Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα ένα παλιό χρέος από την cosmote, γύρω στα 700€ και μου είχε δώσει κατα καιρούς μία δικαστική επιμελητής 2 χαρτιά. Τον απρίλου λήγει ένα δάνειο μου και είχα σκοπό, με τα λεφτά που μου μένουν, να εξοφλήσω σιγα σιγα την κοσμοτε.

Με πήραν σήμερα από ένα γραφείο όμως να με ενημερώσουν οτι θα πάμε στα δικαστήρια για κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας και οτι το ποσο έχει φτάσει τα 2.800 . Τους είπα να κάνουμε διακανονισμό και μου είπαν οτι δεν γίνεται τίποτα, απλα με πήραν να με ενημερώσουν.

Τι γίνεται τώρα? Μπορώ να κάνω κάτι? 

Υ.Γ. Θα προτιμούσα κυρίως καμια απάντηση νομικού

• Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι απαντησεις νομικου στα δικηγορικα γραφεια.

Θα πας στο δικαστηριο, θα χασεις την δικη, το θεμα ειναι μπας και καταφερεις να γλιτωσεις μερος των 2800.

Τα 2 χαρτια οταν στα δινε κατα καιρους μια δικαστικη επιμελητης τι ελεγες απο μεσα σου?

ΥΓ:Σοβαρα τωρα ειχες θες να πιστεψουμε οτι αν δεν σε παιρναν τηλεφωνο για το δικαστηριο τον Απριλιο θα κινουσες διαδικασιες για αποπληρωμη?

• Like 6
Δημοσ.

...και να έλεγες οτι εχεις χρέος για το δάνειο του σπιτιου σου να το καταλάβω, αλλα στην cosmote? πετα το το ρημάδι, τι τα θελεις τα τηλέφωνα.

• Like 13
Δημοσ.

Εγώ μία απορία έχω ρε παιδιά, τα 700 πως γίναν 2800;; :( :( 

Πόσα χρόνια ήταν απλήρωτο;;

Εκτός και αν βάλαν μέσα και αμοιβές δικηγόρων κλπ...

Δημοσ.

Οι απαντησεις νομικου στα δικηγορικα γραφεια.

Θα πας στο δικαστηριο, θα χασεις την δικη, το θεμα ειναι μπας και καταφερεις να γλιτωσεις μερος των 2800.

Τα 2 χαρτια οταν στα δινε κατα καιρους μια δικαστικη επιμελητης τι ελεγες απο μεσα σου?

ΥΓ:Σοβαρα τωρα ειχες θες να πιστεψουμε οτι αν δεν σε παιρναν τηλεφωνο για το δικαστηριο τον Απριλιο θα κινουσες διαδικασιες για αποπληρωμη?

Όταν έπαιρνα τα χαρτιά έλεγα οτι έχω χρόνο. Γενικά βάζω σε τάξη όλες τις εκρεμοτητες μου. Τα έκανα όλα ομως με σειρα προτεραιώτητας. ναι τον απριλιο θα ξεκινουσα την κοσμοτε

...και να έλεγες οτι εχεις χρέος για το δάνειο του σπιτιου σου να το καταλάβω, αλλα στην cosmote? πετα το το ρημάδι, τι τα θελεις τα τηλέφωνα.

Το εχω πεταξει γαμωτο. ενα καρτοκινητο εχω τωρα

Εγώ μία απορία έχω ρε παιδιά, τα 700 πως γίναν 2800;; :( :(

Πόσα χρόνια ήταν απλήρωτο;;

Εκτός και αν βάλαν μέσα και αμοιβές δικηγόρων κλπ...

Νομικά έξοδα μου είπαν

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειχες επικοινωνησει μαζι τους λογικα θα μπορουσες να κανεις εναν πολυ καλο συμβιβασμο (πχ 20-30 ευρω τον μηνα)

Δημοσ.

Αν ειχες επικοινωνησει μαζι τους λογικα θα μπορουσες να κανεις εναν πολυ καλο συμβιβασμο (πχ 20-30 ευρω τον μηνα)

Δεν δέχονται πλέον. ας δίνω και 100 το μήνα

Δημοσ.

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις αύριο κιόλας με καμιά οργάνωση προστασίας δανειοληπτών, κατά των πλειστηριασμων κλπ σίγουρα θα ξέρουν τι μπορείς να κάνεις αν μπορείς να κάνεις τώρα κάτι.

Για παράδειγμα στο google βρήκα αυτό: http://www.daneioliptes.com/web/ (Ένωση καταναλωτών και δανειοληπτών)

Έχεις περιουσία στο όνομα σου;;

Δημοσ.

ε, καλά σε καιρούς κρίσης είναι λογικό να μην μπορείς να ξεχρεώσεις τα πάντα και να βάζεις προτεραιότητες. Αν κάποτε ήσουν καλά αλλά στην πορεία έχασες τη δουλεια σου , η φορολογία αυξήθηκε κτλ κτλ ε λογικό να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις. Ο ts να απευθυνθει στους συλλογους που προαναφέρθηκαν και θα τον καθοδηγήσουν. Δε νομίζω να γίνει κατασχεση για τέτοιο ποσό. Το πιο πιθανό να καταλήξετε σε ένα συμβιβασμό μετά το δικαστηριο.Αλλά μην το αφήσεις, τώρα πρεπει να συζητήσεις με ένα δικηγόρο.

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως αφού είναι δεύτερες ανάγκες να μην έχουν κινητό όσοι δεν το αντέχουν??????

Μήπως να βάλουμε και κεριά στο σπίτι να γλυτώσουμε την ΔΕΗ; 

Να φέρνουμε και νερό από το ποτάμι να γλυτώσουμε την ΕΥΔΑΠ; 

Τα πράγματα είναι απλά, φροντίζουμε τις υποχρεώσεις μας και τις δεύτερες ανάγκες τις φροντίζουμε όταν μπορούμε και μοιραία αφού έχουμε ένα ποσό σε εκκρεμότητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...