alagond3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Λέω να μείνω σε σπίτι Airbnb για 4 μέρες στη Βουδαπέστη. Εάν κάνω πρόσκληση τον φίλο μου και κάνει κράτηση, θα πάρουμε και οι 2 30€ σε ταξιδιωτικούς πόντους για την επόμενη κράτηση μας. Αυτό που σκέφτηκα να κλείσω για τη πρώτη μέρα, να προσκαλέσω τον φίλο μου, αυτός να κλείσει για τη 2η&3η με τα 30€ έκπτωσης και μετά να κλείσω εγώ για τη 4η. Βλέπω όμως στους όρους χρήσης ότι αναγράφει "We reserve the right to suspend accounts or remove Travel Credits if we notice any activity that we believe is abusive or fraudulent. We reserve the right to review and investigate all referral activities and to suspend accounts or modify referrals as deemed fair and appropriate." Το χει δοκιμάσει κανείς; Εαν δε κάνω αυτό σκέφτομαι απλά να τον καλέσω να γραφτεί και στη συνέχεια να κλείσουμε μέσω αυτού και για τις 4 μέρες ώστε να πάρουμε τα 30€ γι αυτο το ταξίδι και να έχουμε καβάτζα τα άλλα 30 για το μέλλον. Πως το βλέπετε;
Blacktan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 πας να το μπλέξεις πολύ για μολις 30€ σε ένα ταξιδι που θα σου κοστισει μίνιμουμ 15πλασια , -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- απλες και καθαρες δουλειες γιατι στο τελος θα γινει μ@λακια και σας βλεπω να γυρνατε το hostel Greek version
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 To ποσο αν δεν απατωμαι μπαινει μετα τη διαμονη, το ειχαμε κανει με τη γυναικα μου το ιδιο πραγμα μου μπηκαν τα 27 ευρω νομιζω που αντιστιχουσαν και ηταν για επομενο ταξίδι και μου έληξαν και δε τα χρησιμοποιησα καθως δε μου αρέσει η airbnb εμπειρια, καλυτερα ξενοδοχειακι, ΚΑΛΥΥΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΑΑΑΑΚΙ... (αλλα ρετιρε) 1
fastnq2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 καλυτερα ξενοδοχειακι, ΚΑΛΥΥΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΑΑΑΑΚΙ... (αλλα ρετιρε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα