Καρομαν Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Χαιρετώ παιδιά, εχω τα windows 7 καί σκέφτομαι να βάλω τα windows 10. Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει ή είναι το ίδιο καί είναι απλά πώς έχει συνηθίσει κάποιος... Θα ήθελα να ακούσω τίς πρότασεις σάς Ευχαριστώ πολύ...
isay Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει χρυση συνταγη, καλύτερο ή χειρότερο. Επίσης ειναι θεμα hardware. Κάνε ένα πλήρες backup σε εξωτερικό δίσκο, βάλε τα 10, δουλεψε τα μια ημέρα και θα δεις αν σε βολευουν/αρεσουν. Εγω τα έβαλα τοτε που γινονταν δωρεάν η αναβάθμιση (δεν θέλω crack σε λειτουργικό και antivirus) για να υπάρχει η άδεια, αλλά γύρισα στα 7. Δε με βολευε το interface Διαφορά στην ταχύτητα δεν είδα (οχι πως περιμενα) Με ενοχλησε η υπερβολική παρακολουθηση (με διάφορους τρόπους). Με διαφορα προγράμματα απενεργοποιησα πάρα πολλά πράγματα. Προβλήματα συμβατότητας (hardware ή software) δεν αντιμετώπισα. Γενικά δε βρήκα τίποτα που να με κάνει να θέλω να μεινω στα 10. Ολα τα παραπανω ειναι προσωπική γνώμη. Επισης υπαρχει και σχετική pinned συζητηση που μπορεις να αντλήσεις επιπλεον πληροφορίες. http://www.insomnia.gr/topic/539337-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-windows-10/
Καρομαν Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ... Με κάλυψες απόλυτα Καί γώ τήν ίδια άποψη έχω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αν είναι σχετικά καινούργιο το πισι βάλε δεκάρια. Ευκολότεροι οι συγχρονισμοί πληροφοριών με άλλες συσκευές, καλύτερη ασφάλεια, θα θέλεις να του βάλεις πχ ένα vr head set και δεν θα λειτουργεί στα 7αρια κτλ.
Καρομαν Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το pc έχει επεξεργαστής 6 γενιάς (I3 6100) και 8GB RAM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα