Kostas.karras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Είμαι και κανά δυό χρόνια παλιότερος στο forum. Έχουν συζητηθεί πολλάκις τα θέματα με τα xfx εκεί. Αν έχεις κουράγιο (εγώ στην θέση σου μπορεί να μην είχα ) κάνε μια αναδρομή. Τα παιδιά εκεί ξέρουν τις απόψεις μου και εγώ τις δικές τους και υπάρχει νομίζω αλληλοσεβασμός. Το ότι τα xfx είναι Seasonic δεν αποδεικνύει τίποτα. Είναι "φτηνά" Seasonic και στην πράξη κάποια μοντέλα είχαν θέματα με τον θόρυβο (κακός σχεδιασμός, παρότι Seasonic). Ας μην λειτουργούμε στο θέμα του hardware με κλισέ του τύπου "είναι Seasonic". Στην πράξη δοκιμάζεται η αξία του κάθε κομματιού. Τα Super Flower και όσα είναι κατασκευής της (π.χ. EVGA SuperNova κ.λπ.) έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις στην πράξη, εκτός από την θεωρία. Και στην πράξη το 1/1.000.000.000 του sec τί διαφορά θα του κάνει, δηλαδή; ΑΑΑ ,οκ, τα θεματα με το θορυβο στα xfx γνωριζω οτι ειναι ο ανεμιστηρας μετα απο καιρο, so what? τελωσπαντων, να μην σε φερω σε ντεζαβου. Απλα για office μηχανημα να προτεινουμε platinum τροφοδοτικο το θεωρω υπερβολη.. Στη θεωρια τιποτα. στην πραξη πολλα αλλαζουν με συγκεκριμενα πραγματα και καταστασεις και το ενα μπορει να αναιρει το αλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα