Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν εννοούα ότι έγινε τελευταία overpriced, γενικότερα το ανέφερα...

έχω ακούσει κάποιους να παραπονιούνται ότι έπεσε η ποιότητα, αλλά έχω καιρό να πάω οπότε θα επανέλθω όταν το επισκεφτώ next week :P

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανασταίνω για να γράψω κυρίως για τους τύπους (μιας και θα το 'χετε πάρει όλοι πρέφα) το Hot στη Κολοκοτρώνη.

Τζακ ντανιελζ λέμε.

Ωραιο στην τιμη αλλα σαν burger οχι και κορυφαιο.

Το attitude τους για τον π*ο....

Δημοσ.

δεν εννοούα ότι έγινε τελευταία overpriced, γενικότερα το ανέφερα...

έχω ακούσει κάποιους να παραπονιούνται ότι έπεσε η ποιότητα, αλλά έχω καιρό να πάω οπότε θα επανέλθω όταν το επισκεφτώ next week :P

να έρθω και εγώ? =ρ #faklanes

Δημοσ.

Ε ναι..burger king τρως πραγματικα μονο σε ωρες αναγκης οπως ο φιλος πιο πανω...

Εφαγα στην Αμερικη , δεν μου αρεσανε.Οχι οτι ηταν φρικη , απλα δεν μου αρεσανε.Επισης , τα Mac δεν ειχανε απολυτος Κ Α Μ Ι Α διαφορα γευστικα με της Ελλαδος.Ακριβως ιδιο.

Δημοσ.

Καλο?Για πες?δεν εχω παει ποτε

Ωραιο στην τιμη αλλα σαν burger οχι και κορυφαιο.

Το attitude τους για τον π*ο....

Ποσοτικά απλώς τίμιο, τίποτα παραπάνω.

Γευστικά το θεωρώ πολύ ποιοτικό και προσεγμένο, τουλάχιστον αυτά που έφαγα εγώ.

Εν γένει, πολύ-πολύ καλό value for money, όσο για το attitude, είναι λίγο τουματσίλα εκ πρώτης όψεως, αλλά λίγο που μου 'πιασε την πάρλα ο ιδιοκτήτης δεν είναι τόσο καβάλα όσο φαίνεται, απλώς τρελαμένος με τη φάση και γουστάρει αυτό που κάνει. Λέω εγώ ε.

Δημοσ.

Ποσοτικά απλώς τίμιο, τίποτα παραπάνω.

Γευστικά το θεωρώ πολύ ποιοτικό και προσεγμένο, τουλάχιστον αυτά που έφαγα εγώ.

Εν γένει, πολύ-πολύ καλό value for money, όσο για το attitude, είναι λίγο τουματσίλα εκ πρώτης όψεως, αλλά λίγο που μου 'πιασε την πάρλα ο ιδιοκτήτης δεν είναι τόσο καβάλα όσο φαίνεται, απλώς τρελαμένος με τη φάση και γουστάρει αυτό που κάνει. Λέω εγώ ε.

Προσωπικα και λογου του αερα ολου του προσωπικου δεν θα ξαναδωσω ευρω.

Και το χειροτερο μου λεει πριν μου το φτιαξει "Ποιο ειναι το αγαπημενο σου χρωμα;", η μουσικη δυνατα και δεν τον ακουσα καλα.

Παιρνει και μια γκριματσα μορτικια και με ξαναρωτα. 

Του απαντησα μαυρο η κοκκινο γιατι και τα 2 ειναι αγαπημενα.

Και μετα μου λεει αν ελεγες κιτρινο κατι θα κερδιζες....

Τι του ρωταω;Δεν μπορω να σου πω...

Σορρυ αλλα μεγαλοτυτερη καγκουρια δεν παιζει....

Στις μερες μας και μετα απο χρονια στον κοσμο εμαθα πως καλο ειναι να δινω τα χρηματα μου σε ατομα που με σεβονται!

Δημοσ.

καλέ εδώ το burger δεν κατάφερα να το αποτελειώσω...με αποτέλειωσε, έκανα ώρες μέχρι να χωνέψω.

Eγω τρωω το beefeater για πλακα :P

Δημοσ.

ΑΜΑΜ στα σύνορα Άνω Γλυφάδας, Αργυρούπολης, κοντά στα Carrefour. 

3 ευρώ το Cheesburger, σαν το κεφάλι μου ένα πράγμα, 5,50 το double. Gamay

έχω φάει πολύ ΑΜΑΜ στη ζωή μου πλέον δε το μπορώ με τίποτα.. πολύ "βρώμικο" για τα γούστα μου τελευταία φορά που δοκίμασα απόρησα πώς το έτρωγα τόσο τα προηγούμενα χρόνια 

(σημείωση, παλιά παίρναμε τα burger σε μεγάλο ψωμί μιας και η τιμή τότε ήταν ίδια για ακόμα περισσότερο φαΐ , μετά νομίζω το πήραν χαμπάρι που το έκαναν πολλοί και αν θυμάμαι καλά ανέβασαν τη τιμή στο μεγάλο ψωμί) 

για μένα top επιλογή είναι το american burger που με online παραγγελία το κόστος είναι φοβερό για τη ποσότητα και τη ποιότητα του φαγητού που παίρνεις 

αν είσαι από δώ γύρω δοκιμασέ το

επίσης αν είσαι πολύ του "καθαρού" καλό είναι και το burger joint στη Γλυφάδα (τσιμπημένο βέβαια, στα επίπεδα simply, αλλά αρκετά πιο ποιοτικό), αλλά για σωστό λιπαρό burger το american για μένα δεν έχει αντίπαλο 

άμα πάρεις και κάνα διπλομπίφτεκο (για 3πλομπίφτεκο θα σου έλεγα όχι όσο βόδι κι αν είσαι ) θα κυλιέσαι όλο το βράδυ ιδρώνοντας στο κρεβάτι σου και θα σηκώνεσαι όλο το βράδυ να πίνεις νερά :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...