Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια μολις με καλεσαν για online συνεντευξη απο Αγγλια για δουλεια ως οδηγος λεωφορειου. Ειχα στειλει βιογραφικα σε Ελλαδα και εξωτερικο μηπως κατσει κατι και μου ηρθε εκπληξη. Ειναι καποιος που ξερει απο γνωστο του ή εχει παει ο ιδιος στην Αγγλια για δουλεια να μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει?? Ο μισθος καθαρα 700ευρω την εβδομαδα για 40 ωρες δηλαδη 2800 τον μηνα.  

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για ποια πολη ? Λονδινο ειναι πολυ πιο ακριβη σε σχεση με τις αλλες πολεις. 

Ο μισθος ακουγεται πολυ καλος, αν εισαι ελευθερος θα σου προτεινα να πας δεν εχες τιποτα να χασεις μονο να κερδισεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια μολις με καλεσαν για online συνεντευξη απο Αγγλια για δουλεια ως οδηγος λεωφορειου. Ειχα στειλει βιογραφικα σε Ελλαδα και εξωτερικο μηπως κατσει κατι και μου ηρθε εκπληξη. Ειναι καποιος που ξερει απο γνωστο του ή εχει παει ο ιδιος στην Αγγλια για δουλεια να μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει?? Ο μισθος καθαρα 700ευρω την εβδομαδα για 40 ωρες δηλαδη 2800 τον μηνα.  

Δηλαδη σου ειπαν 600 λιρες (700 ευρω με την τωρινη ισοτιμια) την εβδομαδα καθαρα? Απλα το λεω γιατι συνηθως οι μισθοι αναγραφονται σε ετησια βαση και σχεδον παντα μικτα. Αμα ειναι 600 λιρες καθαρα την εβδομαδα ειναι πολύ καλα. 600 * 52 (βδομαδες ο χρονος) / 12 = 2600 λιρες τον μηνα = ~3000 ευρω τον μηνα.  Βεβαια το Λονδινο ειναι ακριβο και αμα θες να μεινεις μονος σου υπολογισε τουλαχιστον τα μισα για to σπιτι.

Επεξ/σία από tsapman
Δημοσ.

Στο hampton ειναι η εδρα ειδα,  την δουλεια την βρηκε μεσσιτικο γραφειο απ οτι καταλαβα εν ονοματι james lewis και βρισκει οδηγους για την εταιρια με τα κοκκινα λεωφορεια στο Λονδινο. Στην συνεντευξη θα ειναι οι Αγγλοι υπευθυνοι της εταιριας και αν τους κανω θα παω εκει με δικα μου εξοδα να με εξετασουν στην οδηγηση 2 εβδομαδες και να με μαθουν να οδηγω "αναποδα" και η δουλεια ειναι μεχρι συνταξιοδοτηση λενε. Για 2 εβδομαδες θα μενω σε δικο τους πληρωμενο σπιτι και βοηθουν να ασφαλιστω κτλ. 28 χρονων ειμαι παντρεμενος με παιδι μηνων. Για μισθο κανουν λογο για 700 ευρω καθαρα 5 μερες την εβδομαδα. Για κεντρο Λονδινο κ εγω ακουσα πως ειναι φαρμακειο τα σπιτια .

Αν παω ξεκιναω μια νεα ζωη απο την αρχη αλλα πολυ ομορφα ακουγονται ολα αυτα, αυριο περιμενουν απαντηση

Δημοσ.

Στο hampton ειναι η εδρα ειδα,  την δουλεια την βρηκε μεσσιτικο γραφειο απ οτι καταλαβα εν ονοματι james lewis και βρισκει οδηγους για την εταιρια με τα κοκκινα λεωφορεια στο Λονδινο. Στην συνεντευξη θα ειναι οι Αγγλοι υπευθυνοι της εταιριας και αν τους κανω θα παω εκει με δικα μου εξοδα να με εξετασουν στην οδηγηση 2 εβδομαδες και να με μαθουν να οδηγω "αναποδα" και η δουλεια ειναι μεχρι συνταξιοδοτηση λενε. Για 2 εβδομαδες θα μενω σε δικο τους πληρωμενο σπιτι και βοηθουν να ασφαλιστω κτλ. 28 χρονων ειμαι παντρεμενος με παιδι μηνων. Για μισθο κανουν λογο για 700 ευρω καθαρα 5 μερες την εβδομαδα. Για κεντρο Λονδινο κ εγω ακουσα πως ειναι φαρμακειο τα σπιτια .

Αν παω ξεκιναω μια νεα ζωη απο την αρχη αλλα πολυ ομορφα ακουγονται ολα αυτα, αυριο περιμενουν απαντηση

καλη τυχη ευχομαι.

3 ατομα, £2600 το μηνα θα ειναι στριμωχτά. Λονδινο ειναι πολυ ακριβα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Καλη τυχη ευχομαι αλλα ξανα σκεψου οτι μιλαμε £2600 για 3 ατομα.... πολυ κατω της ανετης διαβίωσης.

Βεβαια εξαρταται σε τι φαση εισαι κ τωρα. Αν η γυναικα σου μπορεσει να βρει δουλεια τοτε ΟΚ.

• Like 1
Δημοσ.

2600 για 3 άτομα τι στριμωχτά ρε παιδιά; πολύ ζόρικα θα είναι τι λέμε τώρα.. μιλάμε έχει και μωρό. 

άντε να ταν ζευγάρι ΟΚ όντως θα ταν στριμωχτά . 

μόνο και μόνο το σπίτι και τα συνήθη 3-6 (πάντα 6 μου ζητούσανε βέβαια εμένα) + το γκαραντί που ζητάνε μπροστά πολλές φορές να σκεφτείς. 

μόνο αν βρει και η γυναικα δουλειά είναι ΟΚ σαν πλάνο.

φυσικά εκφέρω προσωπική άποψη. 

για μένα το Λονδίνο αν δεν έχεις ένα κεφάλαιο για τα βασικά στην αρχή και μια δουλεια σίγουρη τότε αρχίζει και ζορίζει αρκετά.. 

το βίωσα κάνα χρόνο+ το Λονδίνο αυτή είναι η γνώμη που δούλεψα και unpaid internship αλλά και με δουλειά σε δήμο (πάλι internship λίγα χρήματα)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εφοσον μιλαμε για 3 ατομα θα ειναι δυσκολα. Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η γυναικα να βρει δουλεια μιας και θα χρειαστειτε νταντα που κοστιζει πολλα (εκτος αν εχετε αλλη εναλλακτικη για να κρατατε το παιδι). 

Καταρχας θα δεις που θα ξεκιναει και θα τελειωνει η βαρδια. Μπορει να δουλευεις σε προαστια του Λονδινου (ζωνη 4+) οπου θα μπορεσεις να βρεις σπιτι πιο οικονομικα και οχι τοσο μακρια απο την δουλεια. Κοιτα για τιμες ενοικιων εδω http://www.rightmove.co.uk/. Τα εξοδα περα απο το σπιτι και τις μετακινησεις (που ελπιζω θα εχεις δωρεαν λογο δουλειας?) δεν ειναι τοσο απαγορευτικα (σουπερμαρκετ εχει πολλα οικονομικα και με προσφορες, ποτο, φαγητο σε ντοπιες pub).

Δημοσ.

Εδω εχω σπιτι αλλα δουλεια οχι στανταρ αλλα οταν δουλευω συνηθως καλοκαιρι σε χωματουργικα μηχανηματα δουλευω φουλ και με αυτα περναω και τον χειμωνα μεχρι να φυγουν οι βροχες αλλα η ανασφαλεια του αυριο με κανει να ψαχνω κατι πιο σιγουρο. Ειναι αγρια τα πραγματα εξω παντως οπως βλεπω κι εγω απο βομβιστικες επιθεσεις και κολλαω και στην οικογεννεια, αν ημουν μονος μου θα με εφταναν ανετα τα λεφτα οποτε δε θα το σκεφτομουν αλλα τωρα πρεπει να το σκεφτω πολυ καλα . Η μετακινηση ειναι δωρεαν οντως. 

Δημοσ.

βαλτα κάτω φιλε υπολογίσετε με πολύ σωστό ψάξιμο.

δες που μπορεί να μένεις, δες τις μετακινήσεις σου, δες ενοίκια, δες τα αναγκαία.

βγάλε τα έξοδα , μέχρι και τα σουπερ μάρκετ σου μπορείς να υπολογίσεις από τα site τους.

αν βγαίνεις προχώρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...