piiii Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qAahJVZLXBo 5
louilouiCK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δεν πιστεύω να σέρνει έπιπλα κάθε λίγο και λιγάκι απλά θα έχει καρέκλα με ρόδες και θα κάθετε και θα σηκώνεται και μπορεί να την σέρνει ενώ κάθετε πάνω της για να πάει απο το PC στην TV ή κάτι τέτοιο...Απλά μίλα του πολιτισμένα και πες του να πάρει κάνα χαλάκι να μην ακούγεται τόσο πολύ ο θόρυβος. 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αμα ο TS εχει woofer και ηχεια,ας βαραει και αυτος μουσικη στις ωρες του με πολυ μπασο.Θα τον σηκωσει αυτον και ολη την οικοδομη μαζι.Επισης ας βρει τροπο να μη διαβαζει βραδυ,ωστε να μην τον ακουει.
physikoww Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 χτες το βραδυ παλι τα ιδια.. τελικά ανεβηκε ο διαχειριστής μαζι με αλλους και του ειπαν για την φασαρια και αντίκρισαν οτι στο σαλονι δεν εχει καναπεδες αλλα 3 παλετες (!)(!)(!)(!)(!) και επισης τσακωθηκαν ξανα επειδη χτες τους κοροιδευε και ελεγε οτι δεν ηταν αυτος και οτι μονο περπαταει.. παρθηκε η αποφαση οτι αν ακουστει αλλο βραδυ ξανα θα καλεσουν την αστυνομια.. αλλα και παλι δεν νομιζω να βοηθησει σε κατι συμφωνα με αυτα που γραφονται απο πανω.. το προβλημα ειναι δικο του αν ειναι ζωο και δεν καταλαβαινει οτι ενοχλει δεν νομιζω να μπορει να γινει κατι
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 χτες το βραδυ παλι τα ιδια.. τελικά ανεβηκε ο διαχειριστής μαζι με αλλους και του ειπαν για την φασαρια και αντίκρισαν οτι στο σαλονι δεν εχει καναπεδες αλλα 3 παλετες (!)(!)(!)(!)(!) και επισης τσακωθηκαν ξανα επειδη χτες τους κοροιδευε και ελεγε οτι δεν ηταν αυτος και οτι μονο περπαταει.. παρθηκε η αποφαση οτι αν ακουστει αλλο βραδυ ξανα θα καλεσουν την αστυνομια.. αλλα και παλι δεν νομιζω να βοηθησει σε κατι συμφωνα με αυτα που γραφονται απο πανω.. το προβλημα ειναι δικο του αν ειναι ζωο και δεν καταλαβαινει οτι ενοχλει δεν νομιζω να μπορει να γινει κατι Λογικός ο θόρυβος λοιπόν. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως κοροιδεύει και από πάνω. Εμένα αν μου κάνανε παρατήρηση θα ζήταγα συγνώμη και θα σταμάταγα. Αυτός είναι εντελώς αναίσθητος. Τέλος πάντως δεν θα τον καλοπιάνεται συνέχεια. Με το που ξανα αρχίσει τηλέφωνο το 100 και κάντε το συνέχεια. Αν δεν βάλει μυαλό με τις παρατηρήσεις θα βάλει ότι του έρθει το ραβασάκι για πρόστιμο/δίκη. EDIT: αχααχ μπερδεύτηκα και κατάλαβα παλέτα ζωγραφικής, το διόρθωσα. Μάλλον πρέπει να πάω να την πέσω γιατί το ξενύχτι δεν μου κάνει καλό.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλό είναι, εσείς που μένετε στο ήσυχο και ήρεμο σπίτι σας, να μην γράφετε ό,τι να 'ναι. Εγώ που αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, με τον διπλανό μου, μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τι εννοεί ο ts. Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από το να κάνουν φασαρία όταν θέλεις να ησυχάσεις / να κοιμηθείς κτλ (φυσικά μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας). Σχόλια τύπου "πηγαίνετε για καφέ" ή "κάν' τον φίλο να μην κάνει φασαρία" εντάξει, είναι απλά αστεία. Δεν ξέρω αν θα ξανακάνει φασαρία, αφού γράφτηκε ότι ο διαχειριστής τον ενημέρωσε πως θα φωνάξει την αστυνομία, αλλά η συμβουλή μου είναι να κάνεις μερικές προσπάθειες να του μιλήσεις όμορφα, να του πεις ότι διαβάζεις για τις εξετάσεις κιόλας, και να τον πάρεις με καλό τρόπο. Αν συνεχίσει, τότε θα πρέπει να βάλεις στο τραπέζι το θέμα της αστυνομίας. Τι λέτε ρε παιδιά, ήμαρτον δηλαδή να πρέπει να φοράμε ωτοασπίδες για να κοιμόμαστε ήσυχα στο σπίτι μας!!! Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι είναι. Θα πρέπει να βάζουμε δηλαδή ωτοασπίδες κάθε βράδυ σπίτι μας, επειδή ο άλλος στις 1 το βράδυ θα θέλει να χοροπηδάει, να σέρνει έπιπλα, να βάζει δυνατά μουσική; Κράτα καραούλι και όταν δεις οτι ησυχάσει και περάσει και μισή ώρα πάρε ένα σκουπόξυλο και άρχισε να χτυπάς το ταβάνι για 20 λεπτά συνεχόμενα ακριβώς στο σημείο που ακούς τον θόρυβο. Μετά από μισή ώρα (είναι σημαντικό το μισάωρο που αναφέρω) επανάληψη για άλλα 20 λεπτά . Συνέχισε το ίδιο μέχρι να ξημερώσει. Εαν έρθει να παραπονεθεί κάνε τον κινέζο και πες του πως απλώς περπάταγες. Μόλις ακούσεις να κλείνει την πόρτα του ξαναχτύπα συνεχόμενα μέχρι να ξαναέρθει σπίτι σου για παράπονα. Θα συνεχίσεις ΚΑΘΕ βράδυ μέχρι να μετακομίσει.... μπορεί να αστειεύεσαι, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν ό,τι πρέπει. έτσι, με το ίδιο νόμισμα!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 μπορεί να αστειεύεσαι, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν ό,τι πρέπει. έτσι, με το ίδιο νόμισμα! Ναι αλλά ταυτόχρονα έτσι θα χάσει και αυτός τον ύπνο του εκτός από τον απο πάνω...
Miracle Worker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Φοιτητής χαμηλόβαθμου ΤΕΙ, say no more. Απ` τις χειροτερες φαρες για γειτονας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Φοιτητής χαμηλόβαθμου ΤΕΙ, say no more. Απ` τις χειροτερες φαρες για γειτονας. Δεν έχει να κάνει με το αντικείμενο των σπουδών αλλά από τα απωθημένα που έχει κάποιος από την περίοδο που ζούσε με τους γονείς του... 2
georgekz750 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σπαστου τα μουτρα. Αν δεν ειναι του χεριου σου παρε και εναν φιλο μαζι σου. 1
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Το οτι μπορεί όντως απλά να περπατάει, κανείς ε; Είχα το ίδιο πρόβλημα στο προηγούμενο σπίτι, αλλα εγώ ήμουν στη θέση του "απο πάνω". Ήρθε κάποια στιγμή ένας τύπος (κόκκαλο ) απο το πουθενά να μου την πεί γιατί σέρνω τα έπιπλα "εδώ και μήνες". Προφανώς το μόνο που έκανα ήταν να περπατάω και να κάθομαι/σηκώνομαι στον καναπέ (ζωάρα), αλλα το σπίτι ήταν τόσο old school που ότι και να έκανες ακουγόταν. Τον έβαλα σπίτι. Τον προκάλεσα να βρεί τι σκατά μπορεί να σέρνω (είχα μόνο ένα τεράστιο καναπέ και ένα τεράστιο έπιπλο τηλεόρασης πάνω απο το δωμάτιο του), συνειδητοποίησε οτι μένει στην πιο κακοσυντηρημένη πολυκατοικία της Θεσ/νικης, είπαμε καληνύχτα, ορκιστήκαμε να φύγουμε απο αυτή την τρωγλη σύντομα (όπως και κάναμε) και έφυγε. Κατανοητά τα ωράρια και τα προβλήματα του καθενός, αλλα δε μπορείς να απαιτείς απο τον άλλον να μην υπάρχει επειδή είσαι πλέμπα και μένεις στον απόπατο της ανοικοδόμησης. Πάντα στα πλαίσια της λογικής και του σεβασμού προφανώς. 10
DhZou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 ΄Πάρτε πολλά τέτοια και χτυπήστε του το κουδούνι και κολλήστε τα κάτω από τα έπιπλά του. Problem solved. Αν εξακολουθεί να κάνει φασαρία είστε στραβόξυλα, βρείτε κάτι άλλο να ασχολείστε. 2
dionisis1925 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Τις τελευταίες 2 βδομάδες ζω ενα μαρτυριο.. Ειμαι μαθητης της Β λυκείου θετικης κατευθυνσης. καθε μερα εχω σχεδον 3 ωρες φροντιστήριο. Η χημεια που κανω ειναι αποκλειστικά Γ λυκειου, οπως και η φυσικη κατ/νσης θα ειναι σε λιγο καιρο καθως θα τελειώσω την θερμοδυναμικη και θα μπω στην υλη της Γ. καθε εβδομαδα γραφω τεστακια και στο φροντιστηριο αλλα και στο σχολειο που με ενδιαφερει να γραψω καλα στα μαθηματα που με ενδιαφερουν (φυσικη γενικης και κατ/νσης, χημεια, Αλγεβρα και μαθηματικα κατ/νσης) και προσπαθω να τα κρατήσω ολα σε ενα μέτρο και να ειμαι μεσα στα πράγματα.. συνήθως τελειωνω 21:30 και διαβαζω μεχρι αργα προσπαθώντας να μείνω στο πρόγραμμα.. καθε μεσημερι κοιμάμαι 2-3 ωρες και το βραδυ μπορει να διαβαζω μεχρι της 2-2:30. Το σπίτι μου ειναι στον 3ο και πριν απο λιγες μερες ήρθε ενας φοιτητής στον 4ο ακριβως πανω απο το διαμέρισμα μου. ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ γαμημενο βράδυ σερνει τα επιπλα (!) (!) (!) με αποτέλεσμα να μην μπορω να να συγκεντρωθώ στο διαβασμα και αργοτερα να εχω εναν ευχάριστο υπνο.. ο ήχος ειναι τοσο μα τοσο ενοχλητικος και σπαστικος που με εχει φερει στα ορια μου και εμενα και την οικογενεια μου.. Χθες το βραδυ κλασσικα παλι τα ίδια και εγω παλι να πεταω μπινελικια μην μπορώντας να αντεξω αλλο και η μητερα μου να μου λεει κανε υπομονη κλπ. τα ακριβως απο διπλα μας διαμερίσματα του εκαναν παραπονα (το βραδυ κοιμουνται με ωτοασπίδες) αλλα και παλι αυτος τους εγραψε στα αρχιδια του και συνεχισε.. ο διαχειριστής ειναι ενήμερος (75 χρονών ανθρωπος) και σημερα πηγαμε στον 4ο να συζητήσουμε μετα απο μεγαλο τρίξιμο. εδω να πω οτι ειναι το κλασσικο κωλόπαιδο φοιτητής που σπουδαζει οτι πιο ασχετο μαθημα με 8.000 μορια που βρηκε και εβαλε στο μηχανογραφικο (λογω της ανικανότητας και κωλοβαρέματος στο διαβασμα των πανελλαδικων) και τρωει τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα.. του λεμε ηρεμα να σταματησει να το κανει γιατι ενοχλει στις ωρες της κοινής ησυχίας και απανταει με υφος αθώας περιστερας οτι δεν το κανει αυτος,ειπε οτι κοιμοταν και μολις ανοιγει η πορτα βγαίνει με το μαλλι στην πενα ειρωνευόμενοςι τους ενοικους και τον διαχειριστή λεγοντας οτι ειναι σπιτι του και το μονο που κανει ειναι να περπαταει και αν ενοχλει αυτο δεν τον νοιαζει και δεν θα το σταματήσει γιατι ειναι σπιτι του.. εδω να πω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει καποιος αλλος γιατι το αλλο διαμερισμα ειναι ξενοίκιαστο και το ακριβως διπλα μενει η πρωην διαχειρίστρια με την κόρη της που ειναι Γ λυκειου. Έχετε ζήσει ποτε κατι παρόμοιο και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε? Το κάλεσμα της αστυνομιας θα βοηθησει καπου η μπα?? Με την πίεση και το άγχος που τραβάς με το διάβασμα..σου εύχομαι να μη περάσεις κάπου εκτός της πόλης σου..γιατί και εσύ τα ίδια θα κάνεις..μην βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα για άνθρωπο που δεν ξέρεις. Γενικά να κάνεις υπομονή,τι να πω και εγώ που δούλευα βράδυ..και απέναντι έχτισαν 5οροφη πολυκατοικία 1
stathis97 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Κοίτα και σε μένα βογκάει η από κάτω (φοιτητική πολυκατοικια),άλλα επειδή γινεται το πολυ 2-3 φορες το μηνα και για 1-2 λεπτα (τουλαχιστον τοσες την ακουω) μικρο το κακό.Εχω την εντυπωση πως ο θορυβος ερχεται με τη βοηθεια των σωληνων της θερμανσης που ερχονται απο κατω,λογικα δεν υπαρχει καλη μόνωση περιμετρικα του σωληνα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις