redhotstef Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Να ρωτησω κατι. Πανω στο δεμα αναγραφοταν τι περιηχε μεσα το δεμα, (κατι ακριβο πχ , που να γνωριζε την αξια του ενας υπαλληλος του ελτα ) ;
funbreaker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Να μας ενημερώσεις πάντως για την εξέλιξη.
4saken Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα προχθες με πηραν τηλεφωνο οτι βρεθηκε και το παρελαβα χθες.Ειχε μεσολαβησει τηλεφωνο μου σε καποιον "υπευθυνο" ο οποιος ειχε και υφος κιολας οταν τον ρωτησα αν προβλεπεται αποζημιωση αν τελικα δεν βρεθει...
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα προχθες με πηραν τηλεφωνο οτι βρεθηκε και το παρελαβα χθες. 2
Tsalikis177 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Για αυτό φίλε μου πάντα συστημένο. Μια φορά έκανα το λάθος να το στείλω απλό και δεν έφτασε ποτέ. Μια βεβαίωση ήταν.
redhotstef Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αλλαξε το τιτλο του θεματος σε " Τα ελτα ειχαν χασει στο δεμα μου για δεκα μερες" για να ειναι διαχρονικος. Θα την πατησαν κ αλλοι.. Εκτος και εαν κλειδωθει. 1
thant Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Συμβαίνουν αυτα καμια φορα. Εγω πριν 2-3 μήνες εστειλα ενα δεμα στη Ξάνθη και το δεμα ακολούθησε την εξής διαδρομή... Θεσσαλονίκη- Ξάνθη-Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη-Θεσσαλονίκη-Ξάνθη. Χάθηκαν 4-5 μέρες για να κάνουν βόλτα το δέμα.. 1
censOred Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Συμβαίνουν αυτα καμια φορα. Εγω πριν 2-3 μήνες εστειλα ενα δεμα στη Ξάνθη και το δεμα ακολούθησε την εξής διαδρομή... Θεσσαλονίκη- Ξάνθη-Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη-Θεσσαλονίκη-Ξάνθη. Χάθηκαν 4-5 μέρες για να κάνουν βόλτα το δέμα.. χαχαχα καλοπέρασε το δεματάκι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα