fidolos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ποτε δεν ήμουν κακοπληρωτης. Αλλά έχασα την δουλειά μου και με τα λίγα λεφτα που έμπαιναν στο σπίτι από την σύζηγο, προσπαθούσα να τακτοποιήσω τις εκρεμμοτητες μου γιατι ΔΕΝ μου αρεσει να χρωστάω. Μέχρι τον Απρίλιο έχω ένα δάνειο 100ε/μήνα. Αλήθεια είχα σκοπό με το που το τελείωνα να πιάσω την κοσμοτε και υπολογιζα, "άντε 7-8 μήνες" να το ξεχρεωσω και αυτο. Δεν ειμαι του στυλ, ελα μωρε δεν βαριέσαι, πες τους να πανε να ..... 2
3DJIN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 κατασχεσεις νομιζω γινονται για ποσα απο 5000
thant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Απλώνουμε τα χέρια μας μεχρι εκει που φτάνουν... Εγω φίλε οταν δεν μπορούσα να πληρώσω τη σύνδεση στο κινητό χωρις δεύτερη σκεψη πηγα και το έκοψα και το εκανα κάρτα. Εσυ τι εκανες, συνέχιζες να το χρησιμοποιείς ενώ ήξερες οτι δεν μπορείς να πληρώσεις; Παρ όλα αυτα δεν νομίζω οτι πρεπει να ανησυχείς για το σπιτι σου. 3
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Έχω μια περίεργη αίσθηση τρολιάς εδώ. Και το «φειδωλός» με γαργαλάει... 5
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δεν παραγραφονται οι οφειλες; Ψαξε με καποιον δικηγορο να μαθεις πως μπορεις να κινηθεις.Επισης ο πατερας μου οταν εκοψε το συμβολαιο,εφυγε σε μια μερα με φορητοτητα αμεσως στη Wind απο Cosmote λογω χρεωσεων απο 5ψηφια(για 10€ εγινε ολοκληρη ιστορια) και του ζητουσαν 300€ επιδοτηση γιατι ειχαμε παρει συσκευες.Εκανε και μια καταγγελια στην εεττ εκεινη τη περιοδο.Επαιρναν και οι δικηγοροι τους τηλεφωνα οτι χρωστανε.Τελικα τους εβαλε στη θεση τους και δικαιωθηκε.Απλα κινηθηκε αμεσα και δεν το αφησε.
torq Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 αυτά να τα βλέπουνε μερικοί διότι υπάρχουν στα διάφορα φορουμς σχόλια και συμβουλές από πολλούς "καλοπληρωτές" του στυλ.... -ε, μάμησε τους.. κι εγώ χρωστάω στην τάδε εταιρεία κινητής 100-200-300...€ εδώ και τόσο καιρό και δε με έχει ενοχλήσει κανείς. μη δίνετε σημασία. δε θα σας κάνουν κάτι για τόσο μικρό ποσό, δε τους συμφέρει. μη μου πείτε ότι δεν έχετε διαβάσει κάπου τα παραπάνω; κι εγώ με τη σειρά μου απορώ, πως έφτασε το ποσό στα 700€. η μας τρολάρεις ή....(δε το γράφω μη με μπανάρουν) 2-3 χρόνια απλήρωτοι λογαριασμοί; και αφού δε μπορούσες να πληρώσεις γιατί δε το έκοβες περίμενες τη 2η παρουσία να σβηστούν τα χρέη; 4
volos27 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 κ εγω χρωσταω 4 χρονια τωρα αλλα δεν μου εχουν στειλει κατι 1
fidolos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δεν ειναι τρολια ρε παιδια. ημουν σε ενα υψηλό πακέτο, απολύθηκα, μου το εκοψαν αλλα τα παγια συνεχιζαν
eidikos33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 και γιατι δεν πηγαινες σε καρτοκινητο???? 4
louilouiCK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 1) πήγαινε μίλησε με μια αρμόδια αρχή και με έναν δικηγόρο αν σε παίρνει οικονομικά (για ένα ραντεβού για νομική συμβουλή κτλ δεν θα σου χρεώσει πολλά μπορεί ίσως να στην κάνει και δωρεάν ) κοίτα απλά ο δικηγόρος να αναλαμβάνει σχετικές υποθέσεις.2) πόσα χρόνια υπάρχει αυτό το χρέος γιατι στα 5 ακυρώνεται.3) δες αν μπορείς να μπεις στον νόμο Κατσέλη (νομίζω ειναι ακόμη σε ισχύ)4) Κράτα την ψυχραιμία σου δεν πρόκειται να σου πάρουν το σπιτι για ενα κωλοσταθερό με την αιτιολογία ότι χρωστάς ενα μικροποσό των 700 ευρώ. Πρέπει όμως τάχιστα να απευθυνθείς σε αρμόδιους οργανισμούς για να σε ενημερώσουν για τα βήματα που πρέπει να πάρεις. Επίσης ψάξε να δεις πως προκύπτει το χρέος αυτό γιατι μου ακούγονται πολλά τα 700 ευρώ θα έπρεπε ήδη να σου είχαν κόψει το τηλέφωνο σε πολύ μικρότερο χρέος. 3
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 1) πήγαινε μίλησε με μια αρμόδια αρχή και με έναν δικηγόρο αν σε παίρνει οικονομικά (για ένα ραντεβού για νομική συμβουλή κτλ δεν θα σου χρεώσει πολλά μπορεί ίσως να στην κάνει και δωρεάν ) κοίτα απλά ο δικηγόρος να αναλαμβάνει σχετικές υποθέσεις. 2) πόσα χρόνια υπάρχει αυτό το χρέος γιατι στα 5 ακυρώνεται. 3) δες αν μπορείς να μπεις στον νόμο Κατσέλη (νομίζω ειναι ακόμη σε ισχύ) 4) Κράτα την ψυχραιμία σου δεν πρόκειται να σου πάρουν το σπιτι για ενα κωλοσταθερό με την αιτιολογία ότι χρωστάς ενα μικροποσό των 700 ευρώ. Πρέπει όμως τάχιστα να απευθυνθείς σε αρμόδιους οργανισμούς για να σε ενημερώσουν για τα βήματα που πρέπει να πάρεις. Επίσης ψάξε να δεις πως προκύπτει το χρέος αυτό γιατι μου ακούγονται πολλά τα 700 ευρώ θα έπρεπε ήδη να σου είχαν κόψει το τηλέφωνο σε πολύ μικρότερο χρέος. Όντως, γιατί δεν έγινε φραγή νωρίτερα; 1
louilouiCK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 στα 5 χρονια ακυρωνεται? Ναι αν δεν προχώρησαν σε μήνυση (τα εξώδικα και τα sms δεν μετράνε ειδικά αν πχ σε εξώδικο δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι το παρέλαβε πχ υπογράφοντας το συστημένο γράμμα) ή κατάσχεση μέσα σε 5 χρόνια παραγράφονται τα χρέη μεταξύ ιδιωτικών προσώπων. (κάθε λογής πχ νοίκια, μισθοί,τιμολόγια κτλ κτλ) Τα χρέη προς το δημόσιο και τις τράπεζες σε 20 χρόνια.
fidolos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 1) πήγαινε μίλησε με μια αρμόδια αρχή και με έναν δικηγόρο αν σε παίρνει οικονομικά (για ένα ραντεβού για νομική συμβουλή κτλ δεν θα σου χρεώσει πολλά μπορεί ίσως να στην κάνει και δωρεάν ) κοίτα απλά ο δικηγόρος να αναλαμβάνει σχετικές υποθέσεις. Πήγα στο θειο μου (ειναι δικηγορος) και μου ειπε οτι θα επικοινωνησει μαζι τους αυριο. Απλα έχω αγχος τι θα του πουνε, αν οντως βρεθει λύση κλπ. Απλά εγραψα αυτο το θρεντ γιατι είμαι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατάσταση και δεν μπορω να περιμένω μέχρι αυριο. Και αυριο θα τους πάρει? θα τους βρει? θα βρεθεί λύση? 2) πόσα χρόνια υπάρχει αυτό το χρέος γιατι στα 5 ακυρώνεται. Είναι κανα 3-4άρι χρόνια 3) δες αν μπορείς να μπεις στον νόμο Κατσέλη (νομίζω ειναι ακόμη σε ισχύ) Δεν είναι μονο για δάνεια αυτό? 4) Κράτα την ψυχραιμία σου δεν πρόκειται να σου πάρουν το σπιτι για ενα κωλοσταθερό με την αιτιολογία ότι χρωστάς ενα μικροποσό των 700 ευρώ. Πρέπει όμως τάχιστα να απευθυνθείς σε αρμόδιους οργανισμούς για να σε ενημερώσουν για τα βήματα που πρέπει να πάρεις. Επίσης ψάξε να δεις πως προκύπτει το χρέος αυτό γιατι μου ακούγονται πολλά τα 700 ευρώ θα έπρεπε ήδη να σου είχαν κόψει το τηλέφωνο σε πολύ μικρότερο χρέος. Δεν ξέρω και εγώ πως εφτασε 700ε. Σίγουρα πριν μου το κόψουν είχε έρθει κανα 250άρι. Μετά προφανώς συνέχιζαν τα πάγια και ας ήταν κομμένο. Ναι αν δεν προχώρησαν σε μήνυση (τα εξώδικα και τα sms δεν μετράνε ειδικά αν πχ σε εξώδικο δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι το παρέλαβε πχ υπογράφοντας το συστημένο γράμμα) ή κατάσχεση μέσα σε 5 χρόνια παραγράφονται τα χρέη μεταξύ ιδιωτικών προσώπων. (κάθε λογής πχ νοίκια, μισθοί,τιμολόγια κτλ κτλ) Τα χρέη προς το δημόσιο και τις τράπεζες σε 20 χρόνια. Υπόγραψα σε επιμελητή
louilouiCK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 3) δες αν μπορείς να μπεις στον νόμο Κατσέλη (νομίζω ειναι ακόμη σε ισχύ) Δεν είναι μονο για δάνεια αυτό? Ρώτα δικηγόρο δεν μπορώ να σου πω κάτι με σιγουριά απότι διαβάζω εδώ και εκει όμως φαίνεται να ειναι για κάθε πάγια οφειλή σου (πχ και λογαριασμούς ΔΕΗ ή πιστωτικές) αρκεί να έχεις τις προϋποθέσεις που θέλουν. Εκτός απο τον θείο σού πήγαινε/γράψε στην ένωση καταναλωτών και δανειοληπτών στον συνήγορο του καταναλωτή και ρώτα και την ΕΕΤΤ αν ειναι ειναι θεμιτή η πράξη τους (να μην σπάσουν το συμβόλαιο σου εφόσον εμφανώς δεν ήσουν σε θέση να πληρώνεις τα πάγια και να σε χρεώσουν μόνο για αυτό και ανταυτού να συνεχίζουν να σου χρεώνουν πάγια για πολλούς μήνες μετά την διακοπή της σύνδεσης σου) Μην τα αναβάλεις αυτά κάντα ειδικά απο την στιγμή που σου προσφέρονται δωρεάν όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα