Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μπορει καποιος να προτεινει καλα μπεργκεραδικα κατα προτιμηση προς κεντρο μερια στην αθηνα?

Εχω φαει απο simply και τα θεωρω κορυφη οπως και τα bluefield burgers!

Ανακαλυψα καποια προς αμπελοκηπου μερια με ονομα Burgers n Roses.Μπορει καποιος να μου πει τη γνωμη του αν εχει φαει απαυτο?Ευχαριστω πολυ.

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στo james joyce, mporei να είναι Ιρλανδέζικη pub, αλλα τα χάμπουργκέρ της λένε πολύ!

+ νοστιμιά(εμένα μου αρέσουν), χορταστική μερίδα, ατμόσφαιρα.

- η τσιμπημένη τιμή τους, η κουζίνα είναι ανοιχτή μέχρι τις 22:30.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου άρεσαν τα simply δοκίμασε και burgering house ;)

Γευστικά πάνω κάτω τα ίδια, λίγο καλύτερη τιμή, μεγαλύτερη ποικιλία και (για εμένα) καλύτεροι συνδιασμοί γεύσεων.

Ειδικά το καυτερό τους ρίχνει στάχτη στο el diablo... πέντε κιλά jalapenos πάνω ενώ στα simply τα πληρώνεις εξτρα :/

Δημοσ.

Ruby's απαίσια ποιότητα και γεύση,μια φορά έπαθα κι ελαφρά δηλητηρίαση.

Friday's πολύ καλύτερα,και καλά burger αλλά ακριβά πια.

Simply burgers πολύ καλά αλλά λίγο ακριβά.

Δημοσ.
Αν σου άρεσαν τα simply δοκίμασε και burgering house ;)

Γευστικά πάνω κάτω τα ίδια, λίγο καλύτερη τιμή, μεγαλύτερη ποικιλία και (για εμένα) καλύτεροι συνδιασμοί γεύσεων.

Ειδικά το καυτερό τους ρίχνει στάχτη στο el diablo... πέντε κιλά jalapenos πάνω ενώ στα simply τα πληρώνεις εξτρα :/

Νομιζω οτι ξεκινησαν ως το ιδιο μαγαζι και μετα πλακωθηκαν και τα χωρισαν, γι αυτο μοιαζουν τοσο πολυ.

Απο αλλες επιλογες τωρα, θα προτεινα το queen στη γλυφαδα. Απο τα πολυ παλια μπεργκεραδικα (οχι αλυσιδα) και καπως διαφορετικο απο τα american style burgers που εχουν τα μαγαζια που προταθηκαν πιο πανω.

• Like 1
Δημοσ.
Μπιφτέκια ο Γιώργος στη Γλυφάδα, αν και από την προηγούμενη φορά τα έχει χαλάσει.

Πραγματικά τα χειρότερα που έχω δοκιμάσει,και κάθε φορά είναι τίγκα κόσμο..

Πολύ καλύτερη η ταβερνούλα δίπλα που έχει κρητική κουζίνα.

Δημοσ.

Route 88 ή κάτι τέτοιο στο Athens Heart.Δέν μπορώ να πώ οτι είναι το καλύτερο μπιφτέκι ever,τουλάχιστον το βρήκα καλύτερο* απο Goodys.

*Δέν ξέρω αν ήμουν εγώ ή το μπιφτέκι,άλλα η χοιρινή version δέν τρώγεται με τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...