Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα all star που κοίταξα γράφει 29.5cm 45 νουμερο

Φίλε, όταν μιλάμε για παπούτσια, πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος είναι να τα δοκιμάζεις. Τα νούμερα έχουν σχέση με τη φόρμα του κάθε παπουτσιού. Εγώ πήρα 2 νούμερα μικρότερο σε καστόρι Oxford μποτάκια, και ένα νούμερο μεγαλύτερο σε δερμάτινα. Θα πάρεις παπούσια χωρίς να τα δοκιμάσεις;

Δημοσ.

Καταπληκτικο μαγαζι, μινιμουμ να κρατανε 2-3 μηνες.

Κι οχι εγω δεν εχω αγορασει αλλα η ξαδερφη μου επαιρνε που ποτε δεν ηταν της μαρκας, κι ηταν αχρηστα τελειως.

Δημοσ.

Κι οχι εγω δεν εχω αγορασει αλλα η ξαδερφη μου επαιρνε που ποτε δεν ηταν της μαρκας, κι ηταν αχρηστα τελειως.

Συμφωνώ μαζί σου για τα παπούτσια τους, εκτός από τα αντρικά. Αν και ό,τι πληρώνεις παίρνεις, για να πω και του στραβού το δίκιο δεν μου έχει χαλάσει ποτέ ζευγάρι τους. Ίσως γιατί δεν τα ταλαιπωρώ πολύ και κάνω δουλειά γραφείου. Αλλά στην τελική, ένα εικοσάρικο είναι. 4 πακέτα τσιγάρα. Σου χαλάνε, τα πετάς. Δεν έχεις δώσει και καμία περιουσία. Κατά τη γνώμη μου, χίλιες φορές να φοράει κάποιος καινούργια παπούτσια, παρά να φοράει φθαρμένα ή τσαλακωμένα επειδή τα πλήρωσε ακριβά και τα φοράει για χρόνια. Η Voi Noi δεν είναι μάρκα. Πουλάει διάφορα είδη παπουτσιών. Απλά φροντίζω αυτά που παίρνω να είναι δερμάτινα. 

Όσο για τα παιδικά τους, πιο γρήγορα μεγαλώνει το πόδι των πιτσιρικάδων παρά φθείρεται το παπούτσι. Ειδικά φέτος που έχουν φαγωθεί όλα με τα κίτρινα μποτάκια τύπου Timberland (καμία σχέση), με τη ροζ γραμμή (τα κορίτσια), που τα έχει το συγκεκριμένο μαγαζί.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω, ψωνίζουν Nike, All Star και Superstar (μπανάνα) από Αγία Βαρβάρα. Σχολεία ολόκληρα πηγαίνουν με λεωφορεία από πάρα πολλές περιοχές της Αττικής. Eκείνα είναι καλύτερα; Δύσκολοι καιροί για 100ρια για παπούτσια, πιστεύω συμφωνείς. 

Δημοσ.

Εγώ διαθέτω αξίζει να πάρεις κάτι ακριβό αλλά να είναι κάτι που να σου αρέσει πολυ...Αγ Βαρβάρα οι απομιμήσεις πίστεψε με κάνουν μπαμ

Δημοσ.

Να είναι φαρδύ το τζιν και να κρύβει αυτά τα άσχημα παπούτσια.

Κανένα ρούχο δεν μπορεί να είναι επαρκώς άσχημο ώστε να σταθεί διπλα στην ασχήμια αυτών των παπουτσιών.

Δημοσ.

Να πω και την αντίθετη γνώμη, από προσωπική μου εμπειρία:

πλατφόρμες και γόβες που είχα από κει μου κράτησαν περίπου 7 χρόνια, έχω επίσης ακόμα σαγιονάρες που έχουν κρατήσει 10 χρόνια, μπότες 6-7 χρόνια περίπου κι αυτές. Το ίδιο και απ'τον Bozikis. Οπότε μη έχοντας αρνητική εμπειρία, θα συνεχίσω ν'αγοράζω από κει :) [δεν με ενδιαφέρει να φαίνεται η μάρκα στο παπούτσι, μ'ενδιαφέρει να μου πηγαίνει, να είναι άνετο κ να κρατάει χρόνια]

Προφανώς υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Αλλά ακόμα δεν μού'χει τύχει ν'αγοράσω παπούτσι και να κρατήσει μόνο 2-3 μήνες. Μπορεί και νά'μαι τυχερή, τί να πεις.

Όσον αφορά τα Oxford shoes, TS πήγαινε οπωσδήποτε και δοκίμασε αρκετά ζευγάρια. Στο μεγάλο νούμερο που λες μπορεί να μοιάζουν πάνω σου με....παπούτσια κλόουν. Δεν πάνε σε όλους τα Oxford.

Ίσως να συνδυάζονται καλύτερα όχι με τζιν αλλά με βαμβακερά παντελόνια σε ίσια γραμμή.

Π.χ. 67d93cbeee67157c75708bd689649da9.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι για πιο καλο ντυσιμο...45-46 δεν ειναι και τοσο μεγαλο παντως σαν νουμερο...

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου για τα παπούτσια τους, εκτός από τα αντρικά. Αν και ό,τι πληρώνεις παίρνεις, για να πω και του στραβού το δίκιο δεν μου έχει χαλάσει ποτέ ζευγάρι τους. Ίσως γιατί δεν τα ταλαιπωρώ πολύ και κάνω δουλειά γραφείου. Αλλά στην τελική, ένα εικοσάρικο είναι. 4 πακέτα τσιγάρα. Σου χαλάνε, τα πετάς. Δεν έχεις δώσει και καμία περιουσία. Κατά τη γνώμη μου, χίλιες φορές να φοράει κάποιος καινούργια παπούτσια, παρά να φοράει φθαρμένα ή τσαλακωμένα επειδή τα πλήρωσε ακριβά και τα φοράει για χρόνια. Η Voi Noi δεν είναι μάρκα. Πουλάει διάφορα είδη παπουτσιών. Απλά φροντίζω αυτά που παίρνω να είναι δερμάτινα.

Όσο για τα παιδικά τους, πιο γρήγορα μεγαλώνει το πόδι των πιτσιρικάδων παρά φθείρεται το παπούτσι. Ειδικά φέτος που έχουν φαγωθεί όλα με τα κίτρινα μποτάκια τύπου Timberland (καμία σχέση), με τη ροζ γραμμή (τα κορίτσια), που τα έχει το συγκεκριμένο μαγαζί.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω, ψωνίζουν Nike, All Star και Superstar (μπανάνα) από Αγία Βαρβάρα. Σχολεία ολόκληρα πηγαίνουν με λεωφορεία από πάρα πολλές περιοχές της Αττικής. Eκείνα είναι καλύτερα; Δύσκολοι καιροί για 100ρια για παπούτσια, πιστεύω συμφωνείς.

Ο καθενας ψωνιζει με βαση την τσεπη του, γιατι να διαφωνησω;

Απλα ειχα αποψη απο χρονια πριν για το συγκεκριμενο μαγαζι που ειναι κοντα μου και την εξεφρασα.

Αυτη να σκεφτεις καθε 3 μηνες αναγκαζοταν να τ αλλαζει, οποτε στο τελος εφτανε συνολικα να δινει ενα σεβαστο ποσο.

Τωρα για αγια βαρβαρα, ειναι ο,τι μισω και σιχαινομαι, ειμαι 1000% κατα της αντιγραφης.

Δημοσ.

Να είναι φαρδύ το τζιν και να κρύβει αυτά τα άσχημα παπούτσια.

Ελα μωρέ μη γίνεσαι κακιάαα!!!! κι εμένα δεν μ αρέσουν ιδιαίτερα, ειμαι του κλασσικου αλλά είναι κάποια που πάνε σε κάποιους με το ανάλογο ντύσιμο...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι για να βάλει άντρας όξφορντ και να του πάνε πρέπει να είναι έτσι. Θέλει να είσαι λίγο αγγλάκι ρε παιδί μου, δεν το φοράς με στραβοχυμένο τζιν αυτό το παπούτσι, θέλει άντρα άκωλο με βρετανική προφορά. ( :wub: )

Δημοσ.

αυτα εδω πχ 

https://eshop.markmilan.gr/index.php/el/?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=45352

θα μπορουσαν να φορεθουν με τζιν?

Αν ειναι να φορεσω τετοιο παπουτσι, καλυτερα ξυπολυτος σαν τους γυφτους.

Yπαρχουν oxford παπουτσια πολυ πιο ομορφα απο αυτο το εκτρωμα. Χωρις σολα συνδυασμο rave party και ορειβασιας και χωρις τρυπες που παραπεμπουν σε σεμεδακι της προγιαγιας μου. Και σε πιο προσεγμενο συνδυασμο χρωματων, αν οχι μονοχρωμα. Γενικα, το link που δινεις μονο ως τρολλαρισμα μπορω να το εκλαβω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τρολαρω φίλε φυσικά από κοντά μπορεί να είναι διαφορετικά έχεις να προτείνεις εσύ κάτι άλλο σαν αυτό που λες.ψαχνω κ εγω αλλά δεν βρήκα κάτι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...