shadowfax-1- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τα burgers των white castle ειναι ετσι? http://www.onedigitallife.com/images/white_castle.jpg EΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΚΟΛΗΤΕ... εδω λιγο καλυτερα http://offthebroiler.files.wordpress.com/2006/05/whitecastle.jpg ΥΓ:Ποσο μλκς ειχα νοιωσει οταν δε τους πιστευα οτι υπηρχε white castle burgerαδικο και νομιζα οτι με δουλευανε ψιλογαζι λογω της ταινιας που ειχα δει :mrgreen::mrgreen:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εχοντας βρεθει στην ευτυχη καταληξη των 150 κιλων+(μη φοβαστε αδερφια τωρα ειμαι στα φυσιολογικα 86:mrgreen:)τολμω να πω οτι εχω μια α ιδεα για φαι. Γκουντις μακ ντοναλτς κτλ για μενα ειναι μετριοτατα τεσπα αυτα που εχω φαει και μου αρεσουν βρισκονται εκτος Ελλαδος Συγκεκριεμνα: Burger king Manhattan White castle NJ & TGI Taragonna. Δε ξερω τι διαλο κανανε(η αληθεια ειναι οτι και τα ruby στο Μανχαταν τα σπασανε)στα κρεατα τους και απο που τα περνανε(απο σκυλο,απο γατα,απο τους νεκρους στα hostel).Αλλα απλα ηταν υπεροχα ΒΥ ΦΑΡ το καλυτερο το white castle στο NJ το οποιο δε συγκρινεται ουτε με βρωμικο Μαβιλης... Τωρα απο Ελλαδα γενικα δε με ενδιαφερει κανενα μιαςκ αι γευστικα δεν εχω βρει κατι(1000 φορες ενα τσουρεκι ειτε τερκενλη ειτε max perry ειτε Λαζαριδη γεμιστο με καστανο).Αν μου βαζανε ομως το οπλο στο λαιμο θα πηγαινα στα 2 TGI που:α) εχω φαει σχετικα ευγεστα(ΤGI Μαρινα Φλοισβου)και β)στο οποιο εχω βρει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ καναπε που εχω κατσει ποτε(TGI Κολωνακι...Ελπιζω να μη διαβαζει η κοπελα μου το φορουμ αλλα,την εχω απατησει με το συγκεκριμενο καναπε...). Κατι simply,ruby,queen κτλ απλα νταξ για χαλαρωτικες ωρες γλαρωτικου φαγητου... ΥΓ:Ρουφατε ρε που εχω παει Ισπανια,Γερμανια,Ιταλια,Αμερικη,Μαλτα,Τσεχια,Τουρκια και μου μενει Γαλλια,Ολλανδια και Αγγλια(αν καποτε παω) για να ολοκληρωσω τη τουρνε μου Μονο που μιλάμε για μαγαζιά στη Αθηνά.
antreas18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ενω οπτικα δεν μου λενε κατι..το ενστικτο μου μου λεει να σε εμπιστευτω
Rubin074 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το σπεσιαλ απο την πιτα του παππου ειναι πολυ καλο Ε όχι και Πίττα του Παππού...!
akpe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ε όχι και Πίττα του Παππού...! +1 Το καλύτερο burger που έχω δοκιμάσει εκτός dedicated-μπεργκεράδικου είναι το special burger του Ντένη (Αργυρούπολη, στην Αγία Τριάδα επί της γερουλάνου-νομίζω έχει κατάστημα και κάπου στη Δάφνη). ΔΕΝ είναι κορυφή, αλλά σε σχέση με πίτες παππού και σια ξεχωρίζει
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μονο που μιλάμε για μαγαζιά στη Αθηνά. (Ελπιζω να το βγαλει) http://www.airtickets.gr/offerFlights.asp?offerID=410&gclid=CLfiuIzNo58CFYIA4wodeheGHQ Για σενα δουλευω Mate ΥΓ:@ antreas18 TY mate...Δεν εμπιστευεσαι μονο εναν ανθρωπο αλλα... Τουλαχιστον 2 οπως βλεπεις...Κανω επικληση στην αυθεντια λοιπον
tauros7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Φίλε έχω δοκιμάσει από τα burges and roses και η γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι το καλύτερο burger αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.Συμφωνώ και με τα άλλα που είπες αλλά δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. ---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:50 ---------- Φίλε έχω δοκιμάσει από τα burges and roses και η γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι το καλύτερο burger αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.Συμφωνώ και με τα άλλα που είπες, αλλά δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.
deliexpert Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Με διαφορά Burgering House ! Έχετε δοκιμάσει τώρα τελευταία ? Έχουνε αλλάξει το ψωμάκι και δεν παλεύεται το τελικό αποτέλεσμα. Από ότι διάβασα έχουν βραβευτεί για το καλύτερο ποιοτικότερο προϊόν της αγοράς. Κάτι που σε Burger είναι σημαντικό μιας και ο κιμάς που τρώμε συνήθως είναι άγνωστης ποιότητας. Burgering House στην Γλυφάδα έχουν εστιατόριο με καναπεδάκια πολύ άνετα, τιμές λογικότατες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για μένα by far to το καλύτερο Burger στην Αθήνα………… Πρώτον ξέρω τι τρώω και δεύτερον εκτός από το φοβερό μπιφτέκι πολύ καλός συνδυασμός γεύσεων. Texas BBQ Burger, φοβερή sauce.
calvinklein Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει καταλάβαμε ότι είναι δικό σου, δεν χρειάζεται να το διαφημίζεις....Προσωπική εκτίμηση ότι το burgering house δεν είναι και τόσο ποιότικό και έχει υψηλές τιμές!
deliexpert Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει καταλάβαμε ότι είναι δικό σου, δεν χρειάζεται να το διαφημίζεις....Προσωπική εκτίμηση ότι το burgering house δεν είναι και τόσο ποιότικό και έχει υψηλές τιμές! Αγαπητέ calvinKlein Μακάρι να ήτανε δικό μου, θα είχα γλυτώσει πολλλλλλλά λεφτά πίστεψέ με. Λέω απλά την γνώμη μου γιατί έχω γυρίσει πολλά Burgerάδικα Ελλάδα και εξωτερικό. Είμαι fan του καλού φαγητού και ψάχνομαι πολύ, και λόγο επαγγέλματος (Σεφ) και ο κυμάς είναι το πιο εύκολο πράγμα να νοθεύσεις και να πετάξεις ότιδήποτε μέσα λίγο αλατάκι και κανείς δεν καταλαβαίνει τι τρώει. Υπάρχουν πολλά που είναι πεντανόστημα αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη και γεύση του καθενός απλά παραθέτω την άποψη μου σχετικά με συνδυασμό γεύσεις και ποιότητας. Όσο για την τιμή και αυτό αναλογικό είναι. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν ούτε να κάνω διαφήμιση. Απλά σε θέματα φαγητού υλικών γευσηγνωσία γνωρίζω αρκετά. ;)
Toufas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 το να ψαχνεις καλο burgerαδικο στην ελλαδα ειναι σαν να ψαχνεις καλο σουβλακι στην αμερικη και καλο fish and chips στην γαλλια 1
De@th L0rd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 το να ψαχνεις καλο burgerαδικο στην ελλαδα ειναι σαν να ψαχνεις καλο σουβλακι στην αμερικη και καλο fish and chips στην γαλλια Πάντως από μια φίλη Αγγλίδα που έχω φάει fish and chips παρότι είναι το junk food τους όπως σε εμάς ο γύρος, εμάμευε . Βέβαια κοίτα μαγαζί από μαγαζί έχει διαφορά. Άλλο πχ πίτα παν (υπάρχει ακόμα αυτή η φαπαριά και άλλο Food Plaza καλαμαριά.Άλλο μπιφτέκι McDonands και άλλο burgering house. Σε οποιαδήποτε χώρα. Αλλά εγώ το έχω όνειρο όταν πάω ΗΠΑ να πιω καφέ σε αυτά τα τα κλασικά τους με της σερβιτόρες που εκτός από καφέ έχουν σπεσιαλιτέ της μέρας, κάθεσαι σε καναπέδες και το κουβούκλιο του μαγαζιού είναι τσίγκινο, και μετά βούρ για ένα burger σε κάποιο καλόφημο μαγαζί της πόλης...
Toufas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 θα σου πω παντως πως υπαρχει ενα μονο καλο burger στην αγγλια, και αυτο ειναι ο μονοφθαλμος με τσιμπλα στο ματι αναμεσα στους τυφλους. και fish and chips πρεπει να ψαξεις για να βρεις καλο.
Septum Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το dailyburger στη Γλυφαδα εκλεισε?Εχω περασει 2-3 φορες και εχει μεσα κουτι delivery αλλα ειναι κλειστα.Δεν υπαρχει και το site πια.
shadowfax-1- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Kozi's στα μελίσια.Απλά για το κάτι το διαφορετικό.Πολύ ωραίο κρέας.Λίγο ακριβό βέβαια αλλά γενικά ωραίο και ποιοτικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα