Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουτέστιν;

Ότι εκεί έξω είναι η ζούγκλα και θα πρέπει να σου κόβει για να επιβιώσεις. Να μην ελπίζεις και να βλέπεις με κυνισμό τα συμβόλαια διαβάζοντας κάθε λέξη.

zero hour contracts είναι μεγάλο το ποσοστό στις χαμαλοδουλειές που φτάνει πάνω από το 80% στο UK, και καλύπτει τεράστιο φάσμα. Ακόμα και ιδιωτικές νοσοκόμες, οδηγούς κλπ. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία είναι με "exclusive rights" που σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις δεύτερη εργασία παράλληλα, και ανεξάρτητα αν δεν σε έχουν καλέσει να δουλέψεις για εβδομάδες, δεν μπορείς να πας αλλού χωρίς να σπάσεις το συμβόλαιο.

Το ίδιο και το "living wage rate" το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα scams κατ εμέ.

Κάντε ένα google search για Sports Direct slavery και θα δείτε για ποιες συνθήκες εργασίας μιλάμε στην Βρετανία του 2017, στις χαμαλοδουλειές και δελεάζουν αδαή άτομα από την λοιπή ΕΕ που έχουν ανάγκη για δουλειά.

• Like 2
Δημοσ.

Ότι εκεί έξω είναι η ζούγκλα και θα πρέπει να σου κόβει για να επιβιώσεις. Να μην ελπίζεις και να βλέπεις με κυνισμό τα συμβόλαια διαβάζοντας κάθε λέξη.

zero hour contracts είναι μεγάλο το ποσοστό στις χαμαλοδουλειές που φτάνει πάνω από το 80% στο UK, και καλύπτει τεράστιο φάσμα. Ακόμα και ιδιωτικές νοσοκόμες, οδηγούς κλπ. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία είναι με "exclusive rights" που σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις δεύτερη εργασία παράλληλα, και ανεξάρτητα αν δεν σε έχουν καλέσει να δουλέψεις για εβδομάδες, δεν μπορείς να πας αλλού χωρίς να σπάσεις το συμβόλαιο.

Το ίδιο και το "living wage rate" το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα scams κατ εμέ.

Κάντε ένα google search για Sports Direct slavery και θα δείτε για ποιες συνθήκες εργασίας μιλάμε στην Βρετανία του 2017, στις χαμαλοδουλειές και δελεάζουν αδαή άτομα από την λοιπή ΕΕ που έχουν ανάγκη για δουλειά.

*Απελπισμένα.

Θα έλεγα ότι κολλάει καλύτερα στην κατάσταση που λαμβάνει χώρα στην Δ.Ευρώπη.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/1/2017 στις 5:13 ΜΜ, Antonis patra είπε

Γεια σας παιδια μολις με καλεσαν για online συνεντευξη απο Αγγλια για δουλεια ως οδηγος λεωφορειου. Ειχα στειλει βιογραφικα σε Ελλαδα και εξωτερικο μηπως κατσει κατι και μου ηρθε εκπληξη. Ειναι καποιος που ξερει απο γνωστο του ή εχει παει ο ιδιος στην Αγγλια για δουλεια να μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει?? Ο μισθος καθαρα 700ευρω την εβδομαδα για 40 ωρες δηλαδη 2800 τον μηνα.  

Γειά σου! Θα ήθελα α να σε ρωτήσω αν τελικά πηγές Λονδίνο. Ο άντρας μου είχε μια αντίστοιχη πρόταση και θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες. 

Μόλις τώρα, [email protected] είπε

Γειά σου! Θα ήθελα α να σε ρωτήσω αν τελικά πηγές Λονδίνο. Ο άντρας μου είχε μια αντίστοιχη πρόταση και θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...