Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

To καλύτερο που έχω δοκιμάσει (δεν ξέρω τι λέει το Juicy Grill, πρέπει να περάσω κάποια στιγμή) είναι το Burger Joint, αλλά δεν εξυπηρετεί για κέντρο. Δοκιμάστε Redneck Jack King και θα με θυμηθείτε. 

• Like 1
  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ειπαν πως υπαρχει καποιος, μαλλον Ελληνο-Καναδος, καπου προς Συνταγμα, και ψηνει στον οροφο καποιας ταρατσας. Δεν ειναι κανονικο καταστημα, δουλευει κυριως με τα υπουργεια γυρω.

Γνωριζει κανεις αν οντως υφισταται αυτος ακομα και που ειναι;

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα και για το μπαρ μπε κιου εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα δυστυχως δν μπορω να παω ουτε νεα σμυρνη ουτε πειραια...μια ερωτηση ψαχνω στο streetview το new york sandwiches και δν το βρισκω...ειναι outdated το streetview ή ειναι σε οροφο ή κτ τετοιο?

Δημοσ.

To καλύτερο που έχω δοκιμάσει (δεν ξέρω τι λέει το Juicy Grill, πρέπει να περάσω κάποια στιγμή) είναι το Burger Joint, αλλά δεν εξυπηρετεί για κέντρο. Δοκιμάστε Redneck Jack King και θα με θυμηθείτε. 

στη γλυφάδα (και γενικά βέβαια) προτιμώ το just burger, μου φαίνεται καλύτερο

εκτός από τις πατάτες του βέβαια που είναι αίσχος , αλλά το ίδιο το burger είναι καλύτερο 

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα και για το μπαρ μπε κιου εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα δυστυχως δν μπορω να παω ουτε νεα σμυρνη ουτε πειραια...μια ερωτηση ψαχνω στο streetview το new york sandwiches και δν το βρισκω...ειναι outdated το streetview ή ειναι σε οροφο ή κτ τετοιο?

Δοκίμασε αυτό που είναι πιο κοντά στο Σύνταγμα.

https://www.google.gr/search?safe=off&ei=Wd85WNz5MYS3a_ShsUg&q=hot+hot+burger+συνταγμα&oq=hot+hot+burger+συ&gs_l=mobile-gws-serp.1.0.0j0i22i30k1.10297.11763.0.12673.6.5.0.0.0.0.277.878.0j1j3.4.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-serp..2.4.874...35i39k1j0i67k1.DL_iFnhCCtU#istate=lrl:iv&rlimm=13379550787837445667

• Like 1
Δημοσ.

Δυνατό, με καλή τιμή και αρκετά μεγάλο. Όποτε ανεβαίνω Αθήνα προσπαθώ να το τιμήσω ;)

Δημοσ.

πηγα περυσι...κοιτα η αληθεια ειναι οτι ειναι γευστικοτατο αλλα ειναι μικρο...δλδ σκεψου οτι πηρα xxl burger και μονο xxl δν ηταν...βεβαια 2 ευρω το cheeseburger δν βρισκεις ετσι νοστιμο...θελω να δοκιμασω και κτ διαφορετικο σπανια παω αθηνα και δν ειμαι κανας γερος να πηγαινω στα ιδια μαγαζια :P

Δημοσ.

+1 στον brahamiotis για το colibri, εγω εχω επισης να προτεινω το Butcher's Burger στο Χαλανδρι, μεγαλη ποικιλια γευσεων και ευγενεστατο προσωπικο. Για πιο ορθες καταστασεις θα προτεινα το Hot hot στο Μοναστηράκι, καμια σχεση σε μεγεθος και γευση με τα 2 παραπανω, αλλα σιγουρα μια τιμια προταση για κατι γρηγοροτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το hot hot είναι μια κατηγορία πάνω από goody's και McD, αρκετά κατώτερο από Juicy Grill/Μπαρμπεκιου/Barbara Que/Just Burger κτλπ...

• Like 9
Δημοσ.

Burgerville στο Γκάζι που έχω δει,λένε κάτι;

Αν ήμουν ετοιμοθάνατο αδέσποτο με καλαζάρ και ψώρα, θα σκεφτόμουν πολύ να φάω από εκεί.

• Like 4
Δημοσ.

στο just όμως δε βρίσκω ποτέ σχεδόν να κάτσω, οπότε ή ντελιβεριά ή αν είμαι στο μωσαϊκό δίπλα πάω και ρίχνω τη παραγγελιά και το παίρνω για το δρόμο φεύγοντας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...