skiabox Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 χτες το βραδυ παλι τα ιδια.. τελικά ανεβηκε ο διαχειριστής μαζι με αλλους και του ειπαν για την φασαρια και αντίκρισαν οτι στο σαλονι δεν εχει καναπεδες αλλα 3 παλετες (!)(!)(!)(!)(!) Τα καταφέραμε γίναμε Βενεζουέλα τελικά ε;
doubtful Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μονο και μονο απο τον τροπο που σχολιαζεις(ενω εχεις δικιο) με εκνευρισες. Εγω απορω τι ακριβως σε ενοχλησε. πες μου αν θες. Τις τελευταίες 2 βδομάδες ζω ενα μαρτυριο.. Ειμαι μαθητης της Β λυκείου θετικης κατευθυνσης. καθε μερα εχω σχεδον 3 ωρες φροντιστήριο. Η χημεια που κανω ειναι αποκλειστικά Γ λυκειου, οπως και η φυσικη κατ/νσης θα ειναι σε λιγο καιρο καθως θα τελειώσω την θερμοδυναμικη και θα μπω στην υλη της Γ. καθε εβδομαδα γραφω τεστακια και στο φροντιστηριο αλλα και στο σχολειο που με ενδιαφερει να γραψω καλα στα μαθηματα που με ενδιαφερουν (φυσικη γενικης και κατ/νσης, χημεια, Αλγεβρα και μαθηματικα κατ/νσης) και προσπαθω να τα κρατήσω ολα σε ενα μέτρο και να ειμαι μεσα στα πράγματα.. συνήθως τελειωνω 21:30 και διαβαζω μεχρι αργα προσπαθώντας να μείνω στο πρόγραμμα.. καθε μεσημερι κοιμάμαι 2-3 ωρες και το βραδυ μπορει να διαβαζω μεχρι της 2-2:30. Το σπίτι μου ειναι στον 3ο και πριν απο λιγες μερες ήρθε ενας φοιτητής στον 4ο ακριβως πανω απο το διαμέρισμα μου. ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ γαμημενο βράδυ σερνει τα επιπλα (!) (!) (!) με αποτέλεσμα να μην μπορω να να συγκεντρωθώ στο διαβασμα και αργοτερα να εχω εναν ευχάριστο υπνο.. ο ήχος ειναι τοσο μα τοσο ενοχλητικος και σπαστικος που με εχει φερει στα ορια μου και εμενα και την οικογενεια μου.. Χθες το βραδυ κλασσικα παλι τα ίδια και εγω παλι να πεταω μπινελικια μην μπορώντας να αντεξω αλλο και η μητερα μου να μου λεει κανε υπομονη κλπ. τα ακριβως απο διπλα μας διαμερίσματα του εκαναν παραπονα (το βραδυ κοιμουνται με ωτοασπίδες) αλλα και παλι αυτος τους εγραψε στα αρχιδια του και συνεχισε.. ο διαχειριστής ειναι ενήμερος (75 χρονών ανθρωπος) και σημερα πηγαμε στον 4ο να συζητήσουμε μετα απο μεγαλο τρίξιμο. εδω να πω οτι ειναι το κλασσικο κωλόπαιδο φοιτητής που σπουδαζει οτι πιο ασχετο μαθημα με 8.000 μορια που βρηκε και εβαλε στο μηχανογραφικο (λογω της ανικανότητας και κωλοβαρέματος στο διαβασμα των πανελλαδικων) και τρωει τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα.. του λεμε ηρεμα να σταματησει να το κανει γιατι ενοχλει στις ωρες της κοινής ησυχίας και απανταει με υφος αθώας περιστερας οτι δεν το κανει αυτος,ειπε οτι κοιμοταν και μολις ανοιγει η πορτα βγαίνει με το μαλλι στην πενα ειρωνευόμενοςι τους ενοικους και τον διαχειριστή λεγοντας οτι ειναι σπιτι του και το μονο που κανει ειναι να περπαταει και αν ενοχλει αυτο δεν τον νοιαζει και δεν θα το σταματήσει γιατι ειναι σπιτι του.. εδω να πω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει καποιος αλλος γιατι το αλλο διαμερισμα ειναι ξενοίκιαστο και το ακριβως διπλα μενει η πρωην διαχειρίστρια με την κόρη της που ειναι Γ λυκειου. Έχετε ζήσει ποτε κατι παρόμοιο και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε? Το κάλεσμα της αστυνομιας θα βοηθησει καπου η μπα?? Επειδη η πλειοψηφια των φοιτητων ειναι για πολλες μπατσες, φανταζομε τι σκατα ειναι αυτο. Πρωτα απο ολα κανε του οχι μονο για αλλα πολλες παρατηρησεις με ηρεμο τονο, με οπλο την λογικη εξηγησε του την κατασταση. Πες του οτι μετα απο καποια συγκεκριμενη ωρα απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ δικαιωμα να κανει φασαρια. Αν λεει οτι δεν κανει, ηχογραφησε τον για να εχεις αποδειξεις και αν συνεχιζει να κανει τον φοιτητη πας αστυνομια και οχι μονο μια φορα.
livefreeordie Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εγω απορω τι ακριβως σε ενοχλησε. πες μου αν θες. ειναι οντως ενοχλητικο ποστ. το πιο ενοχλητικο απο'ολα ηταν οτι εβγαλε συμπερασμα για την σχολη του απο την φασαρια που κανει. επισης μας εκανε ολοκληρο προλογο με το τι διαβαζει και δεν διαβαζει αναλυτικα για να μας πεισει μαλλον πως αυτος ειναι προκομμενος αντι να μπει κατευθειαν στο ψητο να τελειωνουμε. 5
fakiris31 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μήπως μένεις Λάρισα; Υ.γ. δεν μένω πλέων Λάρισα για να είμαι ο φοιτητής
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μήπως μένεις Λάρισα; Υ.γ. δεν μένω πλέων Λάρισα για να είμαι ο φοιτητής Γράφει ξεκάθαρα Location: Ioannina 1
livefreeordie Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μήπως μένεις Λάρισα; Υ.γ. δεν μένω πλέων Λάρισα για να είμαι ο φοιτητής πολυ σαπια τα σπιτια της Λαρισας τιποτα καλο αυτην η πολη!
doubtful Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 ειναι οντως ενοχλητικο ποστ. το πιο ενοχλητικο απο'ολα ηταν οτι εβγαλε συμπερασμα για την σχολη του απο την φασαρια που κανει. επισης μας εκανε ολοκληρο προλογο με το τι διαβαζει και δεν διαβαζει αναλυτικα για να μας πεισει μαλλον πως αυτος ειναι προκομμενος αντι να μπει κατευθειαν στο ψητο να τελειωνουμε. Εγω παλι νομιζω οτι σας ενοχλησε γιατι ησασταν και εσεις καποτε αναισθητοι φοιτηταμπουρες (καποιοι ειστε ακομα). 1
Vapir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 δεν σέρνει έπιπλα , μετακινεί τα μπαούλα με τα πτώματα 2
livefreeordie Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εγω παλι νομιζω οτι σας ενοχλησε γιατι ησασταν και εσεις καποτε αναισθητοι φοιτητες (καποιοι ειστε ακομα). παντως σε μενα αυτο δεν μπορεις να το πεις. αμα ψαξεις θα δεις πως εχω κανει παρομοια ποστ. μου εχουν τυχει απειρες φορες ενοχλητικοι γειτονες. και φοιτητες και μη! οχι μονο το κατακρινω κατι τετοιο αλλα αηδιαζω με ανθρωπους που δεν σεβονται τον διπλανο τους. το τι με ενοχλησε (εμενα προσωπικα) στο ειπα ξεκαθαρα. 1
doubtful Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 ειναι οντως ενοχλητικο ποστ. το πιο ενοχλητικο απο'ολα ηταν οτι εβγαλε συμπερασμα για την σχολη του απο την φασαρια που κανει. επισης μας εκανε ολοκληρο προλογο με το τι διαβαζει και δεν διαβαζει αναλυτικα για να μας πεισει μαλλον πως αυτος ειναι προκομμενος αντι να μπει κατευθειαν στο ψητο να τελειωνουμε. Ουτε εγω διαβασα τις πρωτες 5-6 (ποσες ειναι δεν ξερω) σειρες γιατι δεν εχει σημασια αλλα νομιζω εκεινος τα εγγραψε περιληπτικα για να μην υπαρχουν αποριες (γιατι σε αυτα τα φορουμ ορισμενοι κολανε σε περιεργα πραγματα.. γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους! ) Συν το οτι ακουγετε οργισμενος λογο της αδιαφοριας του κινεζου. Απλα μπενεις στη θεση του αλλου αν θες να τον καταλαβεις. 1
livefreeordie Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ουτε εγω διαβασα τις πρωτες 5-6 (ποσες ειναι δεν ξερω) σειρες γιατι δεν εχει σημασια αλλα νομιζω εκεινος τα εγγραψε περιληπτικα για να μην υπαρχουν αποριες (γιατι σε αυτα τα φορουμ ορισμενοι κολανε σε περιεργα πραγματα.. γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους! ) Συν το οτι ακουγετε οργισμενος λογο της αδιαφοριας του κινεζου. Απλα μπενεις στη θεση του αλλου αν θες να τον καταλαβεις. ηταν υπερβολικα αναλυτικος.(κι ουτε εγω το διαβασα ολο,δεν αντεξα) κι αντε αστο αυτο... οτι εβγαλε συμπερασμα οτι ο τυπος ηταν κακος μαθητης κι οτι περασε σε σχολη ζαμπονοκοπτικης με λειζερ και δε τον νοιαζει το διαβασμα επειδη κανει θορυβο που το πας;;
ca6mio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 100 βουρδουλιές στον ts να μάθει να είναι αναλυτικός και να κατηγορεί άδικα τους απο πάνω. Το λέω για να σταματησουν κάποιοι να ασχολούνται με αυτό το κομμάτι του θέματος. Δεν μας είπε όμως πώς είχε βάλει τις παλλέτες; Στη σειρά ή είχε κάνει και γωνία; Είχε βάλει σκέτο στρώμα ή είχε και μαξιλάρια;
Miracle Worker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 ειναι οντως ενοχλητικο ποστ. το πιο ενοχλητικο απο'ολα ηταν οτι εβγαλε συμπερασμα για την σχολη του απο την φασαρια που κανει. επισης μας εκανε ολοκληρο προλογο με το τι διαβαζει και δεν διαβαζει αναλυτικα για να μας πεισει μαλλον πως αυτος ειναι προκομμενος αντι να μπει κατευθειαν στο ψητο να τελειωνουμε. Πιθανόν ο τς να γνωρίζει για τη σχολή. Δεν προκύπτει οτι πρόκειται για συμπέρασμα, τουλάχιστον από το πρώτο ποστ.
Mikeasdf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αυτο που καθε τοπικ εδω περα γινεται 10 σελιδες και τα ουσιωδες replies ειναι κανα δυο... 3
fakiris31 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Γράφει ξεκάθαρα Location: IoanninaΑ από το κιν δεν το έδειχνε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις