alexia27 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Χαίρετε! Έχω σύνδεση στην κοσμοτέ και θέλω να το γυρίσω σε καρτα!!! Μπορει καποιος να μου πει τι προγραμματα αξιζουν αυτη την εποχη για χρονο ομιλιας προς όλους και Internet; Στο site της cosmote εχει ενα που ειναι με 200 λεπτα ομιλιας αλλα μολις με 100 mb internet... Μονο για cosmote ενδιαφερομαι γιατι στην πολη που θα ειμαι απο τον αλλο μηνα μονο η cosmote εχει καλό σημα...
patrickdrd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7055768#post7055768 2
swstost Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 FYI, δεν ξέρω αν ταξιδεύεις στο εξωτερικό, αλλά να ξέρεις ότι η cosmote είναι η μόνη εταιρεία που στην καρτοκινητή δεν έχει αναγνώριση κλήσης σε roaming. 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Χαίρετε! Έχω σύνδεση στην κοσμοτέ και θέλω να το γυρίσω σε καρτα!!! Μπορει καποιος να μου πει τι προγραμματα αξιζουν αυτη την εποχη για χρονο ομιλιας προς όλους και Internet; Στο site της cosmote εχει ενα που ειναι με 200 λεπτα ομιλιας αλλα μολις με 100 mb internet... Μονο για cosmote ενδιαφερομαι γιατι στην πολη που θα ειμαι απο τον αλλο μηνα μονο η cosmote εχει καλό σημα... Αμα πεις και ποια πολη ειναι,θα μπορουσαμε να σε βοηθησουμε.Κατ αρχας 2 πακετα ειναι αυτα που αξιζουν σε καρταWhats Up 10€/μηνα απο καταστημα ή online. 500MB λογω ανανεωσης(15 μερες) 500MB με ανανεωση απο 10€(30 μερες) ειναι η προσφορα pare serfare. 400' προς Whats Up και 300' προς ολους με 7€(ενεργοποιηση online αλλιως 200' προς ολους). pare kavatza 500MB για μια ωρα/2 φορες το μηνα.Αμα βαζεις 15€/μηνα με τα 13-14€ παιρνεις και 600MB με 6€. Αλλιως πας frog,χρεωση ανα δευτερολεπτο οπως η Q της Wind. 60' προς ολους με 3€(καθε 2-3 βδομαδες σχει διπλασιασμο),1€ 300' προς φρογκ,προσφορα καθε ΣΚ κλησεις απεριοριστα προς ολη την φρογκ,4GB με 4,44€,500MB απο την ανανεωση.Frog πας με Αλπακ απο whats up με 3€ χρεωση.Πανε σε ενα καταστημα γυρνα σε καρτα και ζητα φρογκ ή whats up.Να τονισω ομως οτι αμα ζητησεις φρογκ και τελικα γινει κοσμοκαρτα/whats up ζητα να κανεις αλπακ σε φρογκ χωρις να χρεωθεις.Τα MB μεταφερονται(οσα εχεις αγορασει) ακομα και με αλλαγη πακετου.Για μενα δες και CU η οποια δινει παραπανω MB καθως και μεταφερει τα λεπτα καθως και sms,mb.Επισης εχει και 1+1 δωρο σε μικελ. Το CU δινει: 400' προς CU και 300' προς ολους με 6€(με online ενεργοποιηση,αλλιως 200' προς ολους,1GB με 6€(ενεργοποιωντας την αυτοματη ενεργοποιηση),και 500MB απο το just surf bonus για ενα μηνα.Επισης και 500MB λογω ονλαιν ανανεωσης για 15 μερες. Αμα θες φτηνο ιντερνετ δες φρογκ. Αμα θελεις λεπτα και ιντερνετ δες whats up ή cu.Αμα εχεις δυνατοτητα στο μερος που θα εισαι να πιανουν οι αλλες,δες το CU. Καλυτερη εφαρμογη και πιο ευκολη ονλαιν ανανεωση εχει το cu(αμα εισαι επαρχια σημαντικο για να μη ψαχνεις καταστηματα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα