Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι αυτή είναι η ορίτζιναλ. Η καπνιστή είναι αυτή:

product_2180_large.jpg

Υπάρχει και μια smokey sweet αλλά είναι όντως κάπως γλυκιά και μαζί με καραμελωμένα κρεμμύδια/μανιτάρια κάνεις κύκλους απ' το ζάχαρο. Γενικά παλιά δε τις έβρισκα συχνά, τώρα παίζουν σε ψιλομεγάλα S/M. Shiitake βρίσκω στο Makro που είναι κοντά μου και βολεύει.

• Like 2
  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το agnus των goodys δεν εχει σχέση με το αντίστοιχο των hot hot.

Έιναι πολύ σκληρό.Και άνοστο.

Τα goodys πλέον είναι fail και διασώζονται από το όνομα που ειχαν κάνει τις προηγούμενες δεκαετίες.

• Like 5
Δημοσ.

Όχι αυτή είναι η ορίτζιναλ. Η καπνιστή είναι αυτή:

product_2180_large.jpg

Υπάρχει και μια smokey sweet αλλά είναι όντως κάπως γλυκιά και μαζί με καραμελωμένα κρεμμύδια/μανιτάρια κάνεις κύκλους απ' το ζάχαρο. Γενικά παλιά δε τις έβρισκα συχνά, τώρα παίζουν σε ψιλομεγάλα S/M. Shiitake βρίσκω στο Makro που είναι κοντά μου και βολεύει.

Στα μεγάλα σ/μ εγώ δεν την έχω βρει πάντως, μόνο την απλή και τη smokey sweet...

Δημοσ.

Το agnus των goodys δεν εχει σχέση με το αντίστοιχο των hot hot.

Έιναι πολύ σκληρό.Και άνοστο.

Τα goodys πλέον είναι fail και διασώζονται από το όνομα που ειχαν κάνει τις προηγούμενες δεκαετίες.

Δεν καταλαβαίνω που βρίσκουν τα λεφτά να κρατήσουν ανοιχτά όλα αυτά τα μαγαζιά.

Και να πεις ότι τα προτιμάει ο κόσμος.

Άδεια είναι όλα τα Goodys.

Όλα τους τα Burger είναι άνοστα και οι πατάτες εντελώς ψεύτικες.

Δημοσ.

Tα κρατάνε ανοιχτά οι συνταξιούχοι που πίνουν καφέ το πρωί!

Γι'αυτό είχαν κάνει κάποιες προσφορές πριν λίγο καιρό (δεν ξέρω αν συνεχίζονται) και σε σερβίρουν κιόλας .

Δύο καταστήματα που ξέρω, έχουν κλείσει.Στη Νέα Μάκρη (χειμώνας, κλειστή θέρμανση..) και στο Πόρτο Ράφτη.

Πριν τις γιορτές είπα να δοκιμάσω και τα Friday's...τι το ήθελα;

• Like 1
Δημοσ.

Στα μεγάλα σ/μ εγώ δεν την έχω βρει πάντως, μόνο την απλή και τη smokey sweet...

Τελευταία φορά εγώ βρήκα στον Ανδριόπουλο στο Γέρακα, είναι μάρκετ κρεατών (σχεδόν) αποκλειστικά.

Αν τυγχάνει να μένεις κοντά ή να σε πάει ο δρόμος σου, να ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο Burger που έχω φάει EVER ήταν στην Στουτγάρδη στα Burger King. 5 το πρωί τίγκα στον κόσμο. Μπορώ να πω ότι ερεθίστηκα λίγο όταν το έτρωγα :D

Δημοσ.

Τις προάλλες επισκέφτηκα ξανά το ΜΠΑΡ-ΜΠΕΕ-ΚΙΟΥ στον Πειραιά. Πλέον έχω βρει το κουμπί του. Παίρνω κάτι "light" με μονό μπιφτέκι και χωρίς πολύ βαρύ πράγμα στις πατάτες. Αν λοιπόν δεν πέσεις στην παγίδα και πάρεις περισσότερα απ'όσα μπορείς, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι μια αηδία στο τέλος, το απολαμβάνεις απίστευτα και μπορείς να εκτιμήσεις και την ποιότητα. Για μένα λοιπόν, είναι right up there το ΜΠΑΡ-ΜΠΕΕ-ΚΙΟΥ. 

Μόνο προβληματάκι, οτι οι τιμές καταλόγου ήταν διαφορετικές από αυτές στην απόδειξη. Αρκετά διαφορετικές, αλλά επέλεξα (λάθος μου) να μην το κάνω θέμα 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλοι κοιλιόδουλοι, έρχομαι μετά από καιρό να ξεθάψω το θέμα για τους μερακλήδες, μιας και έρχεται ο χειμώνας σιγά σιγά οπότε το πολύ φαί είναι πιο υποφερτό. 

Επισκέφθηκα πρόσφατα το Burger AP (όπου AP = Akis Petretzikis, ξέρω cringy A.....F) στην Αγία Παρασκευή, κοντά στο Deree. Τιμές από 6 ευρώ το burger έως 14-15 ευρώ για κάποια με πιο "ψαγμένα" υλικά. Μικρό μενού γενικά όπως επίσης και λίγα sides. Η ποιότητα και η γεύση είναι πολύ καλές όμως η ποσότητα είναι μικρή (τουλάχιστον στο classic και ένα με κοτόπουλο που δοκίμασα εγώ). Μιλάμε περίπου για διάμετρο Goody's. Επίσης, δε συνοδεύεται από πατάτες. Δεν είναι ό,τι πιο value for money στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχει όμως αρκετό value. 

Για όποιον ενδιαφέρεται να περάσει, ενημερώνω οτι ανοίγει από τις 5μμ, είναι self-service (παραγγέλνεις, κάθεσαι και χτυπάει ο βομβητής που σου έχουν δώσει) και το περιβάλλον αν και ευχάριστο, δε θα έλεγα οτι είναι για μεγάλη παραμονή

• Like 1
Δημοσ.

είναι self-service (παραγγέλνεις, κάθεσαι και χτυπάει ο βομβητής που σου έχουν δώσει)

-αγάπη μου συγγνώμη, σε αφήνω για λιγο με καλεί το καθήκον

-μωρό μου, ειμαι τόσο περήφανη που παντρεύτηκα χειρούργο που σωζει ζωές

-οχι μωρο, το μπεργκερ μου παω να πάρω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...