Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω δύο αντικείμενα και θέλω να το πουλήσω στο ebay. Το ένα είναι ηλεκτρονική κονσόλα και το άλλο ρολόι και θελω να τα πουλήσω στο ebay. Τι πρέπει να επιλέξω στην αποστολή για γρήγορη, ασφαλής και οικονομική αν γίνεται?

Βοηθήστε με όποιος μπορεί σας ευχαριστώ.

υ.γ.: Μην γράψετε ότι κονσόλα και ρολόι δεν αξίζει, είναι συγκεκριμένα κομμάτια και κοστίζουν ακριβά.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα την ερώτηση σου, ρωτάς πως να τα στείλεις?

για εξωτερικό μονόδρομος είναι τα ελληνικά ταχυδρομεία όπου θα τα στείλεις σαν ακανόνιστου μεγέθους επιστολές συστημένες. 

Μέχρι βάρος 2 κιλά είναι το μοναδικό που συμφέρει. Πήγαινε στο elta.gr έχει και υπολογισμό κόστους.

Από εκεί και πέρα στο ebay θα βάλεις international first class shipping with tracking number

Δημοσ.

Αν κατάλαβα την ερώτηση σου, ρωτάς πως να τα στείλεις?

για εξωτερικό μονόδρομος είναι τα ελληνικά ταχυδρομεία όπου θα τα στείλεις σαν ακανόνιστου μεγέθους επιστολές συστημένες. 

Μέχρι βάρος 2 κιλά είναι το μοναδικό που συμφέρει. Πήγαινε στο elta.gr έχει και υπολογισμό κόστους.

Από εκεί και πέρα στο ebay θα βάλεις international first class shipping with tracking number

Σε ευχαριστώ καταρχην για την απαντηση σου.

Δεν βρίσκω την ειλογή που μου είπες και το δέμα το ένα είναι σίγουρα 2.5 κιλά

Δημοσ.

μιλα με ελτα κουριερ μηπως χρησιμοποιησεις τις υπηρεσίες EMS και SPM οι οποιες εχουν μεν μεγαλυτερη χρεωση αλλα είναι πολύ πιο εγκυρες και πιθανα θα αποφυγεις καθυστερησεις ως πωλητης που μπορει να σου δημιουργησουν προβλήματα με τους αγοραστες και κατ επέκτασιν με τον λογαριασμο σου.

Οσο για το πως να τις βαλεις αυτές τις υπηρεσίες στην αγγελια σου στο ebay είναι λιγάκι μπερδεμα και αν δεν εισαι εξοικειωμένος θα χρειαστείς λιγο ψαξιμο ..

δεν είναι δυσκολο.

Εάν παντως μπαινεις από .com η 1η επιλογή είναι σαν να εισαι Αμερικανος και να στελνεις στην Αμερική αρα εκει θα επιλεξεις International μπλα μπλα μπλα (αναλογα τελικα με ποιο τροπο θα επιλεξεις να αποστειλεις τα πραγματα)

η 2η επιλογή είναι για worldwide ή custom locations οπου εκει είναι σαν να εισαι Αμερικανος και να θελεις να στειλεις οπου εχεις επιλεξει

αντιστοιχα εάν μπαινεις από co.uk σε βλεπει σαν Αγγλο , εάν μπαινεις από .de σαν Γερμανο και αν μπαινεις από .it σαν Ιταλο

(οσο αφορα το 1ο πεδιο στο θεμα των αποστολων)

Δημοσ.

μιλα με ελτα κουριερ μηπως χρησιμοποιησεις τις υπηρεσίες EMS και SPM οι οποιες εχουν μεν μεγαλυτερη χρεωση αλλα είναι πολύ πιο εγκυρες και πιθανα θα αποφυγεις καθυστερησεις ως πωλητης που μπορει να σου δημιουργησουν προβλήματα με τους αγοραστες και κατ επέκτασιν με τον λογαριασμο σου.

Οσο για το πως να τις βαλεις αυτές τις υπηρεσίες στην αγγελια σου στο ebay είναι λιγάκι μπερδεμα και αν δεν εισαι εξοικειωμένος θα χρειαστείς λιγο ψαξιμο ..

δεν είναι δυσκολο.

Εάν παντως μπαινεις από .com η 1η επιλογή είναι σαν να εισαι Αμερικανος και να στελνεις στην Αμερική αρα εκει θα επιλεξεις International μπλα μπλα μπλα (αναλογα τελικα με ποιο τροπο θα επιλεξεις να αποστειλεις τα πραγματα)

η 2η επιλογή είναι για worldwide ή custom locations οπου εκει είναι σαν να εισαι Αμερικανος και να θελεις να στειλεις οπου εχεις επιλεξει

αντιστοιχα εάν μπαινεις από co.uk σε βλεπει σαν Αγγλο , εάν μπαινεις από .de σαν Γερμανο και αν μπαινεις από .it σαν Ιταλο

(οσο αφορα το 1ο πεδιο στο θεμα των αποστολων)

δε με βοηθάει, τα ξέρω αυτά.. θέλω μία σωστή οδήγηση το τι βήματα να ακολουθήσω

Δημοσ.

Για να υπολογίσεις κόστος Link.png Site: ΕΔΩ .

Τώρα στο ebay πρόσεχε γιατί όταν κάνεις λογαριασμό το .com τότε έχεις σαν έδρα USA. Οπότε το πρώτο shipping cost που βάζεις είναι για USA. Πρόσθεσε και  την επιλογή για international shipping και εκεί μπορείς να βάλεις το ποσό που θέλεις για κάθε χώρα (σου συνιστώ να βάλεις δύο ένα για ευρώπη και ένα για όλο τον υπόλοιπο κόσμο)

Δημοσ.

Ενταξει τα μεταφορικά κομπλέ, τι 40 τι 50 βγάλει, απλά θέλω να ξέρω αν σε αυτά τα λεφτά θα συμπεριληφθούν τίποτα επιπλέον κόστη ή όσο αναγράφει στα ΕΛΤΑ ισχύει?...

μετα την αγγελία στο ebay μπορεις να σε κάνω καπου add να το κάνουμε μαζί εκείνη τη στιγμή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...