Gary_Kokkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τα Goodys παντως κατα την γνωμη μου εχουν ριξει την ποιοτητα και μαζι που έχουν ακριβύνει τις τιμές μετα την ανακαινιση τους,βλεπει κανεις όλο και λιγοτερο κοσμο να έχουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Σιγά την ποιότητα που είχαν εξαρχής... 2
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Για να τα λέμε ολα παντως , το salad bar τους μετρούσε πολυ. Μαζί με cheese ή golden, glory days of fast food.... θυμαμαι στο κατάστημα της δάφνης, πολλές φορές δεν έβρισκες να κάτσεις. Εμείς το χαμε συνήθειο, δημοτικό- γυμνάσιο τωρα, ταινία δίπλα στο Ατλαντίς και μετά για φαΐ Γκουντις! Αυτή ηταν έξοδος! 6
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ με τα goody's δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Ακόμα και τώρα που τα κατηγορείτε εγώ νόστιμα τα θεωρώ! Έχουν σταθερές γεύσεις χρόνια τώρα, με αυτά μεγαλώσαμε! Highlight για μένα είναι η νερωμένη τους coca cola! Μπορεί να είναι και το μόνο μέρος που πίνω ακόμα coca cola όταν πάω!
Antonis3d Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω τα cheese kai chicken burger στα mc donalds τα αγαπαω
Ψιτ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 ^κι εγώ, από τότε που είχαν 100 δραχμές το ένα.
aleilo03 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εχω φαει σχεδον σε ολα, burger joint, μπαρ μπε κιου, juicy grill, butcher's, hot hot.... Κατα σειρα προτιμησης για μενα πανε τα εξης: 1) Juicy grill, φοβερη ποιοτητα, πολυ καλη ποσοτητα, προσωπικα οταν τρωω καταλαβαινω ολες τις γευσεις απο το burger ξεχωριστα και δεν νιωθω να "μπουχτιζω" 2) Burger joint, ποιοτικο και οκ σε ποσοτητα (οχι σαν το juicy) 3) Μπαρ μπε κιου, το βαζω 3ο καθαρα και μονο γιατι οταν τρωω νιωθω οτι τρωω εναν "αχταρμα", δεν ξεχωριζω τις γευσεις και καθε φορα που φευγω το μετανιωνω γιατι "μπουχτιζω", απο ποσοτητα παντως ειναι θηρια ολα τα Burger 4) Butcher's burger, δεν μου αρεσει καθολου το ψωμακι, το μεγεθος ειναι οκ απλα, καλες τιμες και δυνατοτητας επιλογης διαφορετικων μεγεθων Μετα πανε τα Hot hot Κλπ που για κατι γρηγορο και φθηνο ειναι κομπλε. Επισης μου εχουν πει και για το κολυμπρι που ειναι πισω απο το καλλιμαρμαρο, αλλα δεν εχω παει ακομα να το δοκιμασω, παντως εχω ακουσει πολυ πολυ καλα λογια. Οσο για το kozi's - tgi friday's κλπ, απλα για burger δεν. Συμφωνω 1000% στη σειρα και στα σχολια...Θα εγραφα ακριβως τα ιδια!
Gary_Kokkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ με τα goody's δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Ακόμα και τώρα που τα κατηγορείτε εγώ νόστιμα τα θεωρώ! Έχουν σταθερές γεύσεις χρόνια τώρα, με αυτά μεγαλώσαμε! Highlight για μένα είναι η νερωμένη τους coca cola! Μπορεί να είναι και το μόνο μέρος που πίνω ακόμα coca cola όταν πάω! Τα goody's έχουν αλλαξει αρκετα απο τότε που περασαν στον ομιλο μαζι με τα Everest ,που άλλαξαν και αυτα σε σχεση με παλαιοτερα.Για οσους θυμουνται παλαιότερα υπήρχε μεγαλη ποικιλία Ελληνικης κουζινας πχ μπιφτεκια με αυγα κλπ συνδιασμους .Γιάυτους τους λογους μεταλλαξης εκλεισαν και αρκετα καταστηματα μολις τελειωσε η συμβαση με ιδιωτες ,τα εγκατελειψαν πελατες και λογω κρίσης βεβαια τα πιο προσφατα.
Exploticon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 απορω πως δεν λετε και τα simply burgers μια χαρα νοστημα και με το 1+1 της vodafone αξιζει
XronisR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ποια goody's ρε παιδια που ετρωγες και σε 2 ωρες πεινουσες...Λες και ετρωγα αερα κοπανιστο...Εχω να φαω απο εκει πανω απο 8 χρονια σιγουρα..
βασίλης33 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ψάξτε το BULLSEYE. Κάπου Γέρακα Κλεισθένους... Από άλλο πλανήτη... 1
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ποια goody's ρε παιδια που ετρωγες και σε 2 ωρες πεινουσες...Λες και ετρωγα αερα κοπανιστο...Εχω να φαω απο εκει πανω απο 8 χρονια σιγουρα.. Εγώ σήμερα πήρα, ακόμα κλαίω τα 7€ που αντί να δώσω 4€ για 2 πιτόγυρα να νιώθω ότι θα ξεράσω από το πολύ φαγητό τα έδωσα στους καραγκιόζηδες. Χίλιες φορές τα McDonald. Προσωπικά για εμένα είναι έτη φωτός μπροστά από τα goodys.
Anorymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Σιγά την ποιότητα που είχαν εξαρχής... Κάποτε ήταν πόλυ καλά , Θημαμε ένα burger με διπλό μπιφτέκι και σάλτσα με μπέικον και καλαμπόκι που μαμουσε και επίσης η γκουντισιμο καρμπονάρα έλεγε πολλά.
bedazzled Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εγώ θυμάμαι εποχές που το club sandwich είχε 1000 δρχ και ήταν φίσκα στις πατάτες και αργότερα ανέβασαν δραματικά τις τιμές, ρίχνοντας και την ποσότητα...
Anorymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εγώ θυμάμαι εποχές που το club sandwich είχε 1000 δρχ και ήταν φίσκα στις πατάτες και αργότερα ανέβασαν δραματικά τις τιμές, ρίχνοντας και την ποσότητα... Ωραίες εποχές με τόσα έπαιρνες και mc menu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα