Metal Heart Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Κυριολεκτικά ότι να 'ναι. Μιλάς για τη διακοπή που φαντάζεσαι ότι μπορεί να κάνει ο εκμισθωτής χωρίς να είναι στο όνομά του η σύνδεση, και αναφέρεις σαν επιχείρημα την νέα σύμβαση που υπογράφει ο μισθωτής όταν νοικιάζει σπίτι... Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να κάνει διακοπή ο ιδιοκτήτης όταν η σύνδεση δεν είναι στο όνομα του, είναι να αναλάβει πρώτα ο ίδιος το όποιο χρέος υπάρχει. Sorry κιόλας, αλλά από αυτά που γράφεις διακρίνω αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έγινε κάτι τέτοιο στην πρώτη περίπτωση που αναφέρεις. Συνολικά έχω τρεις εμπειρίες με τέτοιο θέμα. Στην πρώτη περίπτωση (που ανέφερα στο προηγούμενο post και μάλλον δεν τη διάβασες ή δεν την κατάλαβες) για ένα λογαριασμό 1700 ευρώ το μισθωτήριο ήταν πολύ παλιό και με μία υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναγραφόταν το χρονικό διάστημα που ήταν μέσα ο μισθωτής έγινε κανονικά η διακοπή. Στη δεύτερη περίπτωση κατέθεσα μισθωτήριο και υπεύθυνη δήλωση και πάλι η διακοπή έγινε κανονικά. Στην τρίτη περίπτωση, όντως δεν έγινε διακοπή αλλά τα ίδια χαρτιά χρειάστηκαν (μισθωτήρια και υπεύθυνες δηλώσεις). Εννοείται ότι και στις τρεις περιπώσεις δε χρεώθηκα τίποτα. Είτε πρόκειται για αλλαγή ονόματος είτε για διακοπή η ΔΕΗ θέλει τα χαρτιά ώστε να χρεώσει το μισθωτή. Η ΔΕΗ πάντα χρεώνει το μισθώτη (αν υπάρχει κανονική μίσθωση) και όχι τον ιδιοκτήτη ακόμα και αν το ρολόι είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη γιατί ο μισθωτής αναλαμβάνει την ευθύνη να αλλάξει το όνομα. Αντίθετα με την ΕΥΔΑΠ που χρεώνει πάντα τον ιδιοκτήτη. Δυστυχώς εδώ μέσα μερικοί γράφετε ό,τι γουστάρετε και όταν βρεθεί κάποιος που όντως γνωρίζει επιμένετε να παρουσιάζετε ελλιπείς πληροφοριες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς... Ότι λόγω κράτους (aka φόρων μας) την παίρνει (ή την έπαιρνε) να είναι ελαστική, αν ήταν ιδιωτική που δεν θα είχε τους φόρους μας για χορηγούς θα σου έλεγα τι θα έκανε... Με λεφτά άλλων κάνω κι εγώ φιλανθρωπίες... 4
bedazzled Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Thresh είσαι απάνθρωπος. Οι άνθρωποι είναι πάνω από τα νούμερα.
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ότι λόγω κράτους (aka φόρων μας) την παίρνει (ή την έπαιρνε) να είναι ελαστική, αν ήταν ιδιωτική που δεν θα είχε τους φόρους μας για χορηγούς θα σου έλεγα τι θα έκανε... Με λεφτά άλλων κάνω κι εγώ φιλανθρωπίες... Κατάλαβα...όπως και να'χει βολεύει πολύ κόσμο αυτό πάντως.
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Κατάλαβα...όπως και να'χει βολεύει πολύ κόσμο αυτό πάντως. Ξερεις τα λεφτα ,οι αριθμοι ,τα ποσα , δεν ειναι μαγικα ετσι ?ΔεΝ εξαυλωνονται . Λεει δλδ ο Τακης "ελα μωρε γιατι να πληρωσω την ΔΕΗ μηπως θα μου το κοψουν ? Σιγα ας παω σαββατοκυριακο τωρα με την γυναικα και εχει ο θεος " Ομως για καποιον που δεν πληρωνει "γιατι ετσι" ,υπαρχει καποιο αλλο κοροιδο που πληρωνει και για αυτον. Το οτι μπαινει μεσα η ΔΕΗ επιβαρυνει με πολλους τροπους την οικονομια και κατα συνεπεια τα υπολοιπα κοροιδα που συνεχιζουν να πληρωνουν . Ειμαι σιγουρος πως βολευει πολυ κοσμο ,ειδικα τους μπαταχτσηδες και συστηματικους κακοπληρωτες αλλα ξεβολευει και αλλους τοσους που πληρωνουν και για αυτους ... 3
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ξερεις τα λεφτα ,οι αριθμοι ,τα ποσα , δεν ειναι μαγικα ετσι ?ΔεΝ εξαυλωνονται . Λεει δλδ ο Τακης "ελα μωρε γιατι να πληρωσω την ΔΕΗ μηπως θα μου το κοψουν ? Σιγα ας παω σαββατοκυριακο τωρα με την γυναικα και εχει ο θεος " Ομως για καποιον που δεν πληρωνει "γιατι ετσι" ,υπαρχει καποιο αλλο κοροιδο που πληρωνει και για αυτον. Το οτι μπαινει μεσα η ΔΕΗ επιβαρυνει με πολλους τροπους την οικονομια και κατα συνεπεια τα υπολοιπα κοροιδα που συνεχιζουν να πληρωνουν . Ειμαι σιγουρος πως βολευει πολυ κοσμο ,αλλα ξεβολευει αλλους που πληρωνουν και για αυτους ... Παρεξηγήθηκα νομίζω! Οι διακανονισμοί που κάνει η ΔΕΗ βολεύουν πολύ κόσμο εννοούσα. Σε ειδοποιούν κιόλας να κάνεις διακανονισμό πριν το κόψουν και όντως το κόβουν αν δεν πας. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Thresh είσαι απάνθρωπος. Οι άνθρωποι είναι πάνω από τα νούμερα. Φτανει αυτοι οι ανθρωποι να ειναι οντως ανθρωποι κι οχι απο τους αλλους που πιστολιαζουν απο χομπι στην υγεια των κοροιδων. Κι επισης δεν λεω οχι σε ενα κοινωνικο κρατος που θα βοηθαει ανθρωπους με πραγματικα προβληματα. Το θεμα ειναι οτι οταν το κρατος δεν κανει επαρκεις ελεγχους για το ποιοι εχουν ανθρωπιστικα ζητηματα και δεν τιμωρει αναλογως αυτους που απλως πιστολιαζουν, δεν γινεται να πληρωνω εγω και για τους κλεφτες, και για τους απατεωνες, και για τα μνημονια και για τους ΔΥ, και για τα κομματοσυκλα,και για τους αγροτες με τα cayenne και για τους συνταξιουχους που δεν εχουν προσφερει μια στο ασφαλιστικο και για αυτους που πιστολιαζουν τη ΔΕΗ και την καθε ΔΕΗ για οποιοδηποτε λογο. Το οτι εγω (παραδειγμα το εγω) προκοψα στη ζωη μου δε σημαινει οτι ως κοροιδο πρεπει να επωμιστω το βαρος του να συντηρω ολες τις παραπανω κατηγοριες, απλα επειδη "πανω απ'ολα οι ανθρωποι". 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε καποια θεματα : Αν η παροχη ειναι στο ονομα του ενοικιαστει καθολου δεν ενδιαφερει τον ιδιοκτητη και τον επομενο ενοικιαστη αν αφησει χρεος και φυγει . Ο ενοκιαστης με το μισθωτηριο παιρνει την παροχη στο ονομα του και ο ιδιοκτητης απλα με μια ΥΔ λεει οτι δεν ξερει που πηγε ο προηγουμενος Αν ομως ο ιδιοκτητης εχει αφησει την παροχη στο δικο του ονομα (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ) τοτε πρεπει να αναλαβει το χρεος για να παρει ο επομενος την παροχη στο ονομα του . Υπευθυνος για την παροχη ειναι αυτος που την εχει στο ονομα του ασχετα αν κανει ο ιδιος χρηση. Αντιθετα σε ΕΥΔΑΠ ειναι παντα ο ιδιοκτητης . 4
Zerg13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ειδα μια διαφημιση στην τηλεοραση. Η ΔΕΗ σου επιτρεπει να διακανονισεις τα χρεη σου, για μετα απο ενα χρονο με 10% εκπτωση. Γιατι να μην το κανουμε ολοι; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ειδα μια δαφημιση στην τηλεοραση. Η ΔΕΗ σου επιτρεπει να διακανονισεις τα χρεη σου, για μετα απο ενα χρονο με 10% εκπτωση. Γιατι να μην το κανουμε ολοι; Αν θυμαμαι καλα ειναι για χρεη μεχρι 500 ευρω και ειναι παγωμα μεχρι τελος του 2017 αρκει να πληρωνονται οι ενδιαμεσοι λογαριασμι που θα προκυψουν. . Για πιο μεγαλα ποσα υπαρχουν αλλες δυνατοτητες .
bedazzled Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Φτανει αυτοι οι ανθρωποι να ειναι οντως ανθρωποι κι οχι απο τους αλλους που πιστολιαζουν απο χομπι στην υγεια των κοροιδων. Κι επισης δεν λεω οχι σε ενα κοινωνικο κρατος που θα βοηθαει ανθρωπους με πραγματικα προβληματα. Το θεμα ειναι οτι οταν το κρατος δεν κανει επαρκεις ελεγχους για το ποιοι εχουν ανθρωπιστικα ζητηματα και δεν τιμωρει αναλογως αυτους που απλως πιστολιαζουν, δεν γινεται να πληρωνω εγω και για τους κλεφτες, και για τους απατεωνες, και για τα μνημονια και για τους ΔΥ, και για τα κομματοσυκλα,και για τους αγροτες με τα cayenne και για τους συνταξιουχους που δεν εχουν προσφερει μια στο ασφαλιστικο και για αυτους που πιστολιαζουν τη ΔΕΗ και την καθε ΔΕΗ για οποιοδηποτε λογο. Το οτι εγω (παραδειγμα το εγω) προκοψα στη ζωη μου δε σημαινει οτι ως κοροιδο πρεπει να επωμιστω το βαρος του να συντηρω ολες τις παραπανω κατηγοριες, απλα επειδη "πανω απ'ολα οι ανθρωποι". Sarcasm... it's a thing. Δεν υπερασπίζομαι πιστολέρος. Γνωρίζω αρκετό κόσμο που το κάνει επειδή απλά μπορεί. Όσοι είναι πραγματικά μη-έχοντες -> κοινωνικό τιμολόγιο. Αν δεν μαζέψει τα χρωστούμενα η ΔΕΗ σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα πάει για φούντο και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό... 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Sarcasm... it's a thing. Δεν υπερασπίζομαι πιστολέρος. Γνωρίζω αρκετό κόσμο που το κάνει επειδή απλά μπορεί. Όσοι είναι πραγματικά μη-έχοντες -> κοινωνικό τιμολόγιο. Αν δεν μαζέψει τα χρωστούμενα η ΔΕΗ σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα πάει για φούντο και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό... Και οχι μονο απο οικιακους καταναλωτες αλλα και απο το Δημσιο σε ευρεια ενοια και μεγαλες επιχειρησεις . 3
bedazzled Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παντού δυστυχώς. Ακόμα και μεγάλες βιομηχανίες. Φαντάζομαι κι εσύ Κυρ Γιάννη θα γνωρίζεις πολλούς που το κάνουν εκ πεποιθήσεως... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παντού δυστυχώς. Ακόμα και μεγάλες βιομηχανίες. Φαντάζομαι κι εσύ Κυρ Γιάννη θα γνωρίζεις πολλούς που το κάνουν εκ πεποιθήσεως... Ειμαι στον ΔΕΔΔΗΕ και δενν βλεπουμε χρεη σε ατομα ανεξαρητα παροχου αλλα μονο την παροχη τους αλλα εχουμε πληροφοριες απο συνεδελφους απο ΔΕΗ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα