alexgr10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ. Είμαι αρχάριος και θέλω να φτιάξω μια αφίσα που αυτή θα δημοσιευθεί. Που μπορώ να βρω εικόνες δωρεάν στο ίντερνετ? Στο google από ότι μου είπανε δεν είναι δωρεάν. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας.
letom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε να αποθηκεύσεις μια φωτό από google και αν σου ζητήσει χρήματα το ξανασυζητάμε.
alexgr10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Οκ. Αλλά από την στιγμή που θα εκτυπωθεί και δημοσιευθεί??
letom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Θα την πουλάς? Θα βγάζεις κέρδος χρησιμοποιώντας τη? Αν όχι είσαι ΟΚ από κάθε άποψη. Αν ναι, πάλι αμφιβάλλω αν θα έχεις πρόβλημα γιατί όποιος θέλει να προστατέψει το υλικό του (πχ φωτογράφοι, designers κλπ) το κλειδωνουν ή το ανεβάζουν με κάποιο υδατογράφημα ή κάτι τέτοιο. Αν κάποιος έχει ανεβάσει κάτι χωρίς προστασία τότε δεν μπορεί παρά να περιμένει ότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Ο κλέψας του κλέψαντος γίνεται, όλοι από google βρίσκουν ό,τι θέλουν.
zmaskos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Για δες και εδω https://viralsweep.com/blog/free-stock-images-for-commercial-use/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα