Garnele Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τα block house κάνουν επίσης γαμώ τα μπέργκερ (και στέηκς).
manic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Burger King ισως οτι χειροτερο εχω φαει απο burger...ακομα και απο mcdonalds.... Αληθεια...??? btw και το hard rock cafe εχουν αρκετα ωραια αλλα ακριβα burger....
antreas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι..burger king τρως πραγματικα μονο σε ωρες αναγκης οπως ο φιλος πιο πανω...
KaiZeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν έχει φάει Queen και A.M.A.M. στην γλυφάδα δεν έχεις φάει burger! Επίσης κάτω Γλυφάδα σχετικά καινούργιο και πολύ ανώτερο από burgering/simply και με σχετικά καλύτερες τιμές είναι το Daily Burger. Το Jack Daniels Burger στα Friday's όμως παίζει χωρίς αντίπαλο. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοιρα.
d3m0n Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πάντως το χειρότερο Burger το έχω φάει στο ruby tuesday απαπαπα δεν ξαναπατάω με τίποτα εκεί και είναι και ακριβούτσικα. Καλό burger έχουν τα tomas cook στο χαλάνδρι(Δεν είναι στο κέντρο είναι στο πολύδροσο χαλανδρίου)
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εχοντας βρεθει στην ευτυχη καταληξη των 150 κιλων+(μη φοβαστε αδερφια τωρα ειμαι στα φυσιολογικα 86:mrgreen:)τολμω να πω οτι εχω μια α ιδεα για φαι. Γκουντις μακ ντοναλτς κτλ για μενα ειναι μετριοτατα τεσπα αυτα που εχω φαει και μου αρεσουν βρισκονται εκτος Ελλαδος Συγκεκριεμνα: Burger king Manhattan White castle NJ & TGI Taragonna. Δε ξερω τι διαλο κανανε(η αληθεια ειναι οτι και τα ruby στο Μανχαταν τα σπασανε)στα κρεατα τους και απο που τα περνανε(απο σκυλο,απο γατα,απο τους νεκρους στα hostel).Αλλα απλα ηταν υπεροχα ΒΥ ΦΑΡ το καλυτερο το white castle στο NJ το οποιο δε συγκρινεται ουτε με βρωμικο Μαβιλης... Τωρα απο Ελλαδα γενικα δε με ενδιαφερει κανενα μιαςκ αι γευστικα δεν εχω βρει κατι(1000 φορες ενα τσουρεκι ειτε τερκενλη ειτε max perry ειτε Λαζαριδη γεμιστο με καστανο).Αν μου βαζανε ομως το οπλο στο λαιμο θα πηγαινα στα 2 TGI που:α) εχω φαει σχετικα ευγεστα(ΤGI Μαρινα Φλοισβου)και β)στο οποιο εχω βρει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ καναπε που εχω κατσει ποτε(TGI Κολωνακι...Ελπιζω να μη διαβαζει η κοπελα μου το φορουμ αλλα,την εχω απατησει με το συγκεκριμενο καναπε...). Κατι simply,ruby,queen κτλ απλα νταξ για χαλαρωτικες ωρες γλαρωτικου φαγητου... ΥΓ:Ρουφατε ρε που εχω παει Ισπανια,Γερμανια,Ιταλια,Αμερικη,Μαλτα,Τσεχια,Τουρκια και μου μενει Γαλλια,Ολλανδια και Αγγλια(αν καποτε παω) για να ολοκληρωσω τη τουρνε μου 1
Nomikaria Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τα block house κάνουν επίσης γαμώ τα μπέργκερ (και στέηκς). +1! Εχει γενικά πολύ ωραία κρέατα,φιλέτα κλπ (άσχετο,στο block έχει κι ένα ΤΕΛΕΙΟ επιδόρπιο,παγωτό με ζεστή σοκολάτα από πάνω..) Πάντως Jack Daniels burger στα Friday's ως τώρα το καλύτερο..
proudqueen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το σπεσιαλ απο την πιτα του παππου ειναι πολυ καλο
Septum Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν έχει φάει Queen και A.M.A.M. στην γλυφάδα δεν έχεις φάει burger! Επίσης κάτω Γλυφάδα σχετικά καινούργιο και πολύ ανώτερο από burgering/simply και με σχετικά καλύτερες τιμές είναι το Daily Burger. Το Jack Daniels Burger στα Friday's όμως παίζει χωρίς αντίπαλο. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοιρα. Ωραιο το ΑΜΑΜ αλλα πολυ σαπιλα.Queen μαζι σου,τα υλικα του βγαζουν μια φρεσκαδα.Τo Daily που αναφερεις που βρισκεται συγκεκριμενα θυμασαι?
antreas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 http://www.dailyburger.gr/delivery.php
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 γκαρνελα οταν ερθεις εδω πανω θα σε παω εγω να φας κρεας και θα δεις μετα που θα μου πεις για καλη μπριζολα στην ελλαδα! ξξξξξξξ
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει καλό burgeradiko κοντά Αγία Παρασκευη - Γερακα; Υπήρχε παλαια ενα licks πολυ καλο που εκλεισε , το simply burgers που το εχω βαρεθει και ενα win burger που πλησιάζει επιπεδα mcdonald. Ισως υπάρχουν και αλλα.. καμια ιδέα;
antreas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εχοντας βρεθει στην ευτυχη καταληξη των 150 κιλων+(μη φοβαστε αδερφια τωρα ειμαι στα φυσιολογικα 86:mrgreen:)τολμω να πω οτι εχω μια α ιδεα για φαι. Γκουντις μακ ντοναλτς κτλ για μενα ειναι μετριοτατα τεσπα αυτα που εχω φαει και μου αρεσουν βρισκονται εκτος Ελλαδος Συγκεκριεμνα: Burger king Manhattan White castle NJ & TGI Taragonna. Δε ξερω τι διαλο κανανε(η αληθεια ειναι οτι και τα ruby στο Μανχαταν τα σπασανε)στα κρεατα τους και απο που τα περνανε(απο σκυλο,απο γατα,απο τους νεκρους στα hostel).Αλλα απλα ηταν υπεροχα ΒΥ ΦΑΡ το καλυτερο το white castle στο NJ το οποιο δε συγκρινεται ουτε με βρωμικο Μαβιλης... Τωρα απο Ελλαδα γενικα δε με ενδιαφερει κανενα μιαςκ αι γευστικα δεν εχω βρει κατι(1000 φορες ενα τσουρεκι ειτε τερκενλη ειτε max perry ειτε Λαζαριδη γεμιστο με καστανο).Αν μου βαζανε ομως το οπλο στο λαιμο θα πηγαινα στα 2 TGI που:α) εχω φαει σχετικα ευγεστα(ΤGI Μαρινα Φλοισβου)και β)στο οποιο εχω βρει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ καναπε που εχω κατσει ποτε(TGI Κολωνακι...Ελπιζω να μη διαβαζει η κοπελα μου το φορουμ αλλα,την εχω απατησει με το συγκεκριμενο καναπε...). Κατι simply,ruby,queen κτλ απλα νταξ για χαλαρωτικες ωρες γλαρωτικου φαγητου... ΥΓ:Ρουφατε ρε που εχω παει Ισπανια,Γερμανια,Ιταλια,Αμερικη,Μαλτα,Τσεχια,Τουρκια και μου μενει Γαλλια,Ολλανδια και Αγγλια(αν καποτε παω) για να ολοκληρωσω τη τουρνε μου Τα burgers των white castle ειναι ετσι? http://www.onedigitallife.com/images/white_castle.jpg
Garnele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 γκαρνελα οταν ερθεις εδω πανω θα σε παω εγω να φας κρεας και θα δεις μετα που θα μου πεις για καλη μπριζολα στην ελλαδα!ξξξξξξξ Ντηλ. Εκεί το μόνο που έφαγα σε ποσότητα και ευχαριστήθηκα ήταν σούσι. Και ελιές. Κάτι διεστραμμένες ελιές χωρίς κουκούτσι σε μέγεθος στραγαλιού. Αλλά γιατί σνομπάρεις έτσι τα μπλοκ χάους; Εγώ τα βρίσκω αξιοπρεπέστατα.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 θα δεις τι εννοώ. και μονο οτι εχουν μονο grass fed κρεας το κανει λιγοτερο καλο. δεν λενε καν ποσες μερες ειναι σιτεμενο! καναπες υπαρχει, κουβερτες και ορεξη να χεις και τα αλλα αστα σε μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα