alexgr10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ. Στο messenger του fb για android έχω απενεργοποιήσει το active να μην φαίνομαι on. Και λέει ότι συνδέθηκα πριν 2 ώρες. Σωστά. Αλλά αν μπω μέσα για λίγο μου λέει ότι συνδέθηκα πριν 1 λεπτό. Το χρόνο πως μπορώ να το απενεργοποιήσω να μην φαίνεται ότι μπήκα πριν μερικά λεπτά? 1
technology_guy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Πώς απενεργοποιείς το active πες και σε μας που δεν ξέρουμε
alexisgav Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δεν γίνεται αυτό που θες Και όμως γίνεται..Απο pc μόνο δυστυχώς
technology_guy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν το έψαξα και βρήκα τα εξής: 1. Πας στο φβ σου απο pc 2. Εκεί που είναι η κάθετη μπάρα με τις συνομιλίες κάτω κάτω έχει το σύμβολο των ρυθμίσεων. Το πατάς 3. Σε αυτές τις επιλογές που σου βγάζει πατάς απενεργοποίηση συνομιλιών 4. Μετά διαγράφεις το messenger από το κινητό Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνει μόνο το όνομά σου σε όποιον θέλει να σου μιλήσει, χωρίς να δείχνει πότε έγινε τελευταία σύνδεση 1
azuli Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ. Στο messenger του fb για android έχω απενεργοποιήσει το active να μην φαίνομαι on. Και λέει ότι συνδέθηκα πριν 2 ώρες. Σωστά. Αλλά αν μπω μέσα για λίγο μου λέει ότι συνδέθηκα πριν 1 λεπτό. Το χρόνο πως μπορώ να το απενεργοποιήσω να μην φαίνεται ότι μπήκα πριν μερικά λεπτά? αν εισαι rooted τοτε κατεβαζεις το module Xmessenger για Xposed framework και απο κει μπορεις να κανεις οτι θες στον messenger 1
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν το έψαξα και βρήκα τα εξής: 1. Πας στο φβ σου απο pc 2. Εκεί που είναι η κάθετη μπάρα με τις συνομιλίες κάτω κάτω έχει το σύμβολο των ρυθμίσεων. Το πατάς 3. Σε αυτές τις επιλογές που σου βγάζει πατάς απενεργοποίηση συνομιλιών 4. Μετά διαγράφεις το messenger από το κινητό Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνει μόνο το όνομά σου σε όποιον θέλει να σου μιλήσει, χωρίς να δείχνει πότε έγινε τελευταία σύνδεση Εγώ βρήκα κάτι καλύτεροΔιαγράφεις messenger και από κινητό και από πισί και έτσι δεν δείχνει ποτέ τίποτε 2
technology_guy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ βρήκα κάτι καλύτερο Διαγράφεις messenger και από κινητό και από πισί και έτσι δεν δείχνει ποτέ τίποτε Χθες το δοκίμασα και δυστυχώς δείχνει πότε συνδέθηκα τελευταία φορά λόγω του ότι υπάρχει το fb chat :/ 1
mylo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Χθες το δοκίμασα και δυστυχώς δείχνει πότε συνδέθηκα τελευταία φορά λόγω του ότι υπάρχει το fb chat :/ ε σβησε και το fb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα