arcadian61 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, για πρώτη φορά όσα χρόνια ασχολούμαι με κινητά. Έκανα στη συσκευή μου επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μπήκα να τη σετάρω από την αρχή. Όταν έφτασα στον έλεγχο λογαριασμού google, περνάω κανονικά τη διεύθυνση μου και το password... δεν τα δέχεται και μου ζητάει να συνδεθώ "με κάποιο λογαριασμό που να έχει συνχρονισθεί και στο παρελθόν με αυτή τη συσκευή". Ο μόνος λογαριασμός που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα είναι αυτός Και με κολλάει εδώ...δεν μπορώ να πάω ούτε εμπρός, ούτε πίσω και έχω απελπιστεί... τι μπορώ να κάνω;;;;;;;;;;;;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Έχεις κάνει και αλλαγή κωδικού στον λογαριασμό της google? 1
arcadian61 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Έχεις κάνει και αλλαγή κωδικού στον λογαριασμό της google? Μου ζήτησε να κάνω αλλαγή του κωδικού και την έκανα, αλλά και πάλι μετά μου ζήτησε να συνδεθώ με λογαριασμό που έχει συγχρονισθεί και παλιότερα. Μου ζήτησε να κάνω αλλαγή του κωδικού και την έκανα, αλλά και πάλι μετά μου ζήτησε να συνδεθώ με λογαριασμό που έχει συγχρονισθεί και παλιότερα. Τώρα προσπάθησα πάλι να συνδεθώ με το καινούργιο password και μου βγάζει μήνυμα: "Συνδεθείτε με έναν από τους λογαριασμούς του κατόχου της συσκευής αυτής"........τι μλκιες της google είναι αυτές;;;;;;; αισθάνομαι ότι έχει κλειδώσει τη συσκευή μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα
dkmaster Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Σε αυτή τη συσκευή είχες χρησιμοποιήσει αυτόν τον λογαριασμό gmail πριν κάνεις hard reset;
arcadian61 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Σε αυτή τη συσκευή είχες χρησιμοποιήσει αυτόν τον λογαριασμό gmail πριν κάνεις hard reset; Αυτόν μόνο, εδώ και μήνες που έχω τη συσκευή
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Σταμάτα τις προσπάθειες, πρέπει να περιμένεις 72 ώρες για να ξανα έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο Διάβασε εδώ ένα πολύ περιγραφικό ποστ http://www.insomnia.gr/topic/619797-nexus-5x-google-account-locked/?p=55417431 2
arcadian61 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ούπςςς το διάβασα...... για πείτε ρε παιδιά, από που και ως που έχει η google το δικαίωμα να μου κλειδώνει τη συσκευή μου;;;;;;; Τι είναι αστυνομική ή εισαγγελική αρχή;;;;
Panikas13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι τίποτα με μια αναζήτηση στο forum το βρισκεις
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ούπςςς το διάβασα...... για πείτε ρε παιδιά, από που και ως που έχει η google το δικαίωμα να μου κλειδώνει τη συσκευή μου;;;;;;; Τι είναι αστυνομική ή εισαγγελική αρχή;;;; Ειναι η προστασια τις google σε περίπτωση που χαθει,κλαπεί κτλ αν δεν δηλωθεί σε 72 ωρες μπορεις να το ανοιξεις.Αν το δηλωσεις τοτε κλειδωνει για παντα(νομιζω). 1
tasosk2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλημερα και εγω το επαθα εχθες αυτο.Εκανα hard reset σε ενα ulefone και μετα εβαλα αλλα στοιχεια στο google λογαριασμο και δεν μ'αφηνει να προχωρησω.Αν περιμενω 72 ωρες θα ξεκλειδωθει και θα μπορω να προχωρησω? και μετα το περας των 72 ωρων θα βαλω τα παλια στοιχεια της google πριν το hard reset η τα τελευταια που εγινε το κλειδωμα? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από tasosk2
chios Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Όταν κάνεις hard reset θέλει να βάλεις τον λογαριασμό που είχες πριν, δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες αλλά στοιχεία.
tasosk2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Της αδερφης μου ειναι η συσκευη για να μην παρεξηγηθω δεν ηξερα τα στοιχεια της και εβαλα τα δικα μου
tasosk2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν το πηγαινα στο καταστημα που το αγορασα με την αποδειξη θα εκαναν τιποτα εκει? απο cosmodata το ειχε αγορασει Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από tasosk2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα