Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να καλέσετε το υγειονομικό. Βάζει φουσκωμένα πρόστιμα. Φαντάζεστε τί θα γινόταν αν όλα τα απόνερα από χεσμενα βρακιά και ματωμένες κιλότες κατέληγαν στο δρόμο? Υγειονομικό αμέσως. Μονο αυτό θα επιληφθεί

Δημοσ.

Καλά αυτό δεν είναι τίποτα.

Εγώ βλέπω συνεχεια σπίτια (βίλες)να έχουν βάλει αντλία στο βόθρο τους και να τον αδειάζουν στο δρόμο,

Δημοσ.

Κάνουν και στην Αθήνα τέτοιες λαλακίες;

Η κυράτσα παίζει με το κεφάλι της.. Ένα τηλ σε υγειονομικό είναι και τέλειωσε.

Σε επαρχιακά χωριά έχω δει σκατονερα να βγάζουν στο δρόμο. Δεν μιλάει όμως κανείς φυσικά γιατί το κάνουνε σχεδόν όλοι εκεί όταν γεμίσει ο βόθρος.

Δημοσ.

Στην επαρχία τσακώνονται για το ποιος ρίχνει τα περισσότερα.

Δλδ αν εσύ εκτός από τα βοθρόνερα και τα πλυντηριονερα ρίξεις και ενα κουβα νερο που επλυνες το αυτοκινητο αυτοματως γινεσαι το μαυρο πανι   :lol:

Ξέρω περίπτωση που έριχναν ΚΑΙ νερά πισίνας κάτι νεόπλουτοι αθηναίοι μέσα στο χωριό.

Η απάντηση της γιαγιάς (μητέρα του ζεύγους, καμια 85αρια χρονων) όταν της έκαναν παρατηρηση οι υπόλοιπες άγιες γιαγιαδες γειτόνισσες του χωριού (που βγάζουν ΜΟΝΟ τα βοθρόνερα και τα νερά πλυντηρίων) ήταν "και που να τα βγαλουμε παιδακι μου τα νερα , αφου δεν εχουμε κρατος να μας φτιαξει αποχετευσεις".... 

Δημοσ.

Αμε!

Εκάλη,Διονυσο και σε άλλες ¨καλες¨ περιοχές,καθημερινά

Κατά τα άλλα είναι high class κοινωνία... α ρε μνημόνια και ΕΝΦΙΑ που θέλουν στις βιλάρες τους. Άντε, μπας και τις αγοράσει κανάς σοβαρός άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ. Περα απο τα παραπανω, θα της βουλωνα και το λουκι. Αν χρειαζοταν θα της το τσιμεντωνα κιολας. Εκτος αν ειναι κοινο για ολη την πολυκατοικια, οποτε πασσο.

Κάνε το σε παρακαλώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...