Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, για πρώτη φορά όσα χρόνια ασχολούμαι με κινητά.

Έκανα στη συσκευή μου επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μπήκα να τη σετάρω από την αρχή.

Όταν έφτασα στον έλεγχο λογαριασμού google, περνάω κανονικά τη διεύθυνση μου και το password...

δεν τα δέχεται και μου ζητάει να συνδεθώ "με κάποιο λογαριασμό που να έχει συνχρονισθεί και στο παρελθόν με αυτή τη συσκευή".

Ο μόνος λογαριασμός που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα είναι αυτός

Και με κολλάει εδώ...δεν μπορώ να πάω ούτε εμπρός, ούτε πίσω και έχω απελπιστεί...

τι μπορώ να κάνω;;;;;;;;;;;;

post-423081-0-39451500-1485350990_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχεις κάνει και αλλαγή κωδικού στον λογαριασμό της google?

Μου ζήτησε να κάνω αλλαγή του κωδικού και την έκανα, αλλά και πάλι μετά μου ζήτησε να συνδεθώ με λογαριασμό που έχει συγχρονισθεί και παλιότερα.

Μου ζήτησε να κάνω αλλαγή του κωδικού και την έκανα, αλλά και πάλι μετά μου ζήτησε να συνδεθώ με λογαριασμό που έχει συγχρονισθεί και παλιότερα.

Τώρα προσπάθησα πάλι να συνδεθώ με το καινούργιο password

και μου βγάζει μήνυμα:

"Συνδεθείτε με έναν από τους λογαριασμούς του κατόχου της συσκευής αυτής"........τι μλκιες της google είναι αυτές;;;;;;;

αισθάνομαι ότι έχει κλειδώσει τη συσκευή μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα :angry:  :angry:  :angry:

Δημοσ.

Σε αυτή τη συσκευή είχες χρησιμοποιήσει αυτόν τον λογαριασμό gmail πριν κάνεις hard reset;

Αυτόν μόνο, εδώ και μήνες που έχω τη συσκευή

Δημοσ.

Ούπςςς

το διάβασα......

για πείτε ρε παιδιά, από που και ως που έχει η google το δικαίωμα να μου κλειδώνει τη συσκευή μου;;;;;;;

Τι είναι αστυνομική ή εισαγγελική αρχή;;;;

Δημοσ.

Ούπςςς

το διάβασα......

για πείτε ρε παιδιά, από που και ως που έχει η google το δικαίωμα να μου κλειδώνει τη συσκευή μου;;;;;;;

Τι είναι αστυνομική ή εισαγγελική αρχή;;;;

Ειναι η προστασια τις google σε περίπτωση που χαθει,κλαπεί κτλ αν δεν δηλωθεί σε 72 ωρες μπορεις να το ανοιξεις.

Αν το δηλωσεις τοτε κλειδωνει για παντα(νομιζω).

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα και εγω το επαθα εχθες αυτο.Εκανα hard reset σε ενα ulefone και μετα εβαλα αλλα στοιχεια στο google λογαριασμο και δεν μ'αφηνει να προχωρησω.Αν περιμενω 72 ωρες θα ξεκλειδωθει και θα μπορω να προχωρησω? και μετα το περας των 72 ωρων θα βαλω τα παλια στοιχεια της google πριν το hard reset η τα τελευταια που εγινε το κλειδωμα?

Επεξ/σία από tasosk2
Δημοσ.

Όταν κάνεις hard reset θέλει να βάλεις τον λογαριασμό που είχες πριν, δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες αλλά στοιχεία.

Δημοσ.

Της αδερφης μου ειναι η συσκευη για να μην παρεξηγηθω δεν ηξερα τα στοιχεια της και εβαλα τα δικα μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το πηγαινα στο καταστημα που το αγορασα με την αποδειξη θα εκαναν τιποτα εκει? απο cosmodata το ειχε αγορασει

Επεξ/σία από tasosk2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...