Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι σωστός ο τίτλος του θέματος αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον κατάλληλο

Αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπάρχουν συνήθειες που ενώ δεν μας τις έμαθε κανείς, δεν τις ακούσαμε και δεν τις είδαμε πουθενα, τις κάνουμε ή τις κάναμε σαν παιδιά (σχεδόν) όλοι μας!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα νομίζω πως είναι το παιχνίδι που παίζαμε μικροί ωπου θεωρούσαμε πως το πάτωμα είναι λάβα και πηδάγαμε απο έπιπλο σε έπιπλο

Άλλο παράδειγμα, να περπατάμε στο πεζοδρόμια και να προσπαθούμε να μην πατήσουμε τις γραμμές μεταξύ των πλακών

Τρίτο παράδειγμα να αλλάζουμε τον βηματισμό μας ή την πορεία μας μόνο και μόνο για να πατήσουμε ένα ξερό φύλλο και να ακούσουμε αυτόν τον απίστευτα ικανοποιητικό ήχο!

Δεν αναφέρομαι σε ένστικτα του στυλ το μωρό ξέρει οτι πρέπει να θηλάσει και τον τρόπο αλλά για απλές χαζές συνήθεις που για κάποιον λόγο όλοι μας τις σκεφτήκαμε και τις κάναμε

Αν έχετε και εσείς τέτοια παραδείγματα αναφέρετε τα! :D

Δημοσ.

Τρίτο παράδειγμα να αλλάζουμε τον βηματισμό μας ή την πορεία μας μόνο και μόνο για να πατήσουμε ένα ξερό φύλλο και να ακούσουμε αυτόν τον απίστευτα ικανοποιητικό ήχο!

I hate to be that guy αλλά dafuq. Εγώ αλλάζω πορεία μόνο όταν δω μπροστά μου τα αγαπημένα του vsl

Δημοσ.

Εγώ έχω την συνήθεια να κλειδώνω αυθόρμητα όλες τις πόρτες (σπίτι, αυτοκίνητο) και γενικά ότι είναι με κλειδί (κλειδωνιές για παράδειγμα), ακόμη και αν δεν χρειάζεται. Μια φορά είχε έρθει μια κοπέλα στο σπίτι μου και από συνήθεια κλείδωσα την πόρτα και άρχισε να με κοιτάει περίεργα, μάλλον νόμιζε ότι θα ήμουν κανένας ανώμαλος που θα ήθελε να την βιάσει. Το περιστατικό είχε γίνει καταμεσήμερο που συνήθως δεν κλειδώνουν τις πόρτες.

• Like 2
Δημοσ.

I hate to be that guy αλλά dafuq. Εγώ αλλάζω πορεία μόνο και μόνο όταν δω μπροστά μου τα αγαπημένα του vsl

Μα υπάρχει και σελίδα στο facebook "I Will Go Slightly Out of My Way To Step On A Crunchy-Looking Leaf" με 1,500,000 likes  :P  :P  :P

ψυχαναγκασμος 

Ο ψυχαναγκασμός νομίζω πως δικαιολογεί μόνο ένα μέρος των συνηθειών αυτών. Δεν δικαιολογούνται όλες οι συνήθειες από αυτό, για παράδειγμα το 1ο από τα 3 που ανέφερα

Μήπως δεν διατύπωσα καλά το ερωτημά μου; Αναφέρομαι σε πράξεις που όλοι πιστεύατε κυρίως ως παιδιά οτι κάνατε μόνο εσείς και κάποια στιγμή ανακαλύψατε πως υπάρχουν και άλλοι, πάρα πολλοί που κάνουν ή έκαναν στην παιδική τους ηλικία ακριβώς το ίδιο

Δημοσ.

Εγώ έχω την συνήθεια να κλειδώνω αυθόρμητα όλες τις πόρτες (σπίτι, αυτοκίνητο) και γενικά ότι είναι με κλειδί (κλειδωνιές για παράδειγμα), ακόμη και αν δεν χρειάζεται. Μια φορά είχε έρθει μια κοπέλα στο σπίτι μου και από συνήθεια κλείδωσα την πόρτα και άρχισε να με κοιτάει περίεργα, μάλλον νόμιζε ότι θα ήμουν κανένας ανώμαλος που θα ήθελε να την βιάσει. Το περιστατικό είχε γίνει καταμεσήμερο που συνήθως δεν κλειδώνουν τις πόρτες.

τελικα την βιασες?

• Like 1
Δημοσ.

Μα υπάρχει και σελίδα στο facebook "I Will Go Slightly Out of My Way To Step On A Crunchy-Looking Leaf

Home" με 1,500,000 likes  :P  :P  :P

E τότε βγάζει νόημα! d015.gif

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το έπιασα ρε :P  Τώρα το πόσο παρανοϊκός είσαι θα κριθεί από τα μελλοντικά σου θρεντ... για αρχή καλά το πας!

• Like 1
Δημοσ.

Παντα πριν βρεθω σε καποιο ταμειο σουπερμαρκετ περιπτερο η οτιδηποτε εχει σχεση με πληρωμη θα βγαλω τα χρηματα κανενα λεπτο πριν και θα κοιταξω τουλαχιστον 2 φορες αν τα υπολογισα σωστα  :ph34r:

Δημοσ.

Δεν το βρίσκω παράξενο, όπως σε πολλούς αρέσει να χορεύουν έτσι σε πολλούς αρέσει να κάνουν κρατς τα ξερά φύλλα, να σκάνε το bubble wrap και λοιπές ασχολίες. Στα παιδιά επίσης αρέσει να τσαλαβουτάνε σε λακκούβες με νερό και να κάνουν μπουρμπουλήθρες.

Γιατί αναρωτιέσαι για τα άλλα και όχι γιατί αρέσει σε πολλούς να χορεύουν?

Δημοσ.

Κάνω σχεδόν όλα τα παραπάνω, και προσθέτω και μερικά ακόμα

Όλοι έχουμε ισορροπήσει (ή έστω προσπαθήσει να ισορροπήσουμμε) τον διακόπτη για το φως ακριβώς στη μέση
ή να κλείσουμε την πόρτα του ψυγείου ώστε να σβήσει το φώς μέσα, χωρίς να'ναι τελείως κλειστή
ή η ένταση στην τηλεόραση να είναι ρυθμισμένη σε ζυγό αριθμό

• Like 5
Δημοσ.

Θελω παντα να αφαιρω το παραθυρακι με τις διαφημισεις στο youtube και να απενεργοποιω και τους σχολιασμους. Πολλα ατομα που βλεπω δεν φαινεται να τους απασχολει αν εχουν τη διαφημιση στη μεση της οθονης. Δεν τα μπορω αυτα τα πραγματα, νιωθω πως καλυπτουν ολη την οθονη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...