subdee Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι εγώ, και είμαι φανατικός οπαδός των standing desks. Από τις 8 - 16:00 κάθομαι μόνο 20 λεπτά περίπου στην μισή ώρα διάλειμμα στο γραφείο. (τα 10 περπάτημα προς-από το αμάξι) Και άλλο ένα 5-6ώρο στο σπίτι. (ενδιάμεσα έχει 90-120 λεπτά οδήγηση) Άρχισα και εγώ εδώ και κάτι μήνες με standing desk και νιώθω πολύ καλύτερα. 10 χρόνια τώρα ως καθιστός προγραμματιστής είχα προβλήματα στον αυχένα και στο πεπτικό σύστημα. Τεράστια διαφορά, αρκεί να κουνιέσαι που και που όπως αναφέρθηκε ήδη.
Apoll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Άρχισα και εγώ εδώ και κάτι μήνες με standing desk και νιώθω πολύ καλύτερα. 10 χρόνια τώρα ως καθιστός προγραμματιστής είχα προβλήματα στον αυχένα και στο πεπτικό σύστημα. Τεράστια διαφορά, αρκεί να κουνιέσαι που και που όπως αναφέρθηκε ήδη. Ναι. Και επειδή είμαι προγραμματιστής επίσης, αισθάνομαι πιο παραγωγικός και συγκεντρωμένος!
yannis27gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Κι εγω περπατω πολλες ωρες στη δουλεια. Τα καλα παπουτσια ειναι σημαντικα αλλα σ εμενα βοηθησε πολυ η γυμναστικη.
jennyV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επιπλέον θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις γυμναστική όπως πιλάτες ή θεραπευτικη για να δυναμώσεις τον κορμό.
Garnele Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που λέει η από πάνω. Τα παπούτσια μπδγ από μόνα τους όσες σόλες σιλικόνης και να βάλετε μέσα δεν κάνουν τίποτα. Μετά από ορθοστασία ετών με ό,τι να ναι παπούτσια, από αρβύλες μέχρι τακούνια τη λύση τη βρήκα στη γιόγκα. Και οκ, φριχτή η συνεχόμενη ορθοστασία, been there, αλλά γιατί και το συνεχόμενο καθισιό παλεύεται; Έχω φτάσει πλέον σε σημείο - περνάνε βέβαια και τα χρόνια - να πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα στο στούντιο για να ισιώσω.
AntiCambeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εκτός απο το αν είναι κάποιος γυμνασμένος λογικά παίζει ρόλο και το σκελετικό σύστημα(Αντοχές). Η αν πχ έχεις πρόβλημα με την μέση σε χτυπάει πόνος σε όλο το πόδι. Σίγουρα η ακινησία είναι χειρότερο απο το να περπατάς.Το καλύτερο είναι να κινείσαι έστω λίγο πέρα δώθε.Το χειρότερο είναι να κάθεσαι γιατί ατροφούν όλοι οι μύες(η μύς.
Big Boss Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 δεν αντέχεται,ειδικά εαν έχεις θέματα με του δίσκους όπως εγώ.
Tsalikis177 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Έχω κάνει φαντάρος την χειρότερη περίοδο (εαρινή περίοδο) όπου υπάρχει μεγάλη λειψανδρία. Και σε στρατόπεδο που σε είχαν τέντα. Ξέρεις πόσες φορές το καλοκαίρι έσταξα από την ορθοστασία, στους 40 βαθμούς, να κουβαλάω και εξάρτηση, γ3? άσε φίλε... η ζωή ως πολίτης, με πολιτικά παπούτσια ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟΥΣ είναι ένα όνειρο. [αυτό για να μην κλαιγομαστε μερικοι. ωστοσο σου προτεινω να βρεις καλους πατους]
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Έχω κάνει φαντάρος την χειρότερη περίοδο (εαρινή περίοδο) όπου υπάρχει μεγάλη λειψανδρία. Και σε στρατόπεδο που σε είχαν τέντα. Ξέρεις πόσες φορές το καλοκαίρι έσταξα από την ορθοστασία, στους 40 βαθμούς, να κουβαλάω και εξάρτηση, γ3? άσε φίλε... η ζωή ως πολίτης, με πολιτικά παπούτσια ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟΥΣ είναι ένα όνειρο. [αυτό για να μην κλαιγομαστε μερικοι. ωστοσο σου προτεινω να βρεις καλους πατους] Ναι άλλα πόσα καλοκαίρια ήταν αυτό; Λογικά ένα. Εδώ μπορεί να μιλάει για χρόνια ή για μια ζωή ο φίλος όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα