Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα. Δεν αποκλείεται δηλαδή η αιμορραγία της μύτης να έχει evolutionary advantage...

αν όντως ισχύει αυτό θα ήταν προτιμότερο να γίνουμε αιμοδότες παρά να κυκλοφορούμε σαν βρυκόλακες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτη την περιοδο, το προβλημα που εχω δεν το λες και εντονο,

αλλα σιγουρα οχι και εντελως αμελητεο.

Αν πουμε οτι προς ωρας, αφηνω την αποφαση για καυτηριαση,

μπορω να κανω κατι αλλο εγω, προληπτικα, μονος μου,

για να 'βοηθησω' την κατασταση στην περιοχη;

Πχ εισπνοες ή δεν ξερω γω τι αλλο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω ρινίτιδα κ θα κάνω καυτηριαση κ ο γιατρός είπε ότι θα πάρει ένα 10λεπτο, φοβάμαι υπερβολικά πολύ... Μπορεί να μ πει κάποιος πόσο πόνο έχει; ή τι διαδικασία; 

Δημοσ.
38 minutes ago, Despoina2001 said:

Εγώ έχω ρινίτιδα κ θα κάνω καυτηριαση κ ο γιατρός είπε ότι θα πάρει ένα 10λεπτο, φοβάμαι υπερβολικά πολύ... Μπορεί να μ πει κάποιος πόσο πόνο έχει; ή τι διαδικασία; 

καυτηριαση ειπε ή καυτηριαση στις κογχες τιποτα?

Δημοσ.

Παλιά με είχε βάλει ένας ωρλα να του πάω ορό διάλυμα και βελόνες τα πήρα και τα κράτησα δε πήγα ποτέ γιατί ειχα τσατιστεί από το υφακι "φερε μου τα όλα και θα δούμε τι θα σου κάνω ".Τελικά αν εννοούσε πλύση με το ισοτονικό τι στο π@ ήθελε τις βελόνες ;

Δημοσ.
18 hours ago, Despoina2001 said:

Κογχες

δεν βρισκω το προηγουμενο ποστ που ειχα κανει οποτε το γραφω εδω.

εγω εκανα την επεμβαση επειδη ειχαν μεγαλωσει οι κογχες οποτε επρεπε να τις "καψουν" για να συρρικνωθουν. δεν ξερω αν και εσενα ειναι ακριβως το ιδιο ή αν θα κανεις κατι διαφορετικο λογω τις ρινιτιδας. παρακατω περιγραφω την διαδικασια που εκανα εγω.οτιδηποτε μπορω να βοηθησω ή αν χρειαστεις καποιες πληροφοριες παραπανω απλα ρωτα με.

η επεμβαση γινεται με τοπικη αναισθησια και κραταει max 10 λεπτα.ο πονος ειναι σχεδον τιποτα.νιωθεις σαν μικρα καψιματακια για λιγοτερο απο 1/10 του δεπτερολεπτου.5 -6 τετοια. δεν θεωρω καν οτι ειναι μεγαλο ο πονος. αν καποιος κανει και διαφραγμα μυτης τοτε μπορουν να γινουν και οι κογχες μαζι λογω οτι θα κανεις ολικη.

η επεμβαση γινεται ειτε με καυτηριαση η οποια μεθοδος εχει ξεπεραστει διοτι προκαλουσε καπως πιο εκτεταμενη ζημια στον βλενογονο της μυτης  λογω οτι δεν εκαιγε ακριβως εκει που θες κατα καποιο τροπο. Πλεον η επεμβαση γινεται με την μεθοδο ραδιοσυχνοτητων. Καλο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο με ποιο τροπο θα γινει .Οι ραδιοσυχνοτητες προκαλουν μικροτερη ζημια. Πολλοι γιατροι οπως και αυτος που ειχα παει μου ειχε πει και εμενα για καυτηριαση.στην πραξη εννοουσε ραδιοσυχνοτητες απλά δεν το ανεφερε απλα για να μην με μπλεξει με λεπτομερειες που δεν με αφορουν. και οι ραδιοσυχνοτητες με θερμοτητα λειτουργουν. θα βρεις πολυ υλικο στο google αμα ψαξεις σε Sites γιατρων που τα γραφουν πιο αναλυτικα. γενικως η επεμβαση δεν ειναι τιποτα.την ιδια μερα εφυγα. απλα για καμια βδομαδα καλο ειναι να μην ζοριζεσαισε θεματα δουλειας/να μην σηκωνεις βαρη/να μην κουραζεσαι και να μην κανεις μπανιο με πολυ ζεστο νερο όπως και να μην εισαι στον ηλιο ή σε ζεστη πολλες ωρες ωστε να μην τυχει να γινει καμια αιμοραγια. Προσωπικα δεν εβγαλα ουτε σταγονα αιμα ουτε ειχα κανενα προβλημα.

οποτε μην αγχωνεσαι καν.go for it.αξιζει γιατι θα αναπνεεις πολυ καλυτερα μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...