Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά τηλεφωνικές κλήσεις από αυτούς είχες στο παρελθόν;;

Αν ναι απάνταγες; Τι σου έλεγαν;;

Επίσης ποιος σε πήρε χθες; εισπρακτική ή δικηγορικό γραφείο; Ψάξε τον αριθμό που σε κάλεσε στο ίντερνετ για να δεις που ανήκει

Ειδικός δεν είμαι αλλά το να σε πάρουν τηλέφωνο για να σου πουν οτι θα σε παν στα δικαστήρια για κατάσχεση και πως δεν υπάρχει η λύση του διακανονισμού πλέον μου φαίνεται λίγο κουλό.

Αν ήταν φαντάζομαι πως θα είχαν κινήσει τις διαδικασίες χωρίς να σου πουν τίποτα και θα ενημερωνόσουν με επίσημο τρόπο. Μπορεί να θέλαν να σε τρομάξουν ωστε να προβείς σε κάποιον διακανονισμό άμεσα και να αποδεχτείς χωρίς πολλά πολλά και το καπέλο των δικηγορικών εξόδων.

Όσο για το πως τα 250€ έγιναν 750€, ενδεχομένως να ήσουν δεσμευμένος στο συμβόλαιο σου για 12, 18 ή 24 μήνες, ίσως να είχες πάρει και συσκευή με επιδότηση.

Η φραγή έγινε τον 4ο μήνα πχ, μετά απο μερικούς μήνες που έμεινε απληρωτος ο λογαριασμός σου έκοψαν τελείως την σύνδεση και προστέθηκε στο υπόλοιπο σου και το πέναλτι αποσύνδεσης πριν την λήξη του συμβολαίου σου ή το αναποσβεστο ποσο επιδοτησης  

Τέλος με vodafone τουλάχιστον που είχα μιλήσει πέρσι επειδή είχε τύχει να αφήσω 3 μήνες απλήρωτο το τηλέφωνο μου για κάθε μήνα που έχεις φραγή εξερχομένων χρεώνεσαι το μισό πάγιο γιατί ουσιαστικά έχεις τις μισές υπηρεσίες απο αυτές που σου παρέχουν (Μόνο εισερχόμενες). Λογικά αυτό το ακολουθούν και οι υπόλοιπες εταιρίες δεν ξέρω όμως αν αυτό ισχύει και σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος από συμβόλαιο

Εκτός απ το δικηγορικό γραφείο, μιλήστε και με την ίδια την cosmote

Επεξ/σία από aggelos87
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άποψη μου ειναι ότι εαν δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη για την κατάσταση του TS θα πρέπει να τεθεί ερώτημα στην βουλή με σκοπό να προστεθούν/τροποποιηθούν όροι στα υπάρχοντα συμβόλαια τέτοιων ιδιωτικών εταιριών.

Το συμβόλαιο θα πρέπει να προστατεύει την εταιρία για να κρατάει τον πελάτη της και έτσι να μπορεί να προβλέψει την κερδοφορία της με σταθερά κριτήρια.

Ο ΤS όμως ούτε άλλαξε γνώμη ούτε πήγε σε άλλη εταιρία (που τότε πολύ καλώς και θα έπρεπε να του επιβληθούν οι απαραίτητες κυρώσεις για να αποζημιωθεί η εταιρία)

Αλλά δεν γίνεται να του πουλάνε αέρα ο άνθρωπος πραγματικά να μην βγαίνει και να συνεχίζουν να του χρεώνουν ποσά για χρήση που δεν κάνει επειδή απλά μπορούν και μετά να τον απειλούν με κατασχέσεις επειδή δεν πλήρωσε τα ΜΜS του και τα KB του ! απλά επειδή μπορούν! MMS και ΚΒ που δεν χρησιμοποίησε καν στο κάτω κάτω της γραφής.

Απο την στιγμή που μπορεί να αποδειχθεί βάσει της δήλωσης του και των λοιπών οικονομικών στοιχείων του ότι δεν μπορούσε να πληρώσει τίποτα πέρα απο το δάνειο του στην τράπεζα και την βασική επιβίωση του δεν θα έπρεπε να είχαν κανένα δικαίωμα να τον απειλούν με κατασχέσεις με σημαία ένα συμβολεακι για λεπτά ομιλίας κτλ που δεν χρησιμοποίησε.

Θα έπρεπε μόνο να κάνουν διακανονισμό να πληρώσει σιγά σιγά ότι χρησιμοποίησε + κάποιον τόκο μέχρι εκει όμως.

Είναι ανήθικο αυτό που συμβαίνει ΑΝ δεν υπάρχει νομική μέριμνα για τέτοια ζητήματα και αν δεν υπάρχει πρέπει να υπάρξει !

Εγώ θα συμβούλευα να θέσεις θέμα σε βουλευτή.

Αλλο τα ΜΜS και άλλο το κεραμίδι που έχει ο άνθρωπος πάνω στο κεφάλι του και ο κίνδυνος να μείνει άστεγος για MMS!!! που δεν τα έχει στείλει κιόλας! ντροπή στον πΟΤ"Ε" πραγματικά.

Δημοσ.

Λογικη Ελληναρα: δεν εχω λεφτα να πληρωσω το κινητο δεν το κοβω  το αφηνω απληρωτο και καποια στιγμη οταν μου ερθει η ορεξη αρχιζω να πληρωνω .

Προσωπικα θεωρω οτι σε τετοια θεματα οι εταιριες δεν πρεπει να δειχνουν κανενα ελεος και πρεπει να τους παιρνουν και τα σωβρακα..βαρεθηκαμε αυτην την λογικη που μας εχει καταστρεψει.

• Like 6
Δημοσ.

Λογικη Ελληναρα: δεν εχω λεφτα να πληρωσω το κινητο δεν το κοβω  το αφηνω απληρωτο και καποια στιγμη οταν μου ερθει η ορεξη αρχιζω να πληρωνω .

Προσωπικα θεωρω οτι σε τετοια θεματα οι εταιριες δεν πρεπει να δειχνουν κανενα ελεος και πρεπει να τους παιρνουν και τα σωβρακα..βαρεθηκαμε αυτην την λογικη που μας εχει καταστρεψει.

Δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει αλλά λες αυτή την στιγμή να τερματιστεί πρακτικά η ζωή ενός ανθρώπου χάνοντας το σπίτι του για πάγια τηλεφώνου 250 ευρώ ή έστω 700..

Όλα αυτά για ποιον λόγο? για να του πείς "καλά να πάθεις" επειδή έχεις θέμα με την πολιτική κατάσταση στην χώρα;

Είναι ωραία να γράφουμε τέτοια ποστ πίσω όμως απο τα post κρύβονται πραγματικοί άνθρωποι! και οι ζωές τους!  αυτό δεν θα έπρεπε να σου διαφεύγει ποτέ.

• Like 26
Δημοσ.

η λογικη του ελληναρα δημιουργηθηκε απο το 89 κ μετα αλλα τοτε δεν μιλουσε κανεις.γεμισαμε μονιμαδες δημοσιους υπαλληλους κοματοσκυλα που κανανε περιουσιες χωρις να ιδρωσουν

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις λάβει διαταγή πληρωμής από δικαστικό επιμελητή που γράφει "στο όνομα του ελληνικού λαού" έχει ισχύ για 20 χρόνια και δεν παραγράφεται πλέον το χρέος στην πενταετία.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά δικηγορικά γραφεία που χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να εισπράξουν το ποσό και να πάρουν την προμήθεια τους. Η συμπεριφορά τους έχει προκαλεσει μέχρι και την αντίδραση του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών που τους απειλεί με κυρώσεις.
Προσωπικά το κόβω χλωμό να στείλουν κατασχετηριο για 700 ευρώ (τα δικαστικά έξοδα 2100 μου φαίνονται μουφα). Δες τί θα πει ο θείος σου, ευτυχώς που έχεις και αυτόν.

Και για τους υπόλοιπους που κάνουν μαθήματα ηθικής καλό είναι να μαζευτούν λίγο μην βρεθούν στη θέση του κάποια στιγμή. Λόγω της κρίσης τα οικονομικά μας μπορούν να μειωθούν δραματικά εν μία νυκτί έτσι και μείνουμε άνεργοι, ή χτυπηθεί κάποιο πρόσωπο στην οικογένεια από καρκίνο ή εγκεφαλικό, ξέρετε ο ΕΟΠΥΥ κάλυπτει πλέον ελάχιστα πράγματα επειδή δήθεν έχουμε περισσότερες παροχές από τους γερμανούς. Οι υποχρεώσεις γίνονται οφειλές ληξιπροθεσμες στο πι και φι όταν δεν μπαίνει νέο ρευστό και εξαφανιστούν οι όποιες οικονομίες μας, χωρίς να προλάβουμε καν να το συνειδητοποιήσουμε.

Επεξ/σία από insomnia888
  • Like 10
Δημοσ.

αυτο ακριβως που εγραψες ειναι η λογικη ελληναρα.αντι να βρουμε τροπους να ενωθουμε κ να βρουμε πιο πραγματικα ειναι το προβλημα κ γιατι φτασαμε εδω,κοιταμε να ριξουμε ευθυνες στον διπλανο μας.χαιρομαστε με τον πονο του αλλου κ δεν κοιταμε τα μουτρα μας 

• Like 4
Δημοσ.

Ορισμενοι γκρινιαζετε οτι εφταιγε ο TS που δεν εκανε τιποτα.Νομιζετε κυριοι οτι ειναι τοσο ευκολο να κοψεις σε μια μερα το συμβολαιο.Ο ανθρωπος ειπε ενα πρωι απολυθηκα και δεν μπορουσα να πληρωσω.Επισης για να φυγει ή θα επρεπε να σπασει το συμβολαιο(αλλα κερατιατικα απο εκει συν επιδοτηση).Οσο για τους "δικηγορους" της κοσμοτε και των αλλων ανταγωνιστων απλα ειναι η ντροπη του επαγγελματος.Εκβιαζουν τον κοσμακη και τον παιρνουν 24/7 τηλεφωνα χωρις να σεβονται ουτε τις ωρες κοινης ησυχιας(ειδικα τα μεσημερια).

Ωραία και καλή η μαγκιά... Μέχρι να σου συμβεί και εσένα. Προφανώς και ο φίλος έπρεπε να το είχε κόψει. Δεν χρειάζεται ο ιντερνετικός τσαμπουκαλής να του το πει. Μήπως να μεγαλώσουμε σιγά σιγά και να αρχίσουμε να σεβόμαστε το βίος του αλλουνού?

Πες τα,γιατι ορισμενοι κραζουν και δεν κοιτανε τι εκαναν οι ιδιοι.Αλλα κλασσικοι ελληναρες,κουτσομπολιο και κραξιμο στους αλλους λες και ειμαστε σε πρωιναδικα.
  • Like 6
Δημοσ.

Επειδη μιλατε για το οτι δεν θα χασει το σπιτι.Ερωτηση:Εστω οτι καποιος χρωσταει ενα ποσο πχ 5.000 και εχει περιουσιακα στοιχεια ενα ακινητο αξιας 100.000 και 0 μετρητα ωστε να αποπληρωσει.Γινεται πληστηριασμος, το σπιτι πωλειται για πχ 60.000 και του δινουν 55.000 πισω?

Δημοσ.

Ο άνθρωπος δεν είναι είπε το άφησα απλήρωτο και έπαιρνα την θεία μου στην Αμερική. Απολύθηκε δεν είχε να το πληρώσει και λογο συμβολαίου αυτό συνέχιζε να χρεώνεται και ας μην το δούλευε έτσι πάει δεν λέει κάποια εταιρία οκ Αφού απολύθηκε τώρα στο κόβω χωρίς πρόστιμο

Δημοσ.

Επειδη μιλατε για το οτι δεν θα χασει το σπιτι.Ερωτηση:Εστω οτι καποιος χρωσταει ενα ποσο πχ 5.000 και εχει περιουσιακα στοιχεια ενα ακινητο αξιας 100.000 και 0 μετρητα ωστε να αποπληρωσει.Γινεται πληστηριασμος, το σπιτι πωλειται για πχ 60.000 και του δινουν 55.000 πισω?

ναι και μέχρι να πουληθεί το ακίνητο, η cosmote θα φορτωθεί με τον ενφιά και λοιπούς φόρους ακίνητης περιουσίας τα οποία δεν μπορεί να φορτώσει στον οφειλέτη αφου το σπίτι είναι πλέον δικό της μετά την κατάσχεση και μέχρι να το ξεφορτωθεί στον πλειστηριασμό. Αξίζει?

Δημοσ.

Λοιπόν, θα στείλεις έγγραφο παράπονο στην Cosmote μέσω mail στο οποίο θα αναγράφεις την ιστορία σου και θα ζητάς ξεκάθαρα διακανονισμό, στο αρχικό κόστος που χρώσταγες και εσύ θα αναλάβεις να πληρώνεις μηνιαίως ένα σταθερό ποσό (100€/μήνα) ξεκινώντας άμεσα.

Θα σου απαντήσουν σίγουρα εντός 20-30 ημερών και λογικά θα έχεις θετική απάντηση απο όπου υποχρέωση σου θα είναι να πληρώνεις τακτικά το ποσό που συμφωνήθηκε

• Like 1
Δημοσ.

επι ευκαιριας να κάνω μια ερώτηση μιας και δεν έχω συμβόλαιο κινητής εδώ και χρόνια.

έστω ότι θέλω να σπάσω ένα συμβόλαιο.

απ ότι ξέρω στη σταθερή πληρώνεις ένα πρόστιμο γύρω στα 70€ και καθάρισες. λογικά σου ζητάνε και το router πίσω.

στην κινητή τι γίνεται;

έχει κι εκεί το 70άρι κι αν έχεις πάρει επιδότηση πχ 200€ για συσκευή σου ζητάνε και τα 200€ πίσω;

Δημοσ.

Αναλογως το πακετο, δεν υπαρχουν στανταρ ποσα....για σταθερη με ιντερνετ πχ ειναι γυρω στα 120 ευρω πλεον σε cosmote.

Για κινητη δεν πιστευω να σου ζητανε την επιδοτηση πισω, την επιδοτηση την πηρες υποτιθεται για να κανεις ενα συμβολαιο 18μηνο ή 24μηνο, αν το σπασεις πληρωνεις λογικα μονο για την αποδεσμευση του. Αν σου ζητανε την επιδοτηση της συσκευης, τοτε θα επρεπε να ζητανε και την επιδοτηση παγιου (πχ τα 200 ευρω μπορεις αντι για συσκευη να τα παρεις σαν εκπτωση μηνιαια στο παγιο), το οποιο δεν εχει και πολυ νοημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...