελειως απαγορευτικη.

Φυσικα θα γραφτει το κλασσικο''αγοραζω με 700ευρω την 27αρα 1440p asus rog και με 1300ευρω φτιαχνω τουμπανο pc'' και δεν θα εχουν και αδικο.

Ενταξυ δεν περιμενα να ακουσω τιμη κατω απο 1000ευρω pc αλλα και πανω απο 1300ευρω την βρισκω απιστευτα overpriced,ειδικα απο την στιγμη που υποστηριξη σε hdr ειναι ψιλο ανυπαρκτη προς το παρον.

Σίγουρα και σε αυτό συμφωνώ, αυτό που χαίρομαι περισσότερο είναι ότι αρκετά πιθανό να δούμε και αλλα PC monitor βασισμένα πάνω σε αυτό το panel + FALD που θα είναι στα 10k+ static contrast ratio. Πληροφοριακά, η νέα σειρά της Samsung Qled (VA με fald) που κάνει 1,5-2 χιλιάρικα με το ζόρι χτυπάει static contrast 8k, που ακόμα και αυτό είναι αρκετά καλο για HDR. Αν όντως χτυπάει 20k η Asus τότε θα μιλάμε για ένα πραγματικά επικό monitor για οποιον διαθέτει τα χρήματα φυσικά. Και για σύγκριση, τα τωρινά IPS monitor έχουν στην καλύτερη 1000:1, με τα καλά VA να είναι στα 3000:1. Να πω την αλήθεια το νούμερο που έδωσε ο τυπάς από την Asus μου φαίνεται too good to be true.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο LOL τι σου προσφέρουν τα 144Hz?

Προσωπικά δεν ξέρω, πάντως είχα δει ένα βίντεο με κάτι επαγγελματίες που ήταν πολύ ξενερωμένοι επειδή σε ένα event είχε 60hz monitors, ενώ το συνηθισμένο είναι 144. Όλο και κάτι θα προσφέρει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά!εχω νέα έστω και ανεπίσημα!! Το τελευταίο καιρό μιλάω με ένα παιδί στο YouTube που ανεβάζει συνέχεια βιντεάκια από την Asus pg27uq και μάλιστα τον έχω ρωτήσει πως και έχει την οθόνη αφού ακόμα δεν ξέρουμε καλά καλα πότε θα κυκλοφορήσει,και μου είπε πως εάν την προ παραγγείλεις από την Asus μπορείς να την έχεις νωρίτερα αλλά την πληρώνεις ακριβότερα.Δεν ξέρω εάν λέει αλήθεια πάντως ότι βιντεάκια εχω δει δείχνουν πολύ ωραία με τέλειο μαυρο!Μάλιστα τον ρώτησα εάν ξέρει τιμή και μου είπε 1200 ευρώ,πολύ ωραία η τιμή μακάρι να είναι αληθινή,άλλο 2000 άλλο 1200..

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...