Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι Οτε κ εχω κ Οτε τβ αλλα πλεον μιας που δεν πολυ βλεπεω μονο κανα νοτκιμαντερ κ ειναι κ πλεον για εμενα ακριβο διοτι πληρωνω 45ε το μηνα σκεφτομαι να παω αλλου . 

Αν πληρωνα στο περιπου κανα 30ε δεν θα με χαλαγε γιαυτο σκεφτομαι NOVA με την απλη τηλεοραση αλλα σκεφτηκα κ το εξης ,οταν τελειωνει το συμβολαιο τον αποκωδικοποιητη τον περνουν (οπως στην περιπτωση μου) , ομως αν παρω κ τον συνδεσω με το πιατο του Οτε αλλο θα εχω αλλα free καναλια ,ειναι ευκολο ? 

Επισης τι να κανω να παω Nova η να παρω μια απλη συνδεση τελεφωνο ιντερνετ κ να βαλω αλλο αποκωδικοποιητη ,τι προτεινεται ?

Α κ παρεπιμπτοντως η γραμμη εδω με χιλια ζορια φτανει 6-7 Mpbs Κ οταν παει 8 κανω παρτυ.

Δημοσ.

στον δορυφόρο που ειναι ο οτε (και σε αυτον της nova αντίστοιχα) υπάρχουν κάποια ελεύθερα κανάλια αλλά κατα την γνώμη μου δεν αξίζουν τα περισσότερα. τελοσπαντων για να τα δεις αυτά πρέπει να έχεις κάποιον δορυφορικό δέκτη δεν ειναι κατι δύσκολο απλα τον συνδεεις κάνεις μια σάρωση του δορυφόρου και στα παιζει. τώρα το αν θα πας σε νοβα η εξαρτάτε απο εσένα, ανάλογα τι βλέπεις στην τηλεόραση. αν θες μονο ντοκιμαντέρ θα σε καλύψει και η nova. αν δεν βλέπεις γενικά πολυ τηλεόραση τοτε απλα βαλε internet μην πληρώνεις τσάμπα nova 

• Like 1
Δημοσ.

Δωρεάν κανάλια? Χωρίς συνδρομή ? Πολύ ενδιαφέρον πως μπορώ να τα πιάσω? Πρέπει να βάλω πιάτο? Και τι κανάλια είναι αυτα ? Πάντως έχει να κάνει με τις ανάγκες σου! Πιστεύω ότι συμφέρει περισσότερο η Nova με τα 30 ευρώ! Από την άλλη υπάρχει και η. Vodafone αλλά μόνο μέσω ίντερνετ ! Αλλιώς άμα δεν θέλεις τηλεόραση σε συμβουλεύω να πας hrs ( συνεργασία με το σταθερό δίκτυο Vodafone ) με 18.89 ευρώ τον μήνα έχεις απεριόριστα σταθερά και ίντερνετ έως 24 και 300 λεπτά προς κινητά! Με συμβόλαιο 12 μήνες και voip router κόστος μόνο 25 ευρώ για το ρούτερ!

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση

γενικα δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον καναλι εγω ηθελα fox αλλα δεν υπαρχει , οπως και κατι με cinema που δεν βλεπω κατι , γενικα αυτο να βαλει πιατο μπορει να το βαλει ο καθενας; γιατι τι κοστος πιατου και δορυφορικου δεκτη μιλαμε;.

παντως γενικα να βλεπεις καποιο καναλι αποκλειστικα κια μονο με μηναια συνδρομη πιστευω οτι θα ητανε πιο συμφερον, και θα το αξιοποιουσες μονο οταν ειχες χρονο και οχι οπως τωρα που πλήρωνεις ολο τον μηνα και μποριες να δεις τηλεραση πχ μονο το βρραδυ ή αλλιως μονο τα σαββατοκυριακα επειδη δεν δουλευεις.  

Δημοσ.

οι δεκτες ειναι της ταξης του 50αρικου και το πιατο 10-20 ευρω. ομως χρειαζεται και καποιος που να ξερει και να εχει τα καταλληλα μεσα (πεδιομετρο) ωστε να στοχευσει το πιατο στον δορυφορο που θες. fox, cinema κτλ ειναι ολα σε συνδρομητικα πακετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...