mclein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Επειδή μπερδεύτηκα λίγο στην αρχή δηλαδή τι προτείνεις να κάνω ακριβώς; Τα υπόλοιπα τα κατάλαβα και ισχύει. εκανες την εγγραφη σου. εισαι τυπικα στο Χ εξαμηνο. εχεις διαθεσιμες 40 ωρες ή 45, εκτος αν γερασα πολυ. ξεκινας να δηλωνεις μαθηματα του 1ου εξαμηνου. οτι περισσεψει απο ωρες, δηλωνεις του 2ου εξαμηνου.
madeinchina Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 εκανες την εγγραφη σου. εισαι τυπικα στο Χ εξαμηνο. εχεις διαθεσιμες 40 ωρες ή 45, εκτος αν γερασα πολυ. ξεκινας να δηλωνεις μαθηματα του 1ου εξαμηνου. οτι περισσεψει απο ωρες, δηλωνεις του 2ου εξαμηνου. δεν γίνετε αυτό που λες ή 1ου-3ου ή 2ου-4ου μπορεί να δηλώσει
mclein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 δεν γίνετε αυτό που λες ή 1ου-3ου ή 2ου-4ου μπορεί να δηλώσει οκ, 1-3 τοτε. το θεμα ειναι να ξεκινησει του 1ου.
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 δεν γίνετε αυτό που λες ή 1ου-3ου ή 2ου-4ου μπορεί να δηλώσει Αυτά δεν υπήρχαν όταν ήμουν εγώ φοιτητής, ευτυχώς που πρόλαβα το παλαιό σύστημα και πέρασα τα μαθήματα τελειώνοντας στην ώρα μου.... Πάντως ts, μην αγχώνεσαι, και εγώ ήμουν ψαρωμένος όταν πέρασα στο ΤΕΙ, έτσι είναι η φάση και σχεδόν οι περισσότεροι φοιτητές έχουμε θέματα προσαρμογής στα πρώτα εξάμηνα, άλλη η φάση του μαθητή και άλλο το φοιτητιλίκι οι σχολές και γενικά η ενήλικη ζωή μας.
GoDRiC- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 εκανες την εγγραφη σου. εισαι τυπικα στο Χ εξαμηνο. εχεις διαθεσιμες 40 ωρες ή 45, εκτος αν γερασα πολυ. ξεκινας να δηλωνεις μαθηματα του 1ου εξαμηνου. οτι περισσεψει απο ωρες, δηλωνεις του 2ου εξαμηνου. γραφτηκα προχθες, το 1ο 6μηνο εχει τελειωσει και τωρα κανουν την εξεταστικη, εμενα με γραψανε στο 1ο, εχω το δικαιωμα να δωσω αυτη τη στιγμη που μιλαμε εξεταστικη, αλλα προφανως δε θα δωσω δεν εχω καν βιβλια δεν εχω παρακολουθησει τιποτα, δευτερα θα παρω τα βιβλια... 20/02 ξεκιναω το 2ο 6μηνο... τα μαθηματα του 1ου ειναι ηδη δηλωμενα και τον φλεβαρη θα δηλωσω και το 2ο, δε ξερω αν ειναι υποχρεωτικα ολα, λογικα ναι επειδη ειναι αρχη... οποτε αυτο που λες λιγο ατοπο νομιζω.. Αυτά δεν υπήρχαν όταν ήμουν εγώ φοιτητής, ευτυχώς που πρόλαβα το παλαιό σύστημα και πέρασα τα μαθήματα τελειώνοντας στην ώρα μου.... Πάντως ts, μην αγχώνεσαι, και εγώ ήμουν ψαρωμένος όταν πέρασα στο ΤΕΙ, έτσι είναι η φάση και σχεδόν οι περισσότεροι φοιτητές έχουμε θέματα προσαρμογής στα πρώτα εξάμηνα, άλλη η φάση του μαθητή και άλλο το φοιτητιλίκι οι σχολές και γενικά η ενήλικη ζωή μας. Τυχερέ μακάρι να ήταν κι έτσι τώρα απλά καταλαβαίνουμε για άλλη μια φορά πόσο σκατά είμαστε.. Πρώτα οι Πανελλήνιες, μετά αυτά... .Anyway. οταν λες άλλη η φάση του μαθητή και άλλη του φοιτητή; Πάντως μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ ευτυχώς ξέρω ήδη κάποια άτομα εκεί μέσα, αλλά στο τμήμα μου ξέρω μια κοπέλα μονο από το λύκειο, πολύ τυπικά όμως... Ώρα να γνωριστούμε καλύτερα!
kaliakman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σιγά την πυρηνική φυσική. Σου παίρνει και 30 μέρες να καταλάβεις τι γίνεται. Υπάρχουν χειμερινό / εαρινό εξάμηνο. Δίνεις τα μαθήματα στην αντίστοιχη εξεταστική ( δηλαδή όσα όλα είναι χειμερινου στην χειμερινή και αντίστοιχα την εαρινη)και όλα το Σεπτέμβριο (ότι χρωστάς) Το περίπλοκο που είναι? 1
magicnumbers Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Χαλαρωσε μαν μου,η γκερλ αναλογα Η φοιτητικη ζωη δε θελει αγχος,ειναι ηδη ενα σημαντικο γεγονος στη ζωη σου απο πολλες αποψεις. Ξεκινα κανονικα τις σπουδες σου,παρακολουθα οτι μπορεις κ διαβασε οτι μπορεις με οργανωση οσο γινεται,κανε γωνριμιες,ζητα ρωτα σημειωσεις,ενσωματωσου σε πηγαδακια συμφοιτητων σε σκαλες,παγκακια κλπ στη σχολη σου,κ θα μαθεις αρκετες χρησιμες πληροφοριες για καθε μαθημα/καθηγητη κ σημειωσεις που σε αφορουν.Βασικο αυτο.Να θυμασαι οσο πιο πολυ απομονωνεσαι τοσο περισσοετρο θα καθυστερεις.Το να περασεις ενα μαθημα δεν ειναι μονο διαβασμα κ παρακολουθηση.Εξισου η κ περισσοτερο παιζουν ρολο τα παραπανω. Να μη χρωστας μαθηματα ρεαλιστικα δε γινεται.Να τελειωσεις στα 4 χρονια επισης.Δε θα γινεις ουτε φυτο,ουτε χαβαλες τελειως. Λιγο λιγο θα τα περασεις ολα.
GoDRiC- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Σιγά την πυρηνική φυσική. Σου παίρνει και 30 μέρες να καταλάβεις τι γίνεται. Υπάρχουν χειμερινό / εαρινό εξάμηνο. Δίνεις τα μαθήματα στην αντίστοιχη εξεταστική ( δηλαδή όσα όλα είναι χειμερινου στην χειμερινή και αντίστοιχα την εαρινη)και όλα το Σεπτέμβριο (ότι χρωστάς) Το περίπλοκο που είναι? Τίποτα περίπλοκο απλά επειδή γράφτηκα στην ουσία στο τέλος του 1ου και θα αρχίσω το 2ο, το 1ο έφυγε έτσι, δηλαδή ούτε έχω παρακολουθήσει ούτε έδωσα εξεταστική... Καλά καλά τα βιβλία δεν έχω, εε και καταλαβαίνεις την ψυχολογία όταν αρχίζεις σχολή χρωστώντας από την αρχή 6 μαθήματα κι έχοντας χάσει ενα 6μηνο.... Αλλά αφού είμαι από μεταγγραφή έτσι είναι.. Χαλαρωσε μαν μου,η γκερλ αναλογα Η φοιτητικη ζωη δε θελει αγχος,ειναι ηδη ενα σημαντικο γεγονος στη ζωη σου απο πολλες αποψεις. Ξεκινα κανονικα τις σπουδες σου,παρακολουθα οτι μπορεις κ διαβασε οτι μπορεις με οργανωση οσο γινεται,κανε γωνριμιες,ζητα ρωτα σημειωσεις,ενσωματωσου σε πηγαδακια συμφοιτητων σε σκαλες,παγκακια κλπ στη σχολη σου,κ θα μαθεις αρκετες χρησιμες πληροφοριες για καθε μαθημα/καθηγητη κ σημειωσεις που σε αφορουν.Βασικο αυτο.Να θυμασαι οσο πιο πολυ απομονωνεσαι τοσο περισσοετρο θα καθυστερεις.Το να περασεις ενα μαθημα δεν ειναι μονο διαβασμα κ παρακολουθηση.Εξισου η κ περισσοτερο παιζουν ρολο τα παραπανω. Να μη χρωστας μαθηματα ρεαλιστικα δε γινεται.Να τελειωσεις στα 4 χρονια επισης.Δε θα γινεις ουτε φυτο,ουτε χαβαλες τελειως. Λιγο λιγο θα τα περασεις ολα. Ναι δεν θέλει άγχος απλά δεν είμαι και τόσο κοινωνικός και θα μου είναι δύσκολο ειδικά αυτό με τις σκαλες και τα παγκάκια που λες.. Δεν νομίζω να φτάσω τόσο μακριά τις σχέσεις μου στη σχολή ώστε να έχω όφελος από αυτές..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μπορείς να δηλώσεις συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων ανάλογα βέβαια το τμήμα σου (δηλαδή εξαρτάται από τι έχει ψηφιστεί στο τμήμα σου). Δηλαδή σου λέει π.χ 6 αυτού του εξαμήνου +3 από το προηγούμενο αντίστοιχο (χειμερινό/αερινό), αν εσύ όμως χρωστάς 4 δεν μπορείς να τα δηλώσεις και τα 4. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2017 από Επισκέπτης
GoDRiC- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να δηλώσεις συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων ανά τμήμα. Δηλαδή σου λέει π.χ 6 αυτού του εξαμήνου +3 από το προηγούμενο αντίστοιχο (χειμερινό/αερινό), αν εσύ όμως χρωστάς 4 δεν μπορείς να τα δηλώσεις και τα 4. Εμένα από το 1ο από όσο κατάλαβα μου τα δήλωσαν όλα, δηλαδή θα πάρω όλα τα βιβλία.. Στις 20 του μήνα στο 2ο, να τα δηλώσω όλα; Υποχρεωτικά πρέπει να είναι...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Στο 2ο εξάμηνο θα δηλώσεις του 2ου και αν θες κάποια επιπλέον από το 4ο (αν γίνεται). Δεν γίνεται να δηλώσεις σε εαρινό εξάμηνο μαθήματα του χειμερινού και αντίστροφα. Στις επαναληπτικές δεν δηλώνεις τίποτα πας και δίνεις κανονικά όσα μαθήματα δεν έχει περάσει και από τα 2 εξάμηνα.
GoDRiC- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Στο 2ο εξάμηνο θα δηλώσεις του 2ου και αν θες κάποια επιπλέον από το 4ο (αν γίνεται). Δεν γίνεται να δηλώσεις σε εαρινό εξάμηνο μαθήματα του χειμερινού και αντίστροφα. Στις επαναληπτικές δεν δηλώνεις τίποτα πας και δίνεις κανονικά όσα μαθήματα δεν έχει περάσει και από τα 2 εξάμηνα. Ωραία! Όχι προφανώς δεν γίνεται να δώσω από το 4ο, καλά καλά δεν έχω κάνει το 1ο χαχα. Τον Φλεβάρη οπότε θα τα δηλώσω όλα από το 2ο, απο το 1ο θα έχουν δηλωθεί ήδη οπότε αυτά... Εξήγσε μου λίγο όταν είπες ''αν χρωστάς όμως 4 δε μπορείς να δηλώσεις και τα 4'';
madeinchina Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ωραία! Όχι προφανώς δεν γίνεται να δώσω από το 4ο, καλά καλά δεν έχω κάνει το 1ο χαχα. Τον Φλεβάρη οπότε θα τα δηλώσω όλα από το 2ο, απο το 1ο θα έχουν δηλωθεί ήδη οπότε αυτά... Εξήγσε μου λίγο όταν είπες ''αν χρωστάς όμως 4 δε μπορείς να δηλώσεις και τα 4'';κάθε εξάμηνο δηλώνεις συγκεκριμένο αριθμό ωρών,όχι μαθημάτων,γι αυτό αν χρωστάς πχ από προηγούμενο εξάμηνο 2 μαθήματα από 3 ώρες θεωρίας το καθένα και στην δήλωση μαθημάτων σου περισσεύουν ας πούμε 4 ώρες θα μπορείς να δηλώσεις μόνο το ένα από τα δύο μαθήματα.το άλλο αναγκαστικά το χάνεις.
GoDRiC- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 κάθε εξάμηνο δηλώνεις συγκεκριμένο αριθμό ωρών,όχι μαθημάτων,γι αυτό αν χρωστάς πχ από προηγούμενο εξάμηνο 2 μαθήματα από 3 ώρες θεωρίας το καθένα και στην δήλωση μαθημάτων σου περισσεύουν ας πούμε 4 ώρες θα μπορείς να δηλώσεις μόνο το ένα από τα δύο μαθήματα.το άλλο αναγκαστικά το χάνεις. Αααα άρα πάει με ώρες, έγινε ευχαριστώ!
Tsalikis177 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ενώ η μεταγγραφή, το κλήμα και τα αγκούρια δεν σε τάραξαν καθόλου. Γεια σου ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΣΥ! μόνο, να σου θυμίσω ότι ήσουν σε χειρότερη κατάσταση στην ηλικία του. ooooo ταπα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα