MasterX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ειτε μας καρφωσε καποιος είτε μας απιασε ο αλγοριθμος του Facebook, σημερα που πηγα να μπω στο προφιλ που εχω φτιαξει για μια χορευτικη ομαδα που εχω, μου ζητησε κωδικους και αμεσως μετα αρχισε να μου λεει οτι μαλλον σελιδα επρεπε να εχω... Απ οτι ξερω, θα αναγκαστω να το μετατρεψω, αφου ετσι κι αλλιως θα μου ζητησει ταυτοτητα.Οποτε το θεμα ειναι τι πατησω στη δευτερη εικονα, ωστε να μπω προσωρινα στοπαλιο προφιλ και να μπορεσω να παρω ενα backup τωνοσων εχουν ανεβει μεχρι σημερα.Αν δε κανω λαθος με τη μετατροπη σε σελιδα, θα εξαφανιστουν τα παντα..σωστα;για πειτε τι προτεινετε αν ξερει καποιος Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2017 από MasterX
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχω κάνει ποτέ μετατροπή αλλά δεν το βρίσκω λογικό να εξαφανιστεί το παραμικρό από ότι έχεις ανεβάσει.
in2dark Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δεν σε αφηνει να παρεις τιποτα... Μου συνεβει περυσι και μονοδρομος η μετατροπη σε σελιδα... Ετσι ειναι ο χιτλερ...
MasterX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 μου ειπε ενας γνωστος οτι κραταει τα παντα απο φωτο και τους φιλους τους κανει ολους followers οποτε οκ θα ειναι.. θα το τσεκαρω αυριο
MasterX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 απο το Κέντρο βοήθειας του Facebook: Όταν μετατρέπετε τον προσωπικό σας λογαριασμό σε Σελίδα: Μετά τη μετατροπή θα έχετε έναν προσωπικό λογαριασμό και μια Σελίδα. Θα μεταφέρουμε την εικόνα προφίλ και τη φωτογραφία εξωφύλλου σας στη Σελίδα. Το όνομα του προσωπικού σας λογαριασμού θα γίνει το όνομα της Σελίδας σας. Τα εργαλεία για τη μεταφορά πληροφοριών από το προφίλ σας στη Σελίδα θα είναι διαθέσιμα για 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μετατροπής. Μπορείτε να επιλέξετε φίλους από το προφίλ σας που θα δηλώσουν αυτόματα ότι τους αρέσει η νέα Σελίδα σας, αλλά οι δημοσιεύσεις που έχουν αναρτηθεί στο προφίλ σας δεν θα μεταφερθούν στη νέα Σελίδα σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τη Σελίδα από τον προσωπικό σας λογαριασμό. Τελικα μαλλον δεν κραταει ολες τις φωτο..αλλα αν καταλαβαινω καλα για 14 μερες θα μου εχει τη δυνατοτητα να κατεβασω το αρχειο μετο backup του προφιλ.Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι σε ποιο προφιλ θα στηριζεται μετα η Σελιδα.. (Απάντηση: Όταν μετατρέπετε τον προσωπικό σας λογαριασμό σε Σελίδα Facebook, δημιουργείται ένας επαγγελματικός λογαριασμός για τη διαχείριση της Σελίδας σας.)θα μπορεσω να το συνδεσω με τον κανονικο προσωπικο μου λογαριασμο; που δεν εχει καμια σχεση μεχρι τωρα;Και ποια ειναι η πιο σωστη επιλογη απο τις 3 που μου δινει παραπανω στη φωτο; το δευτερο μου φαινεται πιο λογικο
MasterX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα επελεξα τη δευτερη επιλογη...μου εδωσε προσβαση για 7 μερες στο προφιλ..εκανα backup ολου του προφιλ και μετα με τη χρηση του εργαλειου που εχει το FB εκανα μεταροπη του προφιλ σε σελιδα.Μολις περασαν οι 7 μερες μου ζηταει να αλλαξω ονομα.. Τι ονομα πρεπει να του δωσω τωρα;;;θα μου ζητησει ταυτοτητα για πιστοποιηση; Αν βαλω τα στοιχεια του προσωπικου μου προφιλ δεν θα εχω προβλημα; αφου εχωκαι κανονικο προφιλ που χρησιμοποιω..Υποτιθεται το προφιλ που δημιουργηθηκε τωρα ειναι απλα για τη διαχειριση της νεας σελιδας..Να βαλω ακυρα στοιχεια;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα