nikvasil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας.Προσπαθω να μπω στο σκυπε και hotmail και μου βγαζει το εξης μηνυμα¨ Ο λογαριασμός σας έχει ανασταλεί προσωρινά Ενδέχεται κάποιος να χρησιμοποίησε το λογαριασμό [email protected] για την αποστολή πολλών μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή να έχει παραβιάσει με άλλο τρόπο τη Σύμβαση παροχής υπηρεσιών της Microsoft. Τι πρέπει να κάνετε; Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη πελατών. Θα σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις και θα σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής. Eπικοινωνησα με την υποστηριξη πελατων και μου ρωτουσαν να απαντησω σε αυτα που καταχωρησα οταν εκανα το σκυπε κ το hotmail πριν 10χρονια αλλα δεν τα θυμομουν ολα και δεν απαντησα. Μηπως μπορει κανεις να βοηθησει να μπω στο λογαριασμο τουλαχιστον να παρω τις επαφες μου Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν θυμάσαι, απλα ξεχνας αυτόν το λογαριασμό, φτιάχνεις αλλο και μακριά απο hotmail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα