Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ruby's απαίσια ποιότητα και γεύση,μια φορά έπαθα κι ελαφρά δηλητηρίαση

τα ιδια κι εγω

1-2-3.. μετα δεν ξαναπατησα!

Αν σου άρεσαν τα simply δοκίμασε και burgering house ;)

ολα τα ευρω :-):-)

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δημοσ.

Queen Burger στη Γλυφαδα ασυζητητι!!!ham και πατατες με mayo.burgerαδικο απο τα χρονια του πατερα μου!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

εγω παντως εχω παει 2 φορες, και τις 2 ηταν σκατα. στεγνο μπιφτεκι, και το οτι δεν ρωτανε πως το θελεις ψημενο λεει πολλα για την ποιοτητα του κρεατος...

Δημοσ.

american burger στην Ανω Γλυφαδα φτιαχνει το ποιο αμερικανικο burger απο αυτα που εχω δοκιμασει.Simply και burgering house ειναι πολυ ευρωπαικα στη γευση δε βγαζουν αυτην την αμερικανιλα...(οχι πως δεν ειναι ωραια γευστικα)

Δημοσ.

Toufa αγόρι μου, ειλικρινά θενκς. Όταν ξαναβρεθώ στα Λόντρα θα το δοκιμάσω κι αν είναι όντως καλό, θα πιω και μια Guinness στην υγειά σου -αν δεν είναι... πάλι θα την πιώ, καλή καρδιά να υπάρχει =D

Δημοσ.

Τα μπεργκερ κινγκ με έχουν ταΐσει σε αεροδρόμιο που έχασα το αγεροπλάνο και ήμουν με 4 ευρώ στην τσέπη, γι αυτό λίγα τα λόγια σου, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Δημοσ.

Burger King έφαγα στην Δρέσδη εν αναμονή τραίνου για Φρανκφούρτη και αφού δεν είχα φάει ΤΙΠΟΤΑ όλη μέρα γι'αυτό πρόσεχε τα λόγια σου. ΕΝΤΑΞΕΙ?

Σοβαρά τώρα και ον τόπικ. Τα Fridays πέραν του ομολογουμένος κωλοπιασάρικου μενού τους, κάνουν ωραία burger. Ε ?

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα και ον τόπικ. Τα Fridays πέραν του ομολογουμένος κωλοπιασάρικου μενού τους, κάνουν ωραία burger. Ε ?

Κάνουν,κάνουν!Ειδικά αυτό το Jack Daniels..λιγούρα time! :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...