Haris1977 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Επειδή έχω εντελώς μπερδευτεί με τις προμήθειες (που συνεχώς αλλάζουν) μια ερώτηση: Θέλω να μεταφέρω μέσω i bank web banking από την ΕΘΝΙΚΗ στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (μέσω SHAR/SHA) 500 ευρώ. Μπορείτε να μου πείτε επ ακριβώς ποιες θα είναι οι προμήθεις τόσο από την Εθνική όσο και απο την Πειραιώς? Στη σελιδα που γίνεται η μεταφορά πάντως γράφει πως είναι 1 ευρώ (απ τη μεριά της Εθνικής.) Όποιος ξέρει 100% να μας πει Υ.Γ Πριν κάποιο καιρό που το χα κάνει ήταν 1 ευρώ Εθνική και 4 ευρώ Πειραιώς!!!
spartak1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Tόσο είναι και τώρα εκτος αν ο παραλήπτης λογαριασμός δεχεται εμβάσματα δωρεάν (πχ. winbank direct)
Haris1977 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 A καλά..και μετά θέλουμε τον κόσμο να χρησιμοποιεί κάρτες και e-banking... Ώρε μνημόνια που μας χρειάζονται..
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 4€ είναι για την Πειραιώς ναι. Νομίζω ότι βγαίνει λιγότερο αν βάλεις να γίνει όλη η χρέωση στην Εθνική και όχι shared.
Haris1977 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αν βάλω εντολέας (έξοδα σε βαρος εντολέα: DEBT/OUR) η Εθνική κρατάει 2 ευρώ. Όμως πόσα θα μου κρατησει η Πειραιώς?
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αν βάλω εντολέας (έξοδα σε βαρος εντολέα: DEBT/OUR) η Εθνική κρατάει 2 ευρώ. Όμως πόσα θα μου κρατησει η Πειραιώς? Έχω την εντύπωση ότι δεν κρατάει τίποτα αν το κάνεις έτσι, με μια μικρή επιφύλαξη. Περίμενε να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
Haris1977 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Όποιος ξέρει 100% ας μας πει γιατι τα 5 ευρ'ω μου φαίνονται πολλά.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Επειδή έχω εντελώς μπερδευτεί με τις προμήθειες (που συνεχώς αλλάζουν) μια ερώτηση: Θέλω να μεταφέρω μέσω i bank web banking από την ΕΘΝΙΚΗ στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (μέσω SHAR/SHA) 500 ευρώ. Μπορείτε να μου πείτε επ ακριβώς ποιες θα είναι οι προμήθεις τόσο από την Εθνική όσο και απο την Πειραιώς? Στη σελιδα που γίνεται η μεταφορά πάντως γράφει πως είναι 1 ευρώ (απ τη μεριά της Εθνικής.) Όποιος ξέρει 100% να μας πει Υ.Γ Πριν κάποιο καιρό που το χα κάνει ήταν 1 ευρώ Εθνική και 4 ευρώ Πειραιώς!!! ΕΘΝΙΚΗ = 1€ ΠΕΙΡΑΙΩΣ = 4€
Haris1977 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 ΕΘΝΙΚΗ = 1€ ΠΕΙΡΑΙΩΣ = 4€ NikosKallithea ακόμα και αν βάλω έξοδα σε βαρος εντολέα: DEBT/OUR?? Δες 2-3 posts πιο πάνω..
Haris1977 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Τραβα στο γκισε....κοστος 0. Χαίρω πολύ.. Το θέμα είναι να τ αποφύγεις (διότι πας σε 2 τράπεζες)
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Χαίρω πολύ.. Το θέμα είναι να τ αποφύγεις (διότι πας σε 2 τράπεζες) Αν το κάνεις από τα μηχανήματα δεν περιμένεις πάντως. Τραβάς λεφτά από Εθνική και καταθέτεις ή από ΑΤΜ ή από το άλλο μηχάνημα στην Πειραιώς. Αλλιώς με έξοδα εντολέα κατά 99% πληρώνεις μόνο τα 2€ στην Εθνική.
Haris1977 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν το κάνεις από τα μηχανήματα δεν περιμένεις πάντως. Τραβάς λεφτά από Εθνική και καταθέτεις ή από ΑΤΜ ή από το άλλο μηχάνημα στην Πειραιώς. Αλλιώς με έξοδα εντολέα κατά 99% πληρώνεις μόνο τα 2€ στην Εθνική. Ρε παίδες το θέμα είναι να αποφύγεις να πας στις τράπεζες και να το κάνεις ιντερνετικά. Το ξέρω αυτό για τα μηχανήματα που λέτε. Anyway έχω στείλει ερώτημα και στην τράπεζα να δω τι θα απαντήσουν (που ποτέ δεν απαντάνε στο ερώτημα που κάνεις αλλά σου λένε δείτε το λινκ που λέει για τις προμήθειες κλπ :-( ). Zio10 και γω αυτό πιστεύω αλλά θέλω να σιγουρευτώ 100% πριν το κάνω. Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αν δεν πέσουν αυτού του είδους οι προμήθειες στις τράπεζες μην περιμένουμε να λειτουργήσει στην Ελλάδα ούτε οι χρεωστικές/πιστωτικές ούτε τα e-banking και κουραφέξαλα.. 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ρε παίδες το θέμα είναι να αποφύγεις να πας στις τράπεζες και να το κάνεις ιντερνετικά. Το ξέρω αυτό για τα μηχανήματα που λέτε. Anyway έχω στείλει ερώτημα και στην τράπεζα να δω τι θα απαντήσουν (που ποτέ δεν απαντάνε στο ερώτημα που κάνεις αλλά σου λένε δείτε το λινκ που λέει για τις προμήθειες κλπ :-( ). Zio10 και γω αυτό πιστεύω αλλά θέλω να σιγουρευτώ 100% πριν το κάνω. Είχα κάνει ακριβώς το ίδιο από Εθνική σε Πειραιώς και έβαλα shared, χρεώθηκε 1+4€. Ρώτησα μετά φίλο που δουλεύει σε Πειραιώς και μου λέει έπρεπε να βάλεις έξοδα εντολέα και δεν θα χρεωνόταν τίποτα στην Πειραιώς. Δεν έτυχε να το ξανακάνω όμως, γι'αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. (Εντωμεταξύ, στην Εθνική σε προτρέπουν να χρησιμοποιήσεις το shared ως την πιο συμφέρουσα λύση... ).
Haris1977 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (Εντωμεταξύ, στην Εθνική σε προτρέπουν να χρησιμοποιήσεις το shared ως την πιο συμφέρουσα λύση... ). Aκριβώς αυτό βλέπω τώρα που πάω να κάνω μια εικονική μεταφορά. Γράφει με κόκκινα γράμματα "για αποστολή εντός ΕΕ προτείνεται η επιλογή «Από κοινού/SHARED» για την ελάχιστη χρέωση του εντολέα από την Εθνική" Μάλλον τα χουν κάνει πλακάκια οι τράπεζες.. Anyway, ελπίζω να ισχύσει αυτό με τα 2 ευρώ (όταν και αν) χρειαστεί να το κάνω. Και πάλι ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα